18 Temmuz 2022, Pazartesi 12:23:42

Bilal Ekşi'ye Üst Düzey Liderlik Ödülü

Türk Hava Yolları Genel Müdürü Bilal Ekşi, havacılık tarihinin en şiddetli krizi olan Covid-19 salgını sırasındaki yönetimi ile Havacılık Strateji Ödülleri'nde (The Airline Strategy Awards) 2022 Yılı Üst Düzey Liderlik Ödülü aldı.
  • Kayınbiraderini müdür yapan,thy twitter genel müdürü olarak ün yapmış bu şahsa ödül verenler ya parayla verdiler ya da havacılıkla alakaları yok aksi olamaz...
  • Sayın Genel Müdürüm, Atama bekleyen yurtdışı personeli için nasıl bir planlama var acaba? Yöneticilerimize soruyoruz onlarda bilgileri olmadığını söylüyor. 2-3 haftaya okullar açılıyor. Çocuklarımız mağdur olacak. Yeni bir nokta için oturum ve çalışma izinleri 2-3 ay sürüyor. Dönemin ortasında çocuklara nasıl okul bulacağız. Bilemiyorum bu konuyu alt yöneticileriniz size iletiyor mu? Benim nacizane tavsiyem atamaların Nisan ayında olması. En azından Ekim ayının beklenmesi. Hürmetler efendim.
  • Çin biletleriniz çok pahalı. Bunun nedeni zannedersem sadece 1 şehire ve sadece haftada 1 uçuşunuzun olması. Çin’de hayat artık normale dönüyor. Diğer havayolları sürekli yeni uçuşlar ekliyor. Thy neden hala uçuş sayısını artırmıyor? Diğer havayollarına göre neden geride kaldı? Saygılar.
  • Kim vermiş? Zaytung falan mı ?
  • BİLAL bey, BAŞARILARINIZIN DEVAMINI DİLER ,THY FİLOSUNA HAYIRLI UÇUŞLAR DİLERİM.
  • Öncelikle Bilal Beyi tebrik ediyorum.Aynı departmanda olmasa dahi bir dönem birlikte çalıştık.Genel Müdür olduktan sonra mütevaziliğimden hiçbirşey kaybetmeyen bir kişilik ve yine Yönetim Kurulu Başkanı olduktan sonra hiç değişmemiş gördüğüm Sn.Bolat.THY’nın ihtiyacı olduğu birbirni tamamlayan bir ikili olmuşlar.Liderlik ödülünü hak etmek için sadece bu meziyet bile yeterlidir bence.Yolunuz açık olsun.
  • :))9999998
  • Ödül mü? Ne ödülü yaw. Olacak iş değil
  • Çatlayın arkadaşlar. Kedi ciğer meselesi
  • ahmey bolat geldiğinde uçuş ekiplerine karşı çok anlayışlıydıve tüm personele 2021 yılı karından kar dağıtacağını söyledi sonra heralde ekşi devreye girdi kar payı 2022 sonuna kaldı uçuculara karşıda yeniden düşmanmış gibi davranmaya başlandı.. yazık! başka birşey değil!

Türk Hava Yolları Genel Müdürü Bilal Ekşi, havacılık tarihinin en şiddetli krizi olan Covid-19 salgını sırasındaki yönetimi ile Havacılık Strateji Ödülleri'nde (The Airline Strategy Awards) 2022 Yılı Üst Düzey Liderlik Ödülü aldı.

Türk Hava Yolları (THY) açıklamasına göre, dünyada en fazla ülkeye uçan hava yolu olan THY gökyüzündeki performansı ve liderliğiyle uluslararası kuruluşlardan övgüler almaya devam ediyor.

Bir FlightGlobal markası olan Airline Business ve dünyaca ünlü kurumsal danışmanlık şirketi Korn Ferry'nin iş birliğiyle yapılan bağımsız araştırma uluslararası hava yolu şirket ve yöneticilerini 6 farklı kategoride (Liