27 Ağustos 2017, Pazar 16:43:04

"Bilet fiyatları rezervasyonları iptal ettirdi!"

KKTC'ye uçan havayolu şirketlerinin fiyat politikasını eleştiren Kıbrıs Türk Otelciler Birliği Başkanı Fethi Özboğaç, turistlerin yüksek fiyattan dolayı rezervasyon iptal ettiğini söyledi.
  • Yorumlarda Ercan'daki pahalliliktan sikayet edenlere oh olsun gibi bir yaklasim var ama unutulmasin ki Ercani kullananan yolcularin buyuk bir kismi TC vatandaslari. Kibrislilar zaten Guneyden dusuk fiyatlarla dunyanin neredeyse her yerine seyahat edebiliyorlar
  • Ankara'dan bayramdan sonra misafirim gelecek, iki kişi 1300 tl..(bayramdan sonra)
  • Kıbrıs Hava Yollarını batırırken düşünecektiniz onı..
  • Ercan bilet fiyatları AYT'nin KDVsiz fiyatının %10 daha fazlasını geçemez dersin, olur biter. AYT fiyatını da o hafta için yapılan ekonomi satışlarının ortalaması olarak belirlersin.
  • Geçtiğimiz aylarda şirketlerin havaalanı vergilerini ödemediği yönünde çığırtkanlık yapılıyordu. Madem turist istiyorsunuz şirketlerden taşıdığı yolcu başına alınan hizmet bedeli ve vergilerden feragat veya indirim yaparsanız şirketler de belki indirim yapar bilet fiyatlarında. Kimsenin uçmadığı bir yere btün yerli ve yabancı turistleri taşıyan havayolu şirketlerinin talep arttıkça fiyat arttırması gayet normal aynen sizin otellerinizin yaptığı gibi.oda sayısı azaldıkça veya gün yaklaştıkça oda fiyatları artmıyor sanki. Onun için ağlamayı bırakıp hep bana hep bana demeyin biraz da siz fedakarlık yapın. Fiyatları beğenmeyen de vapurla gitsin.
  • Ogrenciye ev kiralatirken ada halki da tr deki fiyatlari goz onune aliyor degil mi? Artik tr den adaya ogrenci de gitmiyor sayenizde...
  • Adana ercan uçuşlarını başlatsanız artık.
  • Yok öle 50 tl ye bilet feribota bin
  • sanki oteller bedava. sen indirim yapta totalde masraf azalsın o zaman.
  • Tatil de önem verdiğiniz şey konaklamadır. Uçak biletleri konaklamanın kişi başı yada ailecek gidildiğinde konaklamanın üstünde yada aynısı cıkarsa iptaller söz konusudur. Ankara-Bodrum için aynısı başıma geldi. Uçak bileti neredeyse 2 geceleme fiyatıydı.Rotayı bende Antalya'ya kırdım.

KKTC'ye uçan havayolu şirketlerinin fiyat politikasını eleştiren Kıbrıs Türk Otelciler Birliği Başkanı Fethi Özboğaç, turistlerin yüksek fiyattan dolayı rezervasyon iptal ettiğini söyledi.

Kıbrıs Türk Otelciler Birliği (KITOB) Başkanı Fethi Özboğaç, bayram tatilini fırsata çeviren havayolu şirketlerinin fiyat politikasını eleştirdi. Bazı turistlerin uçak biletlerinin aşırı pahalı olmasından dolayı otel rezervasyonlarını iptal ettiğini açıklayan Fethi Özboğaç, Kuzey Kıbrıs'a sefer yapan havayolu şirketlerinin fiyatları için bir düzenleme yapılması gerektiğini savundu.

Gündem Kıbrıs gazetesine konuşan Fethi Özboğaç, uçak biletleri Avrupa pazarından daha yüksek olduğuna dikkat çekti. Türkiye'nin yakın mesafe olmasına rağmen uçak şirketlerinin Avrupa pazarından daha yüksek fiyatlar verdiğini belirten Fethi Özboğaç, bu politikanın ada turizmine zarar verir boyuta ulaştığını ifade etti.

"Bilet fiyatları rezervasyonları iptal ettirdi!"

Yorumlar Tüm Yorumlar (12)

Ercan ~ 7 yıl önce
Yorumlarda Ercan'daki pahalliliktan sikayet edenlere oh olsun gibi bir yaklasim var ama unutulmasin ki Ercani kullananan yolcularin buyuk bir kismi TC vatandaslari. Kibrislilar zaten Guneyden dusuk fiyatlarla dunyanin neredeyse her yerine seyahat edebiliyorlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 7 yıl önce
Ankara'dan bayramdan sonra misafirim gelecek, iki kişi 1300 tl..(bayramdan sonra)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hava Yolu ~ 7 yıl önce
Kıbrıs Hava Yollarını batırırken düşünecektiniz onı..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çözüm ~ 7 yıl önce
Ercan bilet fiyatları AYT'nin KDVsiz fiyatının %10 daha fazlasını geçemez dersin, olur biter. AYT fiyatını da o hafta için yapılan ekonomi satışlarının ortalaması olarak belirlersin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Neden? ~ 7 yıl önce
Komünizmdemi yasiyoruz?
Özboğaça ~ 7 yıl önce
Geçtiğimiz aylarda şirketlerin havaalanı vergilerini ödemediği yönünde çığırtkanlık yapılıyordu. Madem turist istiyorsunuz şirketlerden taşıdığı yolcu başına alınan hizmet bedeli ve vergilerden feragat veya indirim yaparsanız şirketler de belki indirim yapar bilet fiyatlarında. Kimsenin uçmadığı bir yere btün yerli ve yabancı turistleri taşıyan havayolu şirketlerinin talep arttıkça fiyat arttırması gayet normal aynen sizin otellerinizin yaptığı gibi.oda sayısı azaldıkça veya gün yaklaştıkça oda fiyatları artmıyor sanki. Onun için ağlamayı bırakıp hep bana hep bana demeyin biraz da siz fedakarlık yapın. Fiyatları beğenmeyen de vapurla gitsin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ogrenciye ~ 7 yıl önce
Ogrenciye ev kiralatirken ada halki da tr deki fiyatlari goz onune aliyor degil mi? Artik tr den adaya ogrenci de gitmiyor sayenizde...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Thy ~ 7 yıl önce
Adana ercan uçuşlarını başlatsanız artık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gio ~ 7 yıl önce
Yok öle 50 tl ye bilet feribota bin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
çakal ~ 7 yıl önce
sanki oteller bedava. sen indirim yapta totalde masraf azalsın o zaman.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Doğru. ~ 7 yıl önce
Tatil de önem verdiğiniz şey konaklamadır. Uçak biletleri konaklamanın kişi başı yada ailecek gidildiğinde konaklamanın üstünde yada aynısı cıkarsa iptaller söz konusudur. Ankara-Bodrum için aynısı başıma geldi. Uçak bileti neredeyse 2 geceleme fiyatıydı.Rotayı bende Antalya'ya kırdım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000