04 Temmuz 2009, Cumartesi 15:19:09

BİNLERCE KİŞİ UÇAK BİLETLERİYLE ORTADA KALDI!

Almanya, Hollanda ve Belçika’da binlerce kişiye bilet satan şirket, bilet ücretlerini ana acentelere ödemediği için yolcular Düsseldorf Havaalanı'nda mağdur kaldı.
  • Nasıl Bi arkadaş bu ne oldu dava arayan varmi hala
  • hicmi utanmadin ? insanda biraz gurur olur yaziklar olsun. o cocuguna nasil örnek olacaksin? senin gibimi yetisdireceksin onuda. okadar insanin ahi ni nasil ödeyeceksin? sucsuzsan ispatla neden kaciyorsun? seni yakalarsam bilet diye satacam sizi.
  • sezer yanmaz bir gazetemizin haberine göre, tüm Sucu Ülger Tours´a atti.. peki diger 315 Acentasi olan Ülger Toursdan kimse sikayetci olmuyorda, Sezer neden oluyor? hadi sucsuzsun, herkeze versene paralari! insanlari hala uyutmaya calisiyorlar
  • kimin cebinde oldugu cikicak elbet ortaya, müsadenizle savcilik arastiriyo. en kisa zamanda aciklanicak.
  • Peki ,tamam dolandiricilarin hepsi MELEK ! paralar nerede,kimin cebinde,kelebek olup uctularmi!
  • tebriklerrrr tam isimlerini saydin aferin sana. akilli ol o isimlerden hic birine arka cikma,benden sana tavsiye. allah bilir sen bunlardan birisindir bukadar koruduguna göre. saydigin isimlerden birinin ifadesi alindi ama ne yazikki bol bol sacmaladi,yani kendini en güzel sekilde ele verdi.sira digerlerinde,umarim sende bunlardan birisindir ve yazdiklarindan utanirsin en yakin zamanda.savcilik sezeri tertemiz cikardi cünki en kücük ayrintisina kadar ispat etti.digerleri neyi ispat edicek cooook merak ediyorum.allah cok büyük,pislik yapanin eline ayagina dolansin insallah.ailesiyle birlikte yok olsun. bukadarda emin konusuyorum. sezer sucsuz cok yakinda görüceksiniz!!!!
  • Neussdaki Acenta dediginiz Baslar olmasin? kendisi efendi birisidir, peki Sezer masum olsa, neden heryerden kovuldu, acentaligi kapatildi, sezer iyi, bu branche daki büyük acentalar sahtekarmi? birak allahini seversen.. ülger,özbaylar,hami,kapadokya,ucar, gibi büyük acentalarin alt acentasindan rez girip sonra bu büyük saygi deger sirketleri zor durumda birakan insanlara ne demeli, sezerin yüzünden, büyük acentalara sirketlere söylenilmeyen söz kalmadi, aklinizi calistirin kanmayin böyle sezer gibi birilerin,.
  • Ya cok safsin, yada bu isleri hic bilmiyorsun. Hic bir sirket dedikodu var diye opsiyonlu yerleri iptal etmez. Opsiyon nasil iptal edilir biliyormusun? - Zamaninda rezervasyonun parasi ödenmezse iptal edilir. -Acenta, kendisi rezervasyonun iptalini verirse iptal edilir. Neuss'taki bahsettigin THYacentasini da iyi bilirim. Yaz sezonunda sezere 200 EUR gidis gelis bileti vereceklerini de sanmiyorum. En baba acentanin Pegasus'tan alabilecegi sezon kontenjani Gidis gelis 350 ile 400 Eur arasidir. Sezonda 200 eur bileti degil sezer, roma imparatoru sezar bile veremez. Anlasilan sen de bal canagini tutmussunki, bu adama arka cikiyorsun. Eger sezer yanmaz vatandasin parasini bilincli olarak hortumlamadiysa, bende etek giyer velbert'te
  • peki onu da anladik, kardesim pegasus maskesinden opslu bileti alip, yolcuya bilet diye gagalamaya calisan, al bu senin biletin deyip kendi sistemine islemeyen bir acenta varmidir? kartopu sistemini gerceklestirdi, vurgun yapti kacti
  • her kimsen,allah razi olsun. ben cok yakiniyim ve herseyi en az senin kadar biliyorum. hepsi dogru ama az kaldi. allahin izniyle sezer bu olaydan tertemiz cikmak üzere.hatta cikti sayilir sadece digerlerinin isine bakiliyo simdi.yani asil suclular ortaya cikmak üzere.tekrar söylüyorum allah senden razi olsun!!!!

Seyahat acentesi sahibi Sezer Yanmaz'ın ise acentenin kapısına kilit vurduktan sonra ailesi ile birlikte ortadan kaybolduğu iddia edildi.

Havaalanında kalan yolcuların uçak şirketlerine akın ederek sorumlulardan yardım istedikleri öğrenildi.

Up Flug Reisen adlı acenteye bilet satan uçak şirketleri yapmış oldukları açıklamada, şirket sahibinin bilet paralarını ödemediğini bu yüzden biletlerin geçerli olmadığını ifade ettiler.

Havayolu şirketleri ve yolcular, dolandırıldıkları gerekçesiyle acente sahibini mahkemeye vereceklerini söylediler. Sezer Yanmaz isimli şirket sahibinin telefonlarına da ulaşılamadığı belirtildi.

Yaşanan olayın ardından yaklaşık 2 bin 500 kişi polise başvurarak dolandırıcının bulunmasını istedi.

BİNLERCE BİLET SATMIŞ

Yalnızca son 6 ay içerisinde 7 bin civarında kişiye bilet satan acentenin son vurgununda milyonlarca euro elde ettiği tahmin ediliyor.

