19 Eylül 2011, Pazartesi 08:50:29

BİR BUNU YAPMAMIŞTI!

İtalya Başbakan'ı Berlosconi'nin telefon görüşmeleri basına sızdı...
  • VALLA BEN TAKDİR EDİYORUM.BENCE MİLLET BU ADAMI KISKANIYOR.SON DERECE SICAK,NEŞELİ BİR TİP.BİR DE BUZ DOLABI GİBİ OLANLAR VAR.
  • valla iş nefs'e gelince bizimki öyle bir yaparki aklınız şaşar..bakın bizim damat ferit nasıl teşkilatı kurdu herkes herşeyi biliyor ama kimse korkudan gık diyemiyor..bizimki de yapar hemde en iyisini yapar imanlı kabadayı ve kudretli çocuktur bilirim genelde traşlarda permatik kullanır ;) 7/24 traşladıgı için ne yapalım...(korkudan altımıza yapacagız şimdi aman diyeyim dostum tuzsuz deli recep geliyorrrrr
  • yapar yapar..ama bir farkla..bizimki allah ın izniyle ve iman gücüyle yapar...)))
  • Bizimki yapar mi, acaba? :)
  • helal olsun...bende olsam bende yapardım...
İtalya'nın skandallarıyla ünlü Başbakanı Silvio Berlusconi'nin basına sızan telefon görüşmelerinde uçakta genç kızlarla alem yaptığı anlaşıldı.

Berlosconi'nin istediği doğrultusunda genç kızları ayarladığı iddia edilen Gianpaolo Tarantini ile yaptığı telefon görüşmelerinde Berlusconi'nin 'bu kez kızları uçağa getirmeni istiyorum. Milona'ya gitmem gerekiyor. Biliyorsun boş zamanlarımda başkanlık yapıyorum' dediği anlaşılıyor.

Taranti'nin bu görüşmelerin ardından getirdiği genç kızları uçağa gönderdiğini ve Berlosconi'nin genç kızlarla başkanlık uçağında alem yaptığı ortaya çıktı.

Soruşturmada dosyası bulunan Berlusconi'nin bu konuda da savunma vereceği öğrenildi.
BİR BUNU YAPMAMIŞTI!

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Misafir ~ 13 yıl önce
VALLA BEN TAKDİR EDİYORUM.BENCE MİLLET BU ADAMI KISKANIYOR.SON DERECE SICAK,NEŞELİ BİR TİP.BİR DE BUZ DOLABI GİBİ OLANLAR VAR.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
valla iş nefs'e gelince bizimki öyle bir yaparki aklınız şaşar..bakın bizim damat ferit nasıl teşkilatı kurdu herkes herşeyi biliyor ama kimse korkudan gık diyemiyor..bizimki de yapar hemde en iyisini yapar imanlı kabadayı ve kudretli çocuktur bilirim genelde traşlarda permatik kullanır ;) 7/24 traşladıgı için ne yapalım...(korkudan altımıza yapacagız şimdi aman diyeyim dostum tuzsuz deli recep geliyorrrrr

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
yapar yapar..ama bir farkla..bizimki allah ın izniyle ve iman gücüyle yapar...)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bizimki yapar mi, acaba? :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
helal olsun...bende olsam bende yapardım...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000