29 Ekim 2018, Pazartesi 17:41:39

Binali Yıldırım: "Vatana millete hayırlı uğurlu olsun"

Türkiye Cumhuriyeti'nin 95'inci yıl dönümü kutlamaları kapsamında gerçekleştirilen İstanbul Yeni Havalimanı açılış töreni Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın en sahipliğinde başladı. Törenin açılış konuşmasını TBMM Başkanı Binali Yıldırım gerçekleştirdi.
  • tbmm başkanı bir uçakla gelsin reisi başka uçakla thy g muduru başka uçakla... devir tasarruf devri tabii, bu uçaklar da su yakıyor. hiç problem değil...
  • Herkes ayrı uçaklamı geldi dün?

Türkiye Cumhuriyeti'nin 95'inci yıl dönümü kutlamaları kapsamında gerçekleştirilen İstanbul Yeni Havalimanı açılış töreni Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın en sahipliğinde başladı. 

Çok sayıda yabancı devlet liderinin de katıldığı tarihi açılış töreninin açılış konuşmasını Türkiye Büyük Millet .Meclisi Başkanı Binali Yıldırım gerçekleştirdi.

TBMM Başkanı Yıldırım, "Bugüne kadar havalimanın inşasında emeği geçen bütün çalışanlara teşekkür ediyorum. Onların bu projedeki emekleri çok büyük. Türk milleti adına emeği geçen herkese teşekkürü bir borç biliyorum. Sayın Cumhurbaşkanım, bu eserin ortaya çıkması için zorluklara karşı verdiğiniz mücadeleyi biliyorum. Hangi zorluklarla karşılaşırsak karşılaşalım, mutlaka bir çıkar yol buluruz dedik ve zorlukların üstesinden gelmeyi başardık. Bu eser medeniyetimizin gücünü gösteriyor. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün önümüze koyduğu muasır medeniyetler seviyesine yükselmemizde en önemli adımlardan birisi de bu güzide havalimanıdır" dedi.

"Yeni Havalimanımızın açılış töreni için buraya gelen konuk devlet başkanlarına, bakanlara ve değerli halkımıza minnetlerimi sunuyorum" diyen Yıldırım, "Tüm katılımcılara teşekkür ediyorum. Vatana millete hayırlı uğurlu olsun" dedi.
 

Binali Yıldırım: "Vatana millete hayırlı uğurlu olsun"

Yorumlar

henry ~ 5 yıl önce
tbmm başkanı bir uçakla gelsin reisi başka uçakla thy g muduru başka uçakla... devir tasarruf devri tabii, bu uçaklar da su yakıyor. hiç problem değil...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vay ~ 5 yıl önce
Herkes ayrı uçaklamı geldi dün?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000