25 Kasım 2021, Perşembe 09:32:54

Bilal Ekşi'ye yıldız şövalye nişanı

Türk Hava Yolları Genel Müdürü Bilal Ekşi Yıldız Şövalye Nişanı'na layık görüldü
  • Su resimde kokpit personelinden kimsenin olmamasi bile bir mesajdir.
  • Bu adam ne işe yarıyor ki ? Vasfı özelliği ne ? Boş VHS Kaset vardı eskiler bilen bilir aynı onun gibi bir şey
  • sen nisanlara ödüllere bak sayın eksi, bizim anamız aglamis kimin umurunda ...
  • Para ve çıkar için siyasal islamcı,din tüccarı ağababaları da Türk düşmanı papanın resmi önünde sırıtarak anlaşma imzalamıştı, bilal nişan almış çok mu?
  • Tweet yıldızı..!
  • Bu nişanı alan çok Türk var, geleneksel pilav günü gibi bir aktivitedir İtalya Büyükelçiliği bunu hep yapar, arama motorunda bugüne kadar alanlara bakabilirsiniz :)
  • Personel maaşı kesmek dışında yaptığınız tek katkıyı gösterin bilelim, Yemene, filistine, uygura ağlarsınız ama kendi milletinizi sömürürsünüz. Samimi değilsiniz! Allah kalbinizi görüyor!
  • Pandemi döneminde tüm çalışanlarını yüzüstü bırakırken, yine aynı dönemde tüm dünyaya yardım ediyorum diyen ÖDÜL ALMIŞ bir yönetimden bahsediyoruz. Bugün Dolar ve Avro kurları her gün artarken THY karına kar ekliyor. Buna rağmen çalışanlarından gasbettikleri hak ve ücretlerini vermemek için ellerinden geleni yapıyorlar. Keşke İtalyan Büyükelçisi bu nişanı vermeden evvel THY'nin iç yüzünü biraz daha araştırsaydı. Tüm dünyaya sponsor olarak en büyük benim diyen THY'nin çalışanlarının ne durumda olduğunu çalışanlara nasıl davranıldığını bir görseydi. THY çalışanlarına hakaret sayılabilecek bu ödülü belki vermezlerdi o zaman. Burada dikkate alınması gereken diğer bir nokta da İtalya'nın ulusal Hava Yolu olan Alitalia iflas etti ve ismi IATA'ya satıldı. Kendi havayoluna sahip çıkamamış bir ülkenin büyük elçisi kendi çalışanına sahip çıkamayan, gasbettiği hak ve maaşları kar olarak gösteren bir THY yönetimine İtalya'nın en büyük nişanı'nı veriyor. Şaka gibi değil mi?
  • Şövalye nedir? İyi bişey mi kötü bişey mi?
  • Yurtdışı müdürlere Sir ünvanı verilsin. Elton John ve Beckhamdan ne eksikleri var ?

İtalya Büyükelçiliği tarafından Venedik Sarayı’nda düzenlenen törende, Türk Hava Yolları Genel Müdürü Bilal Ekşi’ye “İtalya'nın Yıldız Nişanı Şövalyesi” takdim edildi.

İtalya Cumhurbaşkanı’nın takdirleri ile ülkeler arasındaki dostluk bağını kuvvetlendiren kişilere verilen “İtalya'nın Yıldız Nişanı Şövalyesi”, 24 Kasım 2021’de Venedik Sarayı’nda gerçekleşen törenle İtalya’nın Ankara Büyükelçisi Massimo Gaiani tarafından Türk Hava Yolları Genel Müdürü Bilal Ekşi’ye takdim edildi. Türkiye ve İtalya'dan, havacılık, turizm, medya ve sanat dünyasından önemli isimlerin katıldığı törendeki konuşmalarda, Türk Hava Yolları’nın pandemi döneminde başarıyla gerçekleştirdiği tahliye uçuşları ve kargo taşımacılığının iki ülke arasındaki iletişime sağladığı olumlu etkiye vurgu yapıldı.

Türkiye - İtalya Dostluğu Çok Daha Güçlü
Tören açılış konuşmasında, Türk - İtalyan dostluğuna ve kültürlerin yüzyıllara uzanan etkileşimine değinen İtalya’nın Ankara Büyükelçisi Massimo Gaiani, “İtalya'nın Yıldız Nişanı Şövalyesi” Türk Hava Yolları Genel Müdürü Bilal Ekşi’ye taltif edilmesinde iki unsurun öne çıktığını belirterek; “Bunlardan ilki sektöründeki öncü kişiliği, uzun yıllar süren kariyer çalışmaları ile başarılarını ispatlaması; ikinci olarak ise Türk Hava Yolları’nın pandemi döneminde İtalyan halkına verdiği destek, büyükelçilik ile uyum içinde hızlı çözüm üretebilmesi ve bu sürece Sayın Bilal Ekşi’nin ekibine liderlik ederek sağladığı katkıdır.” cümleleriyle Türk Hava Yolları Genel Müdürü’ne “İtalya'nın Yıldız Nişanı Şövalyesi”ni takdim etti.

