19 Ekim 2021, Salı 08:23:37

Bir ülkeyle daha vizeler kaldırıldı

Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre Türkiye Cumhuriyeti ile Angola Cumhuriyeti arasında imzalanan anlaşmayla iki ülke arası seyahatlerde vize muafiyeti getirildi.
  • Bu Afrika ülkeleri bile vize uyguluyormuş.Yeni öğrendim.Amaninnn.
  • Allahim sana şükürler olsun sonunda ANGOLA ile vizeler kalkti,gece gözümüze uyku girmiyordu;artik yatar kalkar gider geliriz,emeği geçenleri çok tebrik ediyorum.
  • Abd,Kanada,İngiltere,Avustralya,avrupa ülkeleri ile vizeleri kaldırabiliyorsan ya da vize konusunda onlara kısasa kısas yapabiliyorsan, onların bize uyguladıklarını onlara yapabiliyorsan güçlü ülkesindir yoksa palavra.
  • gucunuz yetiyorsa avrupa birligine kaldirtin turk vatandaslan bilgileni ne haklan sattiniz gocler avrupaya afrikaya degil vizeyi kaldirsa nevar kaldirmasa nevar sanki turk milletinin umrundu
  • İşte ne zamandır hasretle beklenen haber bu. Önemli olan güçlü ülkelerle vizeleri kaldırabilmek gerisi masal. Güya herkes bizi kıskanıyor,gıpta ediyor,yersen. Dünyada hiçbir gelişmiş ülkeye vizesiz gidemiyoruz sanıyorum Güney Kore hariç. Japonya'ya vize yoktu onlar da bize vize uygulamaya başladı. Ab üyesi ülkelerin vatandaşları buraya günü geçmiş dahi olsa sadece kimlikleriyle gelip,çıkmadan 9 ay ay kalabiliyorlar,vergi vermeden ev,arsa almaları da cabası peki ya biz? Kendi ülkemizde vergi vermeden neyi alabiliyoruz ki bunlar alabiliyor,bunların ayrıcalığı ne ve niye? Ülkemizde yabancı ülkelerin konsoloslukları ve ortakları aracı kurumlarca resmen soyuluyoruz,gizli kalması gereken özel,ticari bilgilerimiz ellerine geçiyor,sms,fotokopi hizmetleri gibi basit şeyler bile döviz üstünden fiyatlandırılıyor,girişlerde onlarca sorgu,soruya tutuluyoruz,cüzdanımızdaki paralar bile sayılıyor bunlar haber olmuyor ama Angola ile vizeler kalktı diye haber yapıyoruz..
  • Hususi pasaportlar yani yesil icin kalkmis. Umuma mahsus pasaportlar ne oldu peki?
  • İşte devlet işte millet işte feraset işte Türk ün gücü. Angola dize geldi şimdi sıra Namibya da
  • Yaşasın. Artık Angola tabanları m tavşanlarıni ana yurdunda sevebileceğiz

Ankara'da 27 Temmuz 2021'de imzalanan "Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti ile Angola Cumhuriyeti Hükümeti Arasında Diplomatik, Hizmet ve Hususi Pasaport Hamilleri İçin Vize Muafiyetine Dair Anlaşma"nın onaylanmasına ilişkin karar Resmi Gazete'de yayımlandı.

Anlaşma, Türkiye ve Angola'daki diplomatik, hizmet ve hususi pasaport hamilleri için vize muafiyetine ilişkin genel hüküm ve koşulları içeriyor.

Buna göre, ülkesinden çıktığı esnada asgari 6 ay geçerliliği bulunan pasaport hamili Türk ve Angola vatandaşları, diğer tarafın ülkesine girmek, ülkesinden transit geçmek, çıkmak ve her 180 günlük dönem içinde 90 günü aşmamak kaydıyla geçici olarak kalmak için vize zorunluluğundan muaf tutulacak.

Bir ülkeyle daha vizeler kaldırıldı

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

Amaninnn ~ 2 yıl önce
Bu Afrika ülkeleri bile vize uyguluyormuş.Yeni öğrendim.Amaninnn.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SONUNDA ~ 2 yıl önce
Allahim sana şükürler olsun sonunda ANGOLA ile vizeler kalkti,gece gözümüze uyku girmiyordu;artik yatar kalkar gider geliriz,emeği geçenleri çok tebrik ediyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
vize ~ 2 yıl önce
Abd,Kanada,İngiltere,Avustralya,avrupa ülkeleri ile vizeleri kaldırabiliyorsan ya da vize konusunda onlara kısasa kısas yapabiliyorsan, onların bize uyguladıklarını onlara yapabiliyorsan güçlü ülkesindir yoksa palavra.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
gurbetci ~ 2 yıl önce
gucunuz yetiyorsa avrupa birligine kaldirtin turk vatandaslan bilgileni ne haklan sattiniz gocler avrupaya afrikaya degil vizeyi kaldirsa nevar kaldirmasa nevar sanki turk milletinin umrundu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
pasaportun gücü ~ 2 yıl önce
İşte ne zamandır hasretle beklenen haber bu. Önemli olan güçlü ülkelerle vizeleri kaldırabilmek gerisi masal. Güya herkes bizi kıskanıyor,gıpta ediyor,yersen. Dünyada hiçbir gelişmiş ülkeye vizesiz gidemiyoruz sanıyorum Güney Kore hariç. Japonya'ya vize yoktu onlar da bize vize uygulamaya başladı. Ab üyesi ülkelerin vatandaşları buraya günü geçmiş dahi olsa sadece kimlikleriyle gelip,çıkmadan 9 ay ay kalabiliyorlar,vergi vermeden ev,arsa almaları da cabası peki ya biz? Kendi ülkemizde vergi vermeden neyi alabiliyoruz ki bunlar alabiliyor,bunların ayrıcalığı ne ve niye? Ülkemizde yabancı ülkelerin konsoloslukları ve ortakları aracı kurumlarca resmen soyuluyoruz,gizli kalması gereken özel,ticari bilgilerimiz ellerine geçiyor,sms,fotokopi hizmetleri gibi basit şeyler bile döviz üstünden fiyatlandırılıyor,girişlerde onlarca sorgu,soruya tutuluyoruz,cüzdanımızdaki paralar bile sayılıyor bunlar haber olmuyor ama Angola ile vizeler kalktı diye haber yapıyoruz..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ays ~ 2 yıl önce
Hususi pasaportlar yani yesil icin kalkmis. Umuma mahsus pasaportlar ne oldu peki?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
:)) ~ 2 yıl önce
Sonunda hele şükür yaw, yıllardır bu müjdeli haberi bekliyorduk. Almanya şimdi daha çok kıskanıyordur bizi artık. Başkan bu işi biliyorsun..
Areşten gömlek ~ 2 yıl önce
İşte devlet işte millet işte feraset işte Türk ün gücü. Angola dize geldi şimdi sıra Namibya da

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Namibya mı? ~ 2 yıl önce
Namibya zor. Orada Almanların borusu öter…
.. ~ 2 yıl önce
Yaşasın. Artık Angola tabanları m tavşanlarıni ana yurdunda sevebileceğiz

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000