Acente sahibinin sahtekârlığı, Haziran ayı başından itibaren Türkiye'ye gitmek için havaalanına giden birçok mağdurun biletlerin sahte çıkması üzerine anlaşıldı.

Vurgunun en az 1 milyon Avro olduğu iddia ediliyor.

KAPIDA NOT VAR!

Up Flug Reise adlı acentenin bürosuna gidenler ise ilginç bir yazıyla karşılaşıyor.

Sezer Yanmaz imzalı yazıda, Up Flug Reisen hakkında ortaya atılan spekülâsyonlara inanılmaması gerektiği ve yolcuların bu spekülâsyonlara en iyi cevabı vereceği belirtiliyor.

İşte dolandırıcılık olayının başrolünde olduğu iddia edilen Up Flug Reisen bürosundaki o yazı:

Up Flug Reisen

©AirportHaber.com

BİNLERCE KİŞİ UÇAK BİLETLERİYLE ORTADA KALDI!

Yorumlar Tüm Yorumlar (36)

Veli ~ 7 ay önce
Nasıl Bi arkadaş bu ne oldu dava arayan varmi hala

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 6 ay önce
Bu şeref yoksunu insan İstanbul’da bir dolandırma olayına daha karıştı buraya yazan gevşek arkadaşlara sesleniyorum sizde mi gevşek siniz ? İnsanlara acenta kurdum güneş paneli stokluyoruz diye yatırım adlı paralarını alıp hala insanları dolandırmaya devam ediyor.
Misafir ~ 15 yıl önce
hicmi utanmadin ? insanda biraz gurur olur yaziklar olsun. o cocuguna nasil örnek olacaksin? senin gibimi yetisdireceksin onuda. okadar insanin ahi ni nasil ödeyeceksin? sucsuzsan ispatla neden kaciyorsun? seni yakalarsam bilet diye satacam sizi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Veli ~ 7 ay önce
İstanbulda kartalda
Misafir ~ 15 yıl önce
sezer yanmaz bir gazetemizin haberine göre, tüm Sucu Ülger Tours´a atti.. peki diger 315 Acentasi olan Ülger Toursdan kimse sikayetci olmuyorda, Sezer neden oluyor? hadi sucsuzsun, herkeze versene paralari! insanlari hala uyutmaya calisiyorlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
kimin cebinde oldugu cikicak elbet ortaya, müsadenizle savcilik arastiriyo. en kisa zamanda aciklanicak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Peki ,tamam dolandiricilarin hepsi MELEK ! paralar nerede,kimin cebinde,kelebek olup uctularmi!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
tebriklerrrr tam isimlerini saydin aferin sana. akilli ol o isimlerden hic birine arka cikma,benden sana tavsiye. allah bilir sen bunlardan birisindir bukadar koruduguna göre. saydigin isimlerden birinin ifadesi alindi ama ne yazikki bol bol sacmaladi,yani kendini en güzel sekilde ele verdi.sira digerlerinde,umarim sende bunlardan birisindir ve yazdiklarindan utanirsin en yakin zamanda.savcilik sezeri tertemiz cikardi cünki en kücük ayrintisina kadar ispat etti.digerleri neyi ispat edicek cooook merak ediyorum.allah cok büyük,pislik yapanin eline ayagina dolansin insallah.ailesiyle birlikte yok olsun. bukadarda emin konusuyorum. sezer sucsuz cok yakinda görüceksiniz!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Neussdaki Acenta dediginiz Baslar olmasin? kendisi efendi birisidir, peki Sezer masum olsa, neden heryerden kovuldu, acentaligi kapatildi, sezer iyi, bu branche daki büyük acentalar sahtekarmi? birak allahini seversen.. ülger,özbaylar,hami,kapadokya,ucar, gibi büyük acentalarin alt acentasindan rez girip sonra bu büyük saygi deger sirketleri zor durumda birakan insanlara ne demeli, sezerin yüzünden, büyük acentalara sirketlere söylenilmeyen söz kalmadi, aklinizi calistirin kanmayin böyle sezer gibi birilerin,.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Ya cok safsin, yada bu isleri hic bilmiyorsun. Hic bir sirket dedikodu var diye opsiyonlu yerleri iptal etmez. Opsiyon nasil iptal edilir biliyormusun? - Zamaninda rezervasyonun parasi ödenmezse iptal edilir. -Acenta, kendisi rezervasyonun iptalini verirse iptal edilir. Neuss'taki bahsettigin THYacentasini da iyi bilirim. Yaz sezonunda sezere 200 EUR gidis gelis bileti vereceklerini de sanmiyorum. En baba acentanin Pegasus'tan alabilecegi sezon kontenjani Gidis gelis 350 ile 400 Eur arasidir. Sezonda 200 eur bileti degil sezer, roma imparatoru sezar bile veremez. Anlasilan sen de bal canagini tutmussunki, bu adama arka cikiyorsun. Eger sezer yanmaz vatandasin parasini bilincli olarak hortumlamadiysa, bende etek giyer velbert'te

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
peki onu da anladik, kardesim pegasus maskesinden opslu bileti alip, yolcuya bilet diye gagalamaya calisan, al bu senin biletin deyip kendi sistemine islemeyen bir acenta varmidir? kartopu sistemini gerceklestirdi, vurgun yapti kacti

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
her kimsen,allah razi olsun. ben cok yakiniyim ve herseyi en az senin kadar biliyorum. hepsi dogru ama az kaldi. allahin izniyle sezer bu olaydan tertemiz cikmak üzere.hatta cikti sayilir sadece digerlerinin isine bakiliyo simdi.yani asil suclular ortaya cikmak üzere.tekrar söylüyorum allah senden razi olsun!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000