14 Kasım 2014, Cuma 11:22:13

BİR HOSTESİN İTİRAFLARI: KABİN ATEŞİ

Bazen zor şartlar altında çalışmak zorunda kalan uçak kabin ekibinin yaşadıkları şimdi bir kitapta hayat buldu. 12 yıl boyunca hostes olarak görev yapan Mandy Smith, kitabında eski işiyle ilgili ilginç detaylara yer verdi.
  • "Dakar Olayı" diye bahsedilen şeyin ne olduğunu bilmiyordum. Ekşi Sözlük'te yer bulmuş kendine. Merak edenler oraya bakabilir. Benzer bir olay Universiade oyunları esnasında İzmir'de bi Afrika ülkesinin takımına tercümanlık yapan bir kızın başına da gelmişti. Allah akıl fikir versin, ne diyiim...
  • Bnimde Dakar olayi geldi aklima. Ama THYde Olsun Sunexpreete olsun. Dakar olayini aşabilecek olaylar var bence, bilinmeyen ;) Bence bir hostesn bunlari yapmasi hic hos degil. Yazik yani.
  • Benimde aklıma Dakar olayı geldi Bi an
  • Pöf daniska ve dallas. Belli ki binbir gece masallarından ilham var.
  • Dakar olayı duyulan birde duyulmayanlar :-) fazla merak iyi değil kızlar
  • Dakar olayını Cok merak edenler google acıp yazın dakar thy hostes diye çıkar :))
  • Dakar olayi nedir yazin da ogrenek
  • Dakar olayı nedir
  • Bence devam etse boyle para kazanan bi hostes var bi pilot
  • Her meslek camiasında bu türden gayrıciddi münasebeti kurabilecek erkek ve kadınlar mevcut , o yüzden 1 örneğe bakıp ta geneli aynı demek saflık olur,Evli olupta (ki evdeki hnmı mankenim diyene taş çıkartıcak güzellikte)crew'ya asılıp kibar şekilde reddedilen casanova bozuntusu pilotlarımızda var, x arkadaş bir kaç defa bu tür ilişki yaşayınca birden kendini casanova zannetmeye başlıyor,neyseki her kuşun etinin yenmiyceğini, haddini bildiren karakterli arkadaşlarımızda var

Milyar dolarlık servete sahip olan Richard Branson'ın kurduğu Virgin Airlines havayolu şirketinde 12 yıl boyunca çalışan Mandy Smith, "Cabin Fever" (Kabin Ateşi) adlı kitabında hosteslerin iş hayatını ele alıyor. Bulutların üzerinde çalışan Smith, klişeler ile anılan bir işte çalışmanın nasıl bir duygu olduğunun yanı sıra, ünlülerle yapılan lüks partilere de değiniyor.

"ORAL SEKS YAPTI, KOVULDU"

Şirket sahibi Branson ve Ronan Keating gibi ünlülerin uyuşturucu partilerine tanık olan yazar, bir hostesin oral seks yaparken yakalandığını ve bu nedenle işinden olduğunu anlatıyor.

"Daily Mail" gazetesine konuşan Smith, birinci sınıf kategorisine bilet alamayıp bir alt sınıfı olan konfor kategorisinde uçan yolcuların, kendilerini ekonomik bilet alan yolculardan daha üstün gördüklerine dikkat çekerek, öyle biri tarafından yüzüne pizza fırlatıldığını ifade etti - meğer oğlu için ısmarladığı pizza yeteri kadar lezzetli değilmiş.

Bir başka ilginç olaya tanık olan Smith, farklı kategorilerde bilet alan bir çiftin hikayesinden bahsederek, erkeğin yan koltuktaki kadınla öpüşürken, eşi tarafından yakalandığını anımsadı.

TUVALETTE AMELİYAT

Smith için en etkili olay ise uçak tuvaletinde gerçekleşti. Smith, "Çocuğunu düşüren bir kadının karnındaki dikişleri patlayınca, onları dikmek zorunda kalmıştım. Her türlü durumda sakin olmak ve yardım etmek zorundayız" dedi.

"O KOKULARI ÖZLEMİYORUM"

12 yılın sonunda işine son veren ve İngiltere'de evlenip yuva kuran Smith, eski hayatını hiçbir şeye değişmek istemediğine dikkat çekerek, sadece gaz çıkaran yolcuların kokularını özlemediğini belirtti.

BİR HOSTESİN İTİRAFLARI: KABİN ATEŞİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (38)

Volvo ~ 9 yıl önce
"Dakar Olayı" diye bahsedilen şeyin ne olduğunu bilmiyordum. Ekşi Sözlük'te yer bulmuş kendine. Merak edenler oraya bakabilir. Benzer bir olay Universiade oyunları esnasında İzmir'de bi Afrika ülkesinin takımına tercümanlık yapan bir kızın başına da gelmişti. Allah akıl fikir versin, ne diyiim...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Bnimde Dakar olayi geldi aklima. Ama THYde Olsun Sunexpreete olsun. Dakar olayini aşabilecek olaylar var bence, bilinmeyen ;) Bence bir hostesn bunlari yapmasi hic hos degil. Yazik yani.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Benimde aklıma Dakar olayı geldi Bi an

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Pöf daniska ve dallas. Belli ki binbir gece masallarından ilham var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
S.B ~ 9 yıl önce
Dakar olayı duyulan birde duyulmayanlar :-) fazla merak iyi değil kızlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dakar olayi ~ 9 yıl önce
Dakar olayını Cok merak edenler google acıp yazın dakar thy hostes diye çıkar :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Dakar olayi nedir yazin da ogrenek

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Dakar olayı nedir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kral ~ 9 yıl önce
Bence devam etse boyle para kazanan bi hostes var bi pilot

Yanıtla

Kalan karakter 1000
XXX ~ 9 yıl önce
Her meslek camiasında bu türden gayrıciddi münasebeti kurabilecek erkek ve kadınlar mevcut , o yüzden 1 örneğe bakıp ta geneli aynı demek saflık olur,Evli olupta (ki evdeki hnmı mankenim diyene taş çıkartıcak güzellikte)crew'ya asılıp kibar şekilde reddedilen casanova bozuntusu pilotlarımızda var, x arkadaş bir kaç defa bu tür ilişki yaşayınca birden kendini casanova zannetmeye başlıyor,neyseki her kuşun etinin yenmiyceğini, haddini bildiren karakterli arkadaşlarımızda var

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000