13 Şubat 2011, Pazar 08:36:09

BİR AİLE YOK OLDU

İsviçreli bir ailenin Alp Dağları’nı görmek için kiraladıkları özel uçak düştü...
  • allah ameliyle muamele etsin
  • Uçak tipini bilmiyorum ancak O tarz bir yerde tek motor uçmak mantıklı değil.Herhangi bir engine failure durumunda acil inebiliceğiniz yerler çok sınırlı.Şanslı iseniz, bir vadi bulursunuz ancak orada arazi karlı 3 mevsim.Hele bulut varsa ve bulut üstü uçuyorsanız, bulutun altında sizi nasıl bir şey bekliyor tamamen piyango.
 2 bin 800 metrede karlı dağlara çakılan uçaktan kurtulan olmadığı açıklandı

İsviçre’nin simgesi olan Alp Dağları üzerinden bir tur yapmak isteyen Fransız aile bir özel uçak kiraladı. Ailenin 41 yaşındaki babası, eşini (42), kızını (15) ve küçük oğullarını (11) alarak yola çıktı. İsviçreli bir pilotun kullandığı uçak gökyüzünde süzülürken bilinmeyen bir sebepten ötürü düştü.

İsviçre’nin İtalya sınırındaki Val d’Anniviers’de düşen uçak 2 bin 800 metre yükseklikte bulundu. İlk belirlemelere göre, 4 kişilik ailenin ve pilotun kazadan sağ çıkamadığı açıklandı. Polisler, Cenevre Havaalanı’ndan kalkan uçağın düşmeden önce sinyal verdiğini açıkladı.
BİR AİLE YOK OLDU

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
allah ameliyle muamele etsin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Uçak tipini bilmiyorum ancak O tarz bir yerde tek motor uçmak mantıklı değil.Herhangi bir engine failure durumunda acil inebiliceğiniz yerler çok sınırlı.Şanslı iseniz, bir vadi bulursunuz ancak orada arazi karlı 3 mevsim.Hele bulut varsa ve bulut üstü uçuyorsanız, bulutun altında sizi nasıl bir şey bekliyor tamamen piyango.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000