26 Mayıs 2018, Cumartesi 10:23:33

Bir Rus havayolu daha Gazipaşa'da

Gazipaşa Alanya Havalimanı, bir Rus havayolu şirketini daha ağırlamanın mutluluğunu yaşadı.
  • Valla bu sene neredeyse her havayoluna pasta kesip kutlama yaptiniz. Bu giderlerden kurtulup, kâr etmek icin neler yapabiliriz diye calissaniz daha makbul olur sanki.
  • Bu meydana ne zaman yeni terminal yapılacak? Prefabrik yapı da tek uçak varken yolcular üst üste oluyor. İki uçak varken varın siz düşünün. Bu yapı yabancılara bizleri mahçup ediyor.
  • “Gazipaşaya büyük gövdeli uçakların inebileceğini artık herkes kabul ediyor” ne demek acaba? Sanki adamlar bu uçağı buraya gönderirken hiçbi analiz, çalışma yapmadan “inanıyoruz biz buraya ineriz” kabulüyle göndermişler gibi:) iyi ki gaza gelip “inanıyorum a380 bile iner” dememiş:)
  • Çilekler benim bahceden:))
  • Yıllarca önce gelmeliydi. 737-800 ile uçabilirdi. Patron direndi...
  • Bütün resimleri çekinme koy, ama havayolunun ismini haberin içine yazmaya imtina et.. Editöryal başarıda zirvede gene AH..
  • Su tankı gösterisi nedir sevgili editör?
  • O kadınlar eminim o karanfilleri çöpe atmıştır
  • Türkiye yabancılara cennet :(
  • 223 yolcu var 180i erkek gerisi kiz cogu verdigimiz cilegi yedi tamam

Gazipaşa Alanya Havalimanı, bir Rus havayolu şirketini daha ağırlamanın mutluluğunu yaşadı. Rus havayolu şirketine ait Boeing 757-200 tipi yolcu uçağı 224 yolcusuyla Gazipaşa Alanya Havalimanı'na iniş yaparken yolcular çilek ve çiçekle karşılandı.

Saat 17.15'te iniş yapan uçak geleneksel su tankı gösterisiyle karşılandı. Rusya'dan genel yolculara Gazipaşa çileği ikram edildi. Gazipaşa Belediye Başkan Vekili Mustafa Avcı ve Alanya Belediye Başkan Yardımcısı Ali Yenialp ile Havalimanı yönetimi uçak personelini çiçekle karşıladı.

Uçuşla ilgili bilgi veren Gazipaşa Alanya Havalimanı Genel Koordinatörü Cengiz Aşıklı, havalimanlarında ikinci büyük gövdeli uçağı ağırlamanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Rus havayolu şirketinin bu yıl Gazipaşa Alanya Havalimanına 62 uçuş gerçekleştireceğini belirten Aşıklı, "757-200 büyük gövdeli uçaktır. 240 yolcu kapasitesi var. Şuan 224 yolcu ile geldi. 222 yolcu ile gidecek" dedi.

Bu sezon rekor yolcu sayısına ulaşacakları bilgisini de veren Aşıklı, "Şu anda 2017 yılının aynı dönemindeki yolcu sayısını yüzde 26 oranında geçmiş durumdayız. Yolcu sayımız 300 bine ulaştı. İnşallah yıl sonuna kadar bu rakam 1 milyon 200 bini bulacak" diye konuştu.

Gazipaşa Belediye Başkan Vekili Mustafa Avcı ise Gazipaşa Alanya Havalimanının her geçen gün daha da büyüdüğünü, her geçen gün farklı firmaların havalimanına uçuş planladığını görmekten mutlu olduklarını dile getirerek, "Büyük gövdeli uçağa sahip ikinci havayolu şirketi Gazipaşa Havalimanına indi. Gazipaşa'ya da çok rahat büyük gövdeli uçakların indiğini artık herkes kabul ediyor. Gazipaşa'nın bölgenin tanıtımına ve turizmine çok faydalı olacağını düşünüyoruz. Gazipaşamıza hayırlı uğurlu olsun" dedi.

Uçak personeli ile pasta kesilmesinin ardından karşılama töreni sona erdi. 













Bir Rus havayolu daha Gazipaşa'da

Yorumlar Tüm Yorumlar (13)

Havacı ~ 6 yıl önce
Valla bu sene neredeyse her havayoluna pasta kesip kutlama yaptiniz. Bu giderlerden kurtulup, kâr etmek icin neler yapabiliriz diye calissaniz daha makbul olur sanki.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yolcu ~ 6 yıl önce
Bu meydana ne zaman yeni terminal yapılacak? Prefabrik yapı da tek uçak varken yolcular üst üste oluyor. İki uçak varken varın siz düşünün. Bu yapı yabancılara bizleri mahçup ediyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Büyük mü geniş mi:) ~ 6 yıl önce
“Gazipaşaya büyük gövdeli uçakların inebileceğini artık herkes kabul ediyor” ne demek acaba? Sanki adamlar bu uçağı buraya gönderirken hiçbi analiz, çalışma yapmadan “inanıyoruz biz buraya ineriz” kabulüyle göndermişler gibi:) iyi ki gaza gelip “inanıyorum a380 bile iner” dememiş:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mehmet ~ 6 yıl önce
Çilekler benim bahceden:))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Royal Flight ~ 6 yıl önce
Yıllarca önce gelmeliydi. 737-800 ile uçabilirdi. Patron direndi...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bravo ~ 6 yıl önce
Bütün resimleri çekinme koy, ama havayolunun ismini haberin içine yazmaya imtina et.. Editöryal başarıda zirvede gene AH..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tango#1NeverDies ~ 6 yıl önce
Su tankı gösterisi nedir sevgili editör?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Lütfen bırakalım ~ 6 yıl önce
O kadınlar eminim o karanfilleri çöpe atmıştır

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yorum ~ 6 yıl önce
Türkiye yabancılara cennet :(

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mudur bilgilendirdi ~ 6 yıl önce
223 yolcu var 180i erkek gerisi kiz cogu verdigimiz cilegi yedi tamam

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aferin ~ 6 yıl önce
Yemeselerdi de sen yeseydin değil mi..

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000