26 Temmuz 2015, Pazar 07:59:10

Bilet fiyatları yeniden belirlenecek

Federal Anti Tekel Servisi'nin (FAS) ekonomi sınıfı uçak biletlerinin tavan fiyatını belirleyeceği bildirildi.
  • Foto guzel ama Aeroflot'un filosunda IL-96 hic kalmadi...

İzvestiya gazetesinde yer alan habere göre,  Liberal Demokrat Parti Milletvekili ve Duma Ulaştırma Komitesi Başkan Yardımcısı Aleksander Starovoytov, FAS'a  sadece ekonomi sınıfı biletlerinin tavan fiyatı belirlemesi için teklif yapıldığını bu kararın havacılıkta tarifelendirmede bir dizi ilkeyi değiştirebileceğini belirti.

Konuyla ilgili açıklama yapan Starovoytov," Bu önlem bir taraftan havayolu taşıyıcıları arasındaki piyasa rekabeti bozmayacak,  bunların her biri rekabetçi bilet fiyatı teklif edebilecek, diğer taraftan da yolcular pahalı biletleri satın almak zorunda kalmayacaklar. Böyle bir düzeleme, havayolu şirketlerinin diğer hizmet sınıflarındaki fiyatların belirlenmesine engel olmayacak" dedi.

Bilindiği gibi, daha önce FAS Başkanı İgor Artemyev, birçok kez havayolu şirketlerinin tarife politikalarını beğenmediğini açıklamıştı. Artemyev,   bazı istikamette yolcu taşıyan birden fazla havayolu şirketlerinin uçak bileti fiyatlarını artırdıkları için, uçuş tarihine yakın bir sürede satılan bilet fiyatlarının artırılma sistemini ve tarifelendirmedeki birçok ilkeyi de eleştirmişti.

Bilet fiyatları yeniden belirlenecek

Yorumlar

IL-96 ~ 9 yıl önce
Foto guzel ama Aeroflot'un filosunda IL-96 hic kalmadi...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000