18 Ağustos 2009, Salı 12:26:53

BİLETLERİ ELLERİNDE AMA UÇAĞA BİNEMEDİLER!

Belavia Havayolları ile İstanbul’dan Minsk’e gitmek üzere Atatürk Havalimanı’na gelen biletli yolcular, şirketten kaynaklanan bir sorun yüzünden ortada kaldı.
  • İster dinamik ister statik olsun bir kişinin IP'si ve işlemi yaptığı tarih saat biliniyorsa İnternet Servis Sağlayıcı o kişinin adresini bulabilir. Çünkü tüm internet servis sağlayıcılarda kimin ne zaman sisteme girdiği ve ona hangi IP adresi atandığı loglarda saklanır. Bu tip bilgiler de adli durumlarda delil teşkil eder.
  • içme.. içiyorsan da alkollüyken yazma.
  • ister dinamik ip olsun ister statik ip farketmez...dinamik ip ye sahip bir internet kullanicisinin da adresi kullandigi bir ip numarasi uzerinden bulunabilir...komik oldugunu zannediyorsun ancak internet konusundaki bilgi acizligini gostermekten ote gidemiyorsun kusura bakma
  • savcılık istediği kadar araştırsın, "ip" ile bir şey bulunamaz.. adsl kullanıcıları kendileri özel olarak talep etmedikçe sabit "ip" alamazlar, bu durumda "ip" sürekli değişir.. bunu bulmanın başka bir yolu var ama anlatsam anlamazsın boşver... senden tek isteğim lütfen alkollüyken yorum yazma :))))
  • rumuzla yazmismis...suc duyurusunda bulununca yapilacak olanlari soyleyeyim sana..savcilik airporthaber den mesaji gonderen kisinin ip sini ister..alinan ip telekom a gonderilerek adres tespiti yapilir...hayir bilmiyorsunuz hala uzatiyorsunuz..biliyorum demekle herkes herseyi bilseydi bence de cok guzel olurdu ama maalesef oyle degil..
  • dedimya sizinle aynı seviye ye inemem meclise gelince meclisin tatilde oldugunu bıle bılmeden yok gensoru vericem geyiklerine hiiç girme seninle aşık atmam çünkü seviyene inemem.
  • bak çokbilmiş (ve de alkollü) kardeşim hala ayılamamışsın belli... adam o yazıda açık açık kimseyi kastetmiyor, sen üstüne alınıp hakaret davası filan diyorsun.. bilgisayar bilgisine gelince, aman ha sakın benimle aşık atmaya kalkma da kiminle uğraşırsan uğraş... hadi çabuk daha meclise gidip gensoru önergesi vermen lazım..
  • sanırım bilgisiz ve cahil oldugun her halinden belli rumuzda yazsan farketmez.eğer bulunmak ıstersen bılgısayarının ip numarasından nerde oldugunu anında bulurlar.hangı bilgisayardan yorum yapıldıgı eğer suc duyurusunda bulunulursa anında bulunur. neyse demekki senin yazdıklarını pek dikkate almamak lazım.seninle aynı seviyeye inilmez.
  • Her havayolunda olabilecek bir olay. Havalimanında çalışan herkes bunu gayet iyi bilir. Muhatap bulamamışlar lafı garip, çünkü fotoğraflarda muhatap var. Üç beş tane yolcu bağırdı diye olay olmuş gibi gösteriliyor.
  • suç duyurusunda bulunacakmış?? arkadaş sen alkollü müsün? kime duyuruda bulunacan? kimi ne için suçlayacan? adam ruzumlu yazmış ve de isim vs vermeden ortaya konuşmuş.. sen fazla politik tartışma izliyorsun herhalde.. suç duyurusu.. hahahaha :))) yok yok gensoru önergesi ver istersen :)))

Belavia Havayolları’nın saat 11:50’de gerçekleşen BRU874 sefer sayılı İstanbul-Minsk uçuşu için bilet yaklaşık 20 yolcu, "uçakta yer kalmadığı" gerekçesiyle uçağa alınmadı.

Adriyatik Turizm’den biletlerini alıp Minsk’e gitmek üzere Atatürk Havalimanı’na gelen yolcular, uçamayacaklarını öğrenince büyük şok yaşadılar. Yolcular, görevlilerle uzun süre tartıştı.

