17 Mart 2010, Çarşamba 10:46:53

Bir ülke ile daha vize kaldırıldı

Türkiye ile Kamerun arasında resmi pasaportlara karşılıklı vize muafiyeti getiren anlaşma imzalandı.
  • Dikkatinizi cekerim, resmi pasaport icin vize kalkmis, cogumuzun sahip oldugu umuma mahsus pasaporta degil. Lutfeden ulke ise: "Kamerun".
  • Heyooo.Hadi millet,toplayin bavullari, Kameron'a gezmeye gidiyoruz.Hazir vize kalkmisken bu firsati kacirmayalim.Devlete destek cikan arkadaslari da tebrik ederim.Soykirimlar kabul ediliyor,icerde gerilim,dis itibar rezil durumda.Bizim Cumhurbaskani ne yapiyor,Kameron'a gezmeye gidiyor.Bu kadar saf olmayin,bu kadar iyi niyetli olmayin,bu kadar beklentileri dusuk bir toplum olmayin..Lutfen biraz akilli olun.
  • vize kaldırmak için anlaşmaya ne gerek var ki zaten bizim ülkeye girmek için havaalanında vize alıyorsun 20 doları bastırıp!!!!!
  • Yahu bu ülkeye girmek için pasaport kalksa ne olur? Bunlarbizimle dalga geçiyorlar...
  • vizeyi kaldıran kamerun mu vallahi çok güldüm yaaaa...başka adam gibi ülke kalmadı mı? bizde gidelim nerede beş para etmez ülkelere sürtünelim ne olacak bakalım...yazıklar olsun dış siyasette bitmiş bu ülkede
  • Her vize kalkdığında bir ülke ermeni soykırımını tanıdı bu vizede kalkarsa hangi ülke tanıyacak?
  • yaşasın şimdi kameruna gidiyoruz.ama resmi pasaportum da yok..
  • Bizim kizlar yasadi ! !
  • çok komik
  • Bugun AB ulkemize ozellikle afrika uzerinden olan kacak gocunu engellemedigi icin cok sert notalar veriyor ve bunu AB ulkelerine vizesiz seyahat icin bir on sart kosuyor. Bu adamlar vize alip gelirken bile bu problem ortada iken vize kaldirilinca tasini taragini toplayan Istanbulá dolacak, esrar satisindan baslamak uzere yakinda en basta firinlarda kacak isci olarak calismaya baslarlar. Is yapacak adam zaten vizesini alip geliyordu keza Turk isadamlari da ayni sekilde buralara seyahat edebiliyordu. Bu vize muafiyeti bana son zamanlarda dis politikada fazla gurultu yapip ama pek sonuc alamayan hukumetin biraz tribunlere yonelik sovu gibi geliyor. Tabii Hoca efendinin de bunda muhakkak destegi olmustur

Cumhurbaşkanı Gül, Cumhurbaşkanlığı Sarayı'na gelişinde tüller ve çiçeklerle süslenmiş merdivenlerin başında Riya tarafından karşılandı.

Gül ile Riya'nın baş başa görüşmesinin başlangıcında gazetecilerin görüntü almalarına izin verildi.

Bu sırada Riya tarafından Cumhurbaşkanı Gül'e Kamerun Devlet Nişanı takdim edildi.

Gül ile Biya'nın yaklaşık 1,5 saat süren görüşmesinin ardından iki ülke heyetlerinin katılımıyla Türkiye ile Kamerun arasında resmi pasaportlara karşılıklı vize muafiyeti getiren anlaşma ile tarım alanında teknik, bilimsel ve ekonomik iş birliğini öngören protokol imzalandı.

Bir ülke ile daha vize kaldırıldı

Yorumlar Tüm Yorumlar (24)

Misafir ~ 14 yıl önce
Dikkatinizi cekerim, resmi pasaport icin vize kalkmis, cogumuzun sahip oldugu umuma mahsus pasaporta degil. Lutfeden ulke ise: "Kamerun".

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Heyooo.Hadi millet,toplayin bavullari, Kameron'a gezmeye gidiyoruz.Hazir vize kalkmisken bu firsati kacirmayalim.Devlete destek cikan arkadaslari da tebrik ederim.Soykirimlar kabul ediliyor,icerde gerilim,dis itibar rezil durumda.Bizim Cumhurbaskani ne yapiyor,Kameron'a gezmeye gidiyor.Bu kadar saf olmayin,bu kadar iyi niyetli olmayin,bu kadar beklentileri dusuk bir toplum olmayin..Lutfen biraz akilli olun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
vize kaldırmak için anlaşmaya ne gerek var ki zaten bizim ülkeye girmek için havaalanında vize alıyorsun 20 doları bastırıp!!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Yahu bu ülkeye girmek için pasaport kalksa ne olur? Bunlarbizimle dalga geçiyorlar...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
vizeyi kaldıran kamerun mu vallahi çok güldüm yaaaa...başka adam gibi ülke kalmadı mı? bizde gidelim nerede beş para etmez ülkelere sürtünelim ne olacak bakalım...yazıklar olsun dış siyasette bitmiş bu ülkede

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Her vize kalkdığında bir ülke ermeni soykırımını tanıdı bu vizede kalkarsa hangi ülke tanıyacak?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
yaşasın şimdi kameruna gidiyoruz.ama resmi pasaportum da yok..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bizim kizlar yasadi ! !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
çok komik

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bugun AB ulkemize ozellikle afrika uzerinden olan kacak gocunu engellemedigi icin cok sert notalar veriyor ve bunu AB ulkelerine vizesiz seyahat icin bir on sart kosuyor. Bu adamlar vize alip gelirken bile bu problem ortada iken vize kaldirilinca tasini taragini toplayan Istanbulá dolacak, esrar satisindan baslamak uzere yakinda en basta firinlarda kacak isci olarak calismaya baslarlar. Is yapacak adam zaten vizesini alip geliyordu keza Turk isadamlari da ayni sekilde buralara seyahat edebiliyordu. Bu vize muafiyeti bana son zamanlarda dis politikada fazla gurultu yapip ama pek sonuc alamayan hukumetin biraz tribunlere yonelik sovu gibi geliyor. Tabii Hoca efendinin de bunda muhakkak destegi olmustur

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000