24 Ağustos 2019, Cumartesi 16:51:27

Binali Yıldırım'dan THK açıklaması

AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, İzmir'deki orman yangınının çıkış nedeniyle ilgili soruşturmanın devam ettiğini, ilk bulgulara göre sabotaj ihtimalinin düşük olduğunu belirtti.
  • Ali topu at.Bin Ali bin.Aferin Ali aferin.Ye kürküm ye. Tamam Ali tamam.Bu kadar yeter.İn Ali in.
  • Şurada bir garibanın yükü var, göndersene gemilerin bedava taşısın.
  • Ne alâka...Sen nereden çıktın..Seninle alâkası ne ? Bir sen eksiktin...Çevresinde ne kadar bürokrat var ise hiçbirinde vizyon yok..Bu yöneticelerin yanına verilen danışmanları gerçekten sokaktan toplamışlar..Uçuş ile yönetmelik ile ilgili hiçbir bilgileri olmayan adamlar söz sahibi..Sabır..
  • Sayin kaptanim kac tane geminiz var? :))))
  • Törpil için bekliyor size bilgimize kimi Başkan olmak kimi Almanya kimide oturup daha fazla dinlemek için bekliyor.
  • Terörü de biz bitirelim, silahlanıp dağda pkk lı kovalayım. Malum durum ortada ve vatanımızı çok seviyoruz.. devlet yapamasın koordine edemesin talimat vermesin herkes kafasına göre hareket etsin.. sen niye seçildin, neden n binlerce kişilik bakanlıklarda kadrolar var o zaman diye sormazlar mı
  • Yeniden sesi çıkmaya başladı
  • Bu adam en son yine belediye başkanı olamamıştı. Ne ara yangın(meselesine)a müdahale ediyor.
  • Şu piknik olayini yasaklayalim yada insanlara egitim verilsin. Lisansi olan piknik yapsin. Avrupada hersey egitimli insanlara veriliyor biz atesimizi bile sondurmeden cekip gidiyoruz sonra ormanlar ve yerlesik canlilari yakiyoruz. Gunah ya orada yanan yavru yada buyuk canlara.
  • Bu adam kim iktidara gelirse gelsin ulaştırma bakanlığına devam etsin

AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, İzmir'deki orman yangınının çıkış nedeniyle ilgili soruşturmanın devam ettiğini, ilk bulgulara göre sabotaj ihtimalinin düşük olduğunu belirtti.

Yıldırım, İzmir Valisi Erol Ayyıldız ve Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Mehmet Hadi Tunç ile yangında zarar gören bölgeyi helikopterle havadan inceledi.

"Bir yerde yangın olursa davet mi beklersiniz"

Türk Hava Kurumu ile (THK) Tarım ve Orman Bakanlığı arasında bir uçak tartışması olduğuna işaret eden Yıldırım, şunları kaydetti:

"Bir yerde yangın olsa davet mi beklersiniz? Yangın var, herkes elindeki imkanla koşar. Gittiğiniz zaman izin mi alacaksınız? Yangın bu, başka bir şey değil ki. Yangında durumdan vazife vardır. Şurada uçak duruyor, uçak kalkacak yangına müdahale edecek. 'Niye geldin kardeşim' diyen mi olur? Bunlar çok anlamsız tartışmalar. Herkesin elindeki imkanla, güçle gayret etmesi lazımdır. Bu gayret yapılmıştır, yapılmaya da devam edecektir."

Yıldırım'ın açıklaması sırasında AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, Eski Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi, AK Parti Diyarbakır Milletvekili Mehdi Eker, AK Parti İzmir milletvekilleri Mahmut Atilla Kaya, Alpay Özalan, Cemal Bekle, AK Parti İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, Orman Genel Müdürü Bekir Karacabey, üniversite rektörleri ile borsa ve oda başkanları da hazır bulundu.

Binali Yıldırım'dan THK açıklaması

Yorumlar Tüm Yorumlar (39)

Uyumaya doymayan topluluktan bir vatandaş ~ 5 yıl önce
Ali topu at.Bin Ali bin.Aferin Ali aferin.Ye kürküm ye. Tamam Ali tamam.Bu kadar yeter.İn Ali in.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kel Ali ~ 5 yıl önce
Şurada bir garibanın yükü var, göndersene gemilerin bedava taşısın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
T-38 ~ 5 yıl önce
Ne alâka...Sen nereden çıktın..Seninle alâkası ne ? Bir sen eksiktin...Çevresinde ne kadar bürokrat var ise hiçbirinde vizyon yok..Bu yöneticelerin yanına verilen danışmanları gerçekten sokaktan toplamışlar..Uçuş ile yönetmelik ile ilgili hiçbir bilgileri olmayan adamlar söz sahibi..Sabır..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Parajumppilot ~ 5 yıl önce
Sayin kaptanim kac tane geminiz var? :))))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Törpil bekliyor personel arkadasları. ~ 5 yıl önce
Törpil için bekliyor size bilgimize kimi Başkan olmak kimi Almanya kimide oturup daha fazla dinlemek için bekliyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Saçmalık ~ 5 yıl önce
Terörü de biz bitirelim, silahlanıp dağda pkk lı kovalayım. Malum durum ortada ve vatanımızı çok seviyoruz.. devlet yapamasın koordine edemesin talimat vermesin herkes kafasına göre hareket etsin.. sen niye seçildin, neden n binlerce kişilik bakanlıklarda kadrolar var o zaman diye sormazlar mı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yalaza ~ 5 yıl önce
Yeniden sesi çıkmaya başladı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yangın ~ 5 yıl önce
Bu adam en son yine belediye başkanı olamamıştı. Ne ara yangın(meselesine)a müdahale ediyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Birakin thk falan ~ 5 yıl önce
Şu piknik olayini yasaklayalim yada insanlara egitim verilsin. Lisansi olan piknik yapsin. Avrupada hersey egitimli insanlara veriliyor biz atesimizi bile sondurmeden cekip gidiyoruz sonra ormanlar ve yerlesik canlilari yakiyoruz. Gunah ya orada yanan yavru yada buyuk canlara.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ne belediyesi ya ~ 5 yıl önce
Bu adam kim iktidara gelirse gelsin ulaştırma bakanlığına devam etsin

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000