28 Temmuz 2022, Perşembe 09:14:33

Bir ülkeye daha vize muafiyeti

Türkiye'ye gelecek Bulgaristan vatandaşlarına turistik amaçlı ziyaretler için 90 günlük vize muafiyeti sağlandı.
  • Levaya bile muhtaç bıraktılar ülkeyi. Ülkeye sırf döviz girsin diye yapılmış bir iş. Mesele şu ki Türk'e tabiki vize Yok daha da acıklısı türkün zaten enflasyondan başını kaldırıp Avrupa Yı bırakın kendi memleketine gidicek durumu zati yok. Vah memleketime vah ki ne vah.. bizi bu durumlara düşürenler utansın.!!!
  • ...Bulgar gesinn beeee. ASIL MESELE : TÜRKIYE ile göcmen anlasmasi ypildiginda, TÜRK vatandaslari avrupaya vzesiz gidip gelecekti hani ??? Ne oldu o konu ??? Hicbir aciklama yok, hatta bazi avrupa ülkesi TÜRK vatandaslarindan artik tranzit vize istemeye basladi, acaba kandirildik mi, yoksa pazarlik yeniden mi yapildi ve halk`a bilgi verilmedi mi ?? Göcmen basina avrupadan ayda kac para veriliyor TÜRKIYE`ye, ve bu paralarin bilancosu neden aciklanmiyor ??? Ama özellik ile hicbir muhalefet üyesi bu konuyu gündeme getirmiyor, hatta karanlikta oturup TÜRKIYE´yi aydin yarinlara tasimak istiyorlar....YEMEDIK ya neyse !!!!
  • Kimliğede gerek yok bence..Bulgaristan diyeni alsınlar içeri
  • Biz kimlikle Bulgaristana ne zaman gidecegiz peki? —- kisasa kisas kurali—-

Türkiye'ye gelecek Bulgaristan vatandaşlarına turistik amaçlı ziyaretler için 90 günlük vize muafiyeti sağlandı.

Resmi Gazete’de yayımlanan Cumhurbaşkanı kararında, Bulgaristan vatandaşlarının Türkiye’ye yapacakları 180 gün içinde azami 90 gün ikamet süreli turistik amaçlı seyahatlerine vize muafiyeti sağlandığı açıklandı.

Yayımlanan kararda, 'Bulgaristan Cumhuriyeti kimlik kartına sahip olan kişilerin Türkiye'ye yapacakları her 180 gün içinde azami 90 gün ikamet süreli turistik amaçlı seyahatlerinde ve transit geçişlerinde vize muafiyeti verilmiştir” ifadeleri yer aldı.

 

Bir ülkeye daha vize muafiyeti

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Çok yazık. ~ 2 yıl önce
Levaya bile muhtaç bıraktılar ülkeyi. Ülkeye sırf döviz girsin diye yapılmış bir iş. Mesele şu ki Türk'e tabiki vize Yok daha da acıklısı türkün zaten enflasyondan başını kaldırıp Avrupa Yı bırakın kendi memleketine gidicek durumu zati yok. Vah memleketime vah ki ne vah.. bizi bu durumlara düşürenler utansın.!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ÜJ BEJ.... ~ 2 yıl önce
...Bulgar gesinn beeee. ASIL MESELE : TÜRKIYE ile göcmen anlasmasi ypildiginda, TÜRK vatandaslari avrupaya vzesiz gidip gelecekti hani ??? Ne oldu o konu ??? Hicbir aciklama yok, hatta bazi avrupa ülkesi TÜRK vatandaslarindan artik tranzit vize istemeye basladi, acaba kandirildik mi, yoksa pazarlik yeniden mi yapildi ve halk`a bilgi verilmedi mi ?? Göcmen basina avrupadan ayda kac para veriliyor TÜRKIYE`ye, ve bu paralarin bilancosu neden aciklanmiyor ??? Ama özellik ile hicbir muhalefet üyesi bu konuyu gündeme getirmiyor, hatta karanlikta oturup TÜRKIYE´yi aydin yarinlara tasimak istiyorlar....YEMEDIK ya neyse !!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
~ 2 yıl önce
Yine kandırıldık be yaaaa..!
~ 2 yıl önce
Halkım beni kandırdılar affedin deyince herşey unutuluyor nasıl olsa..!!!
Ali ~ 2 yıl önce
Kimliğede gerek yok bence..Bulgaristan diyeni alsınlar içeri

Yanıtla

Kalan karakter 1000
BG ~ 2 yıl önce
Biz kimlikle Bulgaristana ne zaman gidecegiz peki? —- kisasa kisas kurali—-

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000