19 Ağustos 2022, Cuma 12:24:13

Bir şirket daha İstanbul Havalimanı'na uçmaya hazırlanıyor

İstanbul Havalimanı yeni hava yolları şirketlerine ev sahipliği yapmaya devam ediyor.
  • 2023 de de biz igayı yolcu ediyoruz. Büyük kutlama var kaçırmayın
  • Yiyemiyorum yabancılar yesin

İstanbul Havalimanı yeni hava yolları şirketlerine ev sahipliği yapmaya devam ediyor. İstanbul Havalimanı işletmecisi İGA'dan yapılan açıklamaya göre, Transavia Hava Yolları, ekim ayının sonundan itibaren Paris'ten haftada 4, Lyon'dan ise haftada 2 gün İstanbul'a direkt uçuş gerçekleştirecek.

Transavia Hava Yolları, Paris'te bulunan Orly Havalimanı'ndan haftada 4 gün, Lyon’da bulunan Saint Exupery Havalimanı'ndan ise haftada 2 gün İstanbul Havalimanı'na Ekim ayının sonunda direk uçuş gerçekleştirecek.

İstanbul Havalimanı işletmecisi İGA'dan yapılan açıklamaya göre, İstanbul Havalimanı, yeni havayollarına ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Son olarak dünyanın önemli havayolları arasında gösterilen FlyOne, Fly Dubai, Air Arabia, HiSky, Skyup, Pobeda Airlines, Azimuth Airlines, UT Air Aviation, Ural Airlines, Nordwind Pegas/Ikar havayolu şirketlerine hizmet vermeye başlayan İGA İstanbul Havalimanı, Air France-Hollanda Kraliyet Havayolları KLM ortaklığına ait olan Transavia Hava Yolları ile anlaşma imzaladı.

Bu anlaşmaya göre, ekim ayının sonu itibarıyla Transavia Hava Yolları, İGA İstanbul Havalimanı'na Fransa'nın başkentinde bulunan Paris Orly Havalimanı'ndan haftada 4 gün (ORY) ve Lyon Saint Exupery Havalimanı'ndan da haftada 2 gün olacak şekilde direkt uçuşlara başlıyor.

Yapılan açıklamada görüşlerine yer verilen İGA Havayolu ve Kargo Pazarlama Direktörü Majid Khan, Transavia Hava Yolları ile anlaşma imzalamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Bir şirket daha İstanbul Havalimanı'na uçmaya hazırlanıyor

Yorumlar

2023 ~ 2 yıl önce
2023 de de biz igayı yolcu ediyoruz. Büyük kutlama var kaçırmayın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ben ~ 2 yıl önce
Yiyemiyorum yabancılar yesin

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000