Mağdur yolcular, “Bize biletleri sattılar. Yanımızda başka da paramız yok. Kimse bizimle ilgilenmiyor. Ne yapacağımızı bilmiyoruz” diyerek olaya isyan ettiler.

AirportHaber’in edindiği bilgilere göre; Beyaz Rusya’nın başkenti Misnk’e sefer düzenleyecek Belavia Havayolları’nın sefere verilen uçağında arıza meydana gelince daha az yolcu kapasiteli bir başka uçak gönderildiği ve sorunun bu nedenle yaşandığı öğrenildi.

Adriyatik

Adriyatik

Adriyatik

Adriyatik

Adriyatik

©AirportHaber.com

BİLETLERİ ELLERİNDE AMA UÇAĞA BİNEMEDİLER!

Yorumlar Tüm Yorumlar (40)

Misafir ~ 15 yıl önce
İster dinamik ister statik olsun bir kişinin IP'si ve işlemi yaptığı tarih saat biliniyorsa İnternet Servis Sağlayıcı o kişinin adresini bulabilir. Çünkü tüm internet servis sağlayıcılarda kimin ne zaman sisteme girdiği ve ona hangi IP adresi atandığı loglarda saklanır. Bu tip bilgiler de adli durumlarda delil teşkil eder.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
içme.. içiyorsan da alkollüyken yazma.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
ister dinamik ip olsun ister statik ip farketmez...dinamik ip ye sahip bir internet kullanicisinin da adresi kullandigi bir ip numarasi uzerinden bulunabilir...komik oldugunu zannediyorsun ancak internet konusundaki bilgi acizligini gostermekten ote gidemiyorsun kusura bakma

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
savcılık istediği kadar araştırsın, "ip" ile bir şey bulunamaz.. adsl kullanıcıları kendileri özel olarak talep etmedikçe sabit "ip" alamazlar, bu durumda "ip" sürekli değişir.. bunu bulmanın başka bir yolu var ama anlatsam anlamazsın boşver... senden tek isteğim lütfen alkollüyken yorum yazma :))))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
rumuzla yazmismis...suc duyurusunda bulununca yapilacak olanlari soyleyeyim sana..savcilik airporthaber den mesaji gonderen kisinin ip sini ister..alinan ip telekom a gonderilerek adres tespiti yapilir...hayir bilmiyorsunuz hala uzatiyorsunuz..biliyorum demekle herkes herseyi bilseydi bence de cok guzel olurdu ama maalesef oyle degil..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
dedimya sizinle aynı seviye ye inemem meclise gelince meclisin tatilde oldugunu bıle bılmeden yok gensoru vericem geyiklerine hiiç girme seninle aşık atmam çünkü seviyene inemem.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
bak çokbilmiş (ve de alkollü) kardeşim hala ayılamamışsın belli... adam o yazıda açık açık kimseyi kastetmiyor, sen üstüne alınıp hakaret davası filan diyorsun.. bilgisayar bilgisine gelince, aman ha sakın benimle aşık atmaya kalkma da kiminle uğraşırsan uğraş... hadi çabuk daha meclise gidip gensoru önergesi vermen lazım..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
sanırım bilgisiz ve cahil oldugun her halinden belli rumuzda yazsan farketmez.eğer bulunmak ıstersen bılgısayarının ip numarasından nerde oldugunu anında bulurlar.hangı bilgisayardan yorum yapıldıgı eğer suc duyurusunda bulunulursa anında bulunur. neyse demekki senin yazdıklarını pek dikkate almamak lazım.seninle aynı seviyeye inilmez.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Her havayolunda olabilecek bir olay. Havalimanında çalışan herkes bunu gayet iyi bilir. Muhatap bulamamışlar lafı garip, çünkü fotoğraflarda muhatap var. Üç beş tane yolcu bağırdı diye olay olmuş gibi gösteriliyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
suç duyurusunda bulunacakmış?? arkadaş sen alkollü müsün? kime duyuruda bulunacan? kimi ne için suçlayacan? adam ruzumlu yazmış ve de isim vs vermeden ortaya konuşmuş.. sen fazla politik tartışma izliyorsun herhalde.. suç duyurusu.. hahahaha :))) yok yok gensoru önergesi ver istersen :)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000