01 Ağustos 2011, Pazartesi 12:00:33

BİR RÜYA GERÇEK OLUYOR

Uzun süredir üzerinde çalışılan Türk sivil havacılığı için çok önemli bir projenin daha startı verildi. AB’nin onayladığı eğitim tesisleri, İstanbul’da yaklaşık 20 milyon dolarlık yatırımla kurulacak.
  • Bir kulp bulmasanız olmazdı.
  • 2003 senesinde de bir HABOM procesi vardı. Onunda bu haberdeki gibi fotoğrafları vardı. O projeyle BİR RÜYA GERÇEK olacaktı. Sonunda ne oldi. Bogazın altındaki Sosis projesi bile (Hani boğazın altında duran tüp var ya) daha başarılıdır. Kellim kellim ya lenfa.
  • çizim berbat ama güzel proje
  • Ülkemizde herşey bina bina bina oldu. Örnek olarak Üniversite acarsın hoca bulamazsın. SHYO ların binası mükemmel içinde deneyimli hocalar yok.Herkes binaya yüklenmiş. Bina şart dğeil.Keşke SHGM genel müdürlüğü eski binasında daracık koridorlarda olsaydı da kadroları ile Türk sivil havacılığıa çağ atlatsaydı. Şimdi harika bir binaları var. Ama içerisi beyin ve bilgi olarak bomboş.
  • Pilotluk ve teknisyenlik eğitimi de verecekler mi?
İstanbul’a dev sivil havacılık eğitim tesisleri kuruluyor.  Türk sivil havacılık otoritesi ve Avrupa Birliği işbirliği ile kurulacak tesislerde havacılık sektörüne yetişmiş eleman sağlanacak.

Tesislerin yaklaşık maliyeti 20 milyon doları bulacak. Tesis 4 katlı olarak inşaa edilecek ve 12 bin metrekarelik alana sahip olacak. 25 kişilik 22 adet sınıf ve 6 adet özel eğitim odası yer alacak. 
 
Tesislere ne zaman start verileceği konusunda henüz kesin bir tarih verilmezken AB onayı ile kurulacak eğitim merkezinin Türk sivil havacılığının geleceği için çok önemli bir yatırım olduğu kaydedildi. Tesislerin Yeşilköy’deki Türk Hava Yolları genel müdürlük binasına yakın bir bölgeye inşaa edileceği belirtiliyor.
 
İşte sadece Airporthaber’e ulaşan o tesislerin projesi:










©AirportHaber Özel
BİR RÜYA GERÇEK OLUYOR

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Misafir ~ 13 yıl önce
Bir kulp bulmasanız olmazdı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
2003 senesinde de bir HABOM procesi vardı. Onunda bu haberdeki gibi fotoğrafları vardı. O projeyle BİR RÜYA GERÇEK olacaktı. Sonunda ne oldi. Bogazın altındaki Sosis projesi bile (Hani boğazın altında duran tüp var ya) daha başarılıdır. Kellim kellim ya lenfa.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
çizim berbat ama güzel proje

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Ülkemizde herşey bina bina bina oldu. Örnek olarak Üniversite acarsın hoca bulamazsın. SHYO ların binası mükemmel içinde deneyimli hocalar yok.Herkes binaya yüklenmiş. Bina şart dğeil.Keşke SHGM genel müdürlüğü eski binasında daracık koridorlarda olsaydı da kadroları ile Türk sivil havacılığıa çağ atlatsaydı. Şimdi harika bir binaları var. Ama içerisi beyin ve bilgi olarak bomboş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Pilotluk ve teknisyenlik eğitimi de verecekler mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000