17 Mart 2022, Perşembe 09:19:27

Bir şirket daha Rusya uçuşlarını durdurma kararı aldı

Bir hava yolu şirketi daha sigorta sorunları nedeniyle Rusya'ya yönelik tüm uçuşları durdurdu.
  • THY'nin uçuşları devam ettiğine göre; 2 seçenek var: Ya THY sorun çıkarmayan bir sigorta şirketi buldu (ki olasılık az) yada THY risk alıyor.. yanlış anlaşılmasın umarım risk alıyorsa da haklı. Haftada onlarca uçuş yapıyor; ayda yılda 1 kere olumsuz bir durum olsa da muhtemelen THY kendi cebinden karşılar bunu

Fas'ın bayrak taşıyıcı hava yolu şirketi Royal Air Maroc, sigorta sorunları nedeniyle Rusya'ya yönelik tüm uçuşların askıya alındığını duyurdu.

Royal Air Maroc tarafından Rusya Tur Operatörleri Birliği'ne yapılan açıklamada, "Sigorta şirketi Rusya'ya uçuşları yasakladı. Tüm uçuşlarımız iptal edildi" ifadeleri kullanıldı.

Ukrayna'daki askeri operasyon ve Batı'nın Rus havacılık endüstrisine yönelik yaptırımları nedeniyle 24 Şubat'tan bu yana Rusya merkezli uçuşlar aksadı. 

 

Bir şirket daha Rusya uçuşlarını durdurma kararı aldı

Yorumlar

Soru ~ 2 yıl önce
THY'nin uçuşları devam ettiğine göre; 2 seçenek var: Ya THY sorun çıkarmayan bir sigorta şirketi buldu (ki olasılık az) yada THY risk alıyor.. yanlış anlaşılmasın umarım risk alıyorsa da haklı. Haftada onlarca uçuş yapıyor; ayda yılda 1 kere olumsuz bir durum olsa da muhtemelen THY kendi cebinden karşılar bunu

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000