24 Ocak 2010, Pazar 15:11:16

Bio yakıt hakkında herşey... (Video)

Airport TV Ana Haber Bülteni’nde Gökay Kalaycıoğlu ile canlı telefon bağlantısı yapan Prof. Dr. Filiz Karaosmanoğlu, bio yakıt hakkında bilinmeyenleri anlattı.
  • Önce elalem kullanacak. Sonra kullanımı yaygınlaşacak. Daha sonra biz ihale açıp alım yapacağız. Bu kadar basit. Dünyada kullanılan bir sürü yakıt var ama bizi elektriğe, doğalgaza ve de kömüre bağlamışlar. Bizi soyup duruyorlar. Dünyanın en pahalı benzinini boşu boşuna kullanmıyoruz. İş bitmiş. Maliye Bakanının sigarayı 5 Tl ye değil 7 TL'ye satacaksın diye üreticisini tehdit ettiği başka devlet var mı?

İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Öğretim üyesi, Yalova Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Filiz Karaosmanoğlu, dün akşam Airport TV Ana Haber Bülteni’ne telefonla bağlanarak bio yakıt ile ilgili bilinmeyenleri anlattı.

Bio yakıt nedir? Nasıl elde edilir? Bio yakıtın kullanılabilir alanları nelerdir? Uçaklarda kullanılabilecek mi?

İşte tüm soruların cevapları;

Bio yakıt hakkında herşey... (Video)

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
Önce elalem kullanacak. Sonra kullanımı yaygınlaşacak. Daha sonra biz ihale açıp alım yapacağız. Bu kadar basit. Dünyada kullanılan bir sürü yakıt var ama bizi elektriğe, doğalgaza ve de kömüre bağlamışlar. Bizi soyup duruyorlar. Dünyanın en pahalı benzinini boşu boşuna kullanmıyoruz. İş bitmiş. Maliye Bakanının sigarayı 5 Tl ye değil 7 TL'ye satacaksın diye üreticisini tehdit ettiği başka devlet var mı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000