16 Nisan 2010, Cuma 16:30:41

BİR GENEL MÜDÜR DAYANAMAYIP İSTİFA ETTİ

Ekonomik krizle mücadele edemediği için zor günler geçiren ve uçuş ruhsatının iptal edilmesi tehlikesi bulunan Best Air "Pes" deme noktasına doğru gidiyor. Şirketten gelen son bilgiler gidişatın kötü olduğunu gösteriyor. İşte ayrıntılar...
  • Isletme ruhsati suresi 27 Ocakta dolmus, 3 ay icin uzatilmisti. Bugun 27 Nisan ve 3 ay dolmus olmali. Durumdan haberdar olan ve ruhsatin ne zaman iptal olacagini bilen varmi. Hic haber cikmiyor bu gunlerde, genel mudurde istifa etti, basta kalan kimse yok, niye kapatilmiyor bu sirket hayret dogrusu!
  • ortada şirketmi var ne alan var ne satan bu günlere şirketi bu hale getirenler utansın ama onlarda utanacak yüz yok allah biliyor ya teknik başkanımız ve teoman bey olmasaydı şimdi bahtışen ve ekremde hayatını kör ve sagır olarak geciriyor olurlardı bizleri tutan bu iki kişiye allah razı olsun
  • Teoman bey de yanan ucaginin kaptani gibi atlayip sirketten kactigina gore artik bu ortada ucacak ucagi olmayan, sirket ofislerinde masasi bile bulunmayan, web sitesi kapanmis Best Air in ucus lisansinin iptal edilmesi gerektigini gosteriyor. Boyle bir sirketi kimse almaz zaten, insanlari oyalayip duruyorlar. Tek kalan ucagin satilip personelin birikmis alacaklarinin biran once odenmesi gerekir.
  • yalan dınlemekten sıkıntılarla dolu bugun yarın dıye dıye hep aynı hıkayelerı dınlemekten sıkıldık bızı ne kadar mahvettılerse bılemıyorum ama onlar anlıyolardır umarım bu yazıları onların aılelerıde yazabılırdı bıde o taraftan baksınlar olaya allah rızası için bır çare....
  • TEOMAN BEY SİZ CİDDEN ÇOK KOMİKSİNİZ YAPTIKLARINIZI HERKES BİLİYOR:) HAYIRLI İŞLER
  • Bence cokta dayanmissin Teoman Bey Sizi madem kaybetmeyi goze almislar demekki kapatmayi goze almislar demek.. Seni bu camiyada tanirlar tum kapilar sana zaten acik basarilarinizin devamini dilerim.
  • ARKADAŞLAR 1 NİSAN DA GEÇTİ AMA ...GERÇEKTEN HERŞEY ŞAKA GİBİ....BU KADARI DA OLMAZ!!! ONU BUNU BIRAKSINLARDA ..DAHA REZİL KOMİK DURUMA DÜŞMEDEN MAAŞ ALACAKLARIMIZ VERSİNLERRRRRRRRRRRR!!!! HAKKIMIZI VERİNNNN ONDAN SONRA KİM NE YAPARSA YAPSIN!!!
Kurulduğu günden itibaren bir türlü beklenen randımanı veremeyen Best Air’de son altı aydır “Satıldı-satılacak” beklentileri vardı. Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü’nün yaklaşık iki ay önce üç ay süre ile ruhsatını uzattığı Best Air’in satışı henüz gerçekleşmedi. Şirketi alacağı bildirilen İsviçreli yatırımcı ile anlaşma şu dakikaya kadar sağlanamadı.
 
Best Havayollarının sahibi Bahtışen Tunca Amerika’da bulunuyor. Şirketin içinde tam bir kaos yaşanıyor. Çalışan personel alacak peşine düştü.

Avukatlarla anlaşan bazı çalışanlara alacaklarını belirten yazılar verildi. 
 
AirportHaber’e ulaşan bilgilere göre şirketin Genel Müdürü Teoman Tosun bugün itibari ile görevinden istifa etti. Tosun istifa gerekçesini sıcağı sıcağına AirportHaber’e açıkladı. Yaklaşık 6 aydır ücretsiz izinde olduğunu ifade eden Teoman Tosun, “1 Aralık 2009 tarihinden itibaren ücretsiz izinde idim. Artık çok yoruldum, savaşacak gücüm kalmadı” dedi.
 
Bu istifa ile şirket genel müdürsüz kaldı. Bakalım Teoman Tosun’un yerine bu riskli göreve kim atanacak. 
 
Çalışanlar tedirginlik içinde…
 
Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü’nün ikinci ve son kez ruhsatını uzattığı Best Havayolları, mali durumunu düzeltmek için istenilen sürenin dolmasına kısa bir süre kalmasına rağmen satışa yönelik bir gelişme sağlayamadı. Her gün iyi bir haber bekleyen çalışanlar için artık bıçak kemiğe dayanmış durumda. AirportHaber’i arayan çalışanlar “Ne olacağımız belli değil. Elimize “şu kadar alacağınız var” diyerek bir belge verdiler. Ama şirketin durumu kötü. Hepimiz perişan durumdayız. Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü sorunlarımıza çözüm bulmalı. Şirketin SHGM’de bulunan teminatından personel alacakları ödenmeli” şeklinde konuşuyorlar.
 
AirportHaber.Özel
BİR GENEL MÜDÜR DAYANAMAYIP İSTİFA ETTİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Misafir ~ 14 yıl önce
Isletme ruhsati suresi 27 Ocakta dolmus, 3 ay icin uzatilmisti. Bugun 27 Nisan ve 3 ay dolmus olmali. Durumdan haberdar olan ve ruhsatin ne zaman iptal olacagini bilen varmi. Hic haber cikmiyor bu gunlerde, genel mudurde istifa etti, basta kalan kimse yok, niye kapatilmiyor bu sirket hayret dogrusu!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
ortada şirketmi var ne alan var ne satan bu günlere şirketi bu hale getirenler utansın ama onlarda utanacak yüz yok allah biliyor ya teknik başkanımız ve teoman bey olmasaydı şimdi bahtışen ve ekremde hayatını kör ve sagır olarak geciriyor olurlardı bizleri tutan bu iki kişiye allah razı olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Teoman bey de yanan ucaginin kaptani gibi atlayip sirketten kactigina gore artik bu ortada ucacak ucagi olmayan, sirket ofislerinde masasi bile bulunmayan, web sitesi kapanmis Best Air in ucus lisansinin iptal edilmesi gerektigini gosteriyor. Boyle bir sirketi kimse almaz zaten, insanlari oyalayip duruyorlar. Tek kalan ucagin satilip personelin birikmis alacaklarinin biran once odenmesi gerekir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
yalan dınlemekten sıkıntılarla dolu bugun yarın dıye dıye hep aynı hıkayelerı dınlemekten sıkıldık bızı ne kadar mahvettılerse bılemıyorum ama onlar anlıyolardır umarım bu yazıları onların aılelerıde yazabılırdı bıde o taraftan baksınlar olaya allah rızası için bır çare....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
TEOMAN BEY SİZ CİDDEN ÇOK KOMİKSİNİZ YAPTIKLARINIZI HERKES BİLİYOR:) HAYIRLI İŞLER

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bence cokta dayanmissin Teoman Bey Sizi madem kaybetmeyi goze almislar demekki kapatmayi goze almislar demek.. Seni bu camiyada tanirlar tum kapilar sana zaten acik basarilarinizin devamini dilerim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
ARKADAŞLAR 1 NİSAN DA GEÇTİ AMA ...GERÇEKTEN HERŞEY ŞAKA GİBİ....BU KADARI DA OLMAZ!!! ONU BUNU BIRAKSINLARDA ..DAHA REZİL KOMİK DURUMA DÜŞMEDEN MAAŞ ALACAKLARIMIZ VERSİNLERRRRRRRRRRRR!!!! HAKKIMIZI VERİNNNN ONDAN SONRA KİM NE YAPARSA YAPSIN!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000