Başarılarımızın Destekçisi Cumhurbaşkanımız
Düzenlenen tören ve takdir edilen nişandan dolayı duyduğu büyük onuru dile getiren Genel Müdür Bilal Ekşi, Türk Hava Yolları olarak Türkiye ve İtalya arasındaki dostluğa katkı sunmaktan mutluluk duyduklarını söyledi. Konuşmasını “İtalyan ve Türk çalışma arkadaşlarımı ve Türk Hava Yolları ailemi tebrik ediyorum.” cümleleriyle sürdüren Ekşi, “Bu nişanla ülkemin ve kurumumun onurlandırılmasında en büyük emeğin sahibi, Türk Hava Yolları’nın vizyonunu en yükseğe hedefleyerek başarılarımıza destek olan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a şükranlarımı sunarım.” ifadelerini kullandı.

Pandemi Döneminde de En Yüksekte
Pandemi döneminde operasyonlarını sürdüren Türk Hava Yolları, 134 farklı ülkeye binlerce ton medikal malzeme taşımış, 56 ülkeye 300 milyondan fazla aşı ulaştırmıştı. Uçuş kısıtlamalarının olduğu dönemlerde 1000’den fazla sefer düzenleyerek 60 ülkeden 140 bine yakın kişiyi ülkelerine ulaştırmıştı. Türk Hava Yolları, küresel tedarik zincirine destek olabilmek için 30 yolcu uçağını kargo taşımasında kullanmak için dönüştürmüştü.





Bilal Ekşi'ye yıldız şövalye nişanı

Yorumlar Tüm Yorumlar (19)

Mesaj ~ 2 yıl önce
Su resimde kokpit personelinden kimsenin olmamasi bile bir mesajdir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kabin Kriw ~ 2 yıl önce
Bu adam ne işe yarıyor ki ? Vasfı özelliği ne ? Boş VHS Kaset vardı eskiler bilen bilir aynı onun gibi bir şey

Yanıtla

Kalan karakter 1000
çalışan ~ 2 yıl önce
sen nisanlara ödüllere bak sayın eksi, bizim anamız aglamis kimin umurunda ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Nişan ! ~ 2 yıl önce
Para ve çıkar için siyasal islamcı,din tüccarı ağababaları da Türk düşmanı papanın resmi önünde sırıtarak anlaşma imzalamıştı, bilal nişan almış çok mu?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
~ 2 yıl önce
Tweet yıldızı..!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yıldız şövalye ~ 2 yıl önce
Bu nişanı alan çok Türk var, geleneksel pilav günü gibi bir aktivitedir İtalya Büyükelçiliği bunu hep yapar, arama motorunda bugüne kadar alanlara bakabilirsiniz :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bilal’e takmışlar ~ 2 yıl önce
Halkta akepe ye ve yandaslarına takacak. Ne mi takacak? Zamanı gelince soylerim…
Fo ~ 2 yıl önce
Personel maaşı kesmek dışında yaptığınız tek katkıyı gösterin bilelim, Yemene, filistine, uygura ağlarsınız ama kendi milletinizi sömürürsünüz. Samimi değilsiniz! Allah kalbinizi görüyor!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sır bilal eksi ~ 2 yıl önce
Sır bilal eksi Nisan takılırken söylesenize yolcu hizmetlerinde 60 bin alıyorum 100 bin istiyorum vermiyorlar diye çalışanlara söyledin gibi
@TeHaYe6 ~ 2 yıl önce
Pandemi döneminde tüm çalışanlarını yüzüstü bırakırken, yine aynı dönemde tüm dünyaya yardım ediyorum diyen ÖDÜL ALMIŞ bir yönetimden bahsediyoruz. Bugün Dolar ve Avro kurları her gün artarken THY karına kar ekliyor. Buna rağmen çalışanlarından gasbettikleri hak ve ücretlerini vermemek için ellerinden geleni yapıyorlar. Keşke İtalyan Büyükelçisi bu nişanı vermeden evvel THY'nin iç yüzünü biraz daha araştırsaydı. Tüm dünyaya sponsor olarak en büyük benim diyen THY'nin çalışanlarının ne durumda olduğunu çalışanlara nasıl davranıldığını bir görseydi. THY çalışanlarına hakaret sayılabilecek bu ödülü belki vermezlerdi o zaman. Burada dikkate alınması gereken diğer bir nokta da İtalya'nın ulusal Hava Yolu olan Alitalia iflas etti ve ismi IATA'ya satıldı. Kendi havayoluna sahip çıkamamış bir ülkenin büyük elçisi kendi çalışanına sahip çıkamayan, gasbettiği hak ve maaşları kar olarak gösteren bir THY yönetimine İtalya'nın en büyük nişanı'nı veriyor. Şaka gibi değil mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kiss me beforeflight ~ 2 yıl önce
Şövalye nedir? İyi bişey mi kötü bişey mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Az bile ~ 2 yıl önce
Yurtdışı müdürlere Sir ünvanı verilsin. Elton John ve Beckhamdan ne eksikleri var ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ajan mayk ~ 2 yıl önce
sosyal hayatlarında nerelere takıldıklarını görseniz fetö metö gibi feysbuk paylaşımlarının hikaye olduğunu görürsünüz hepsi paranın peşinde hem tr den hem de avrupa/amerika hattından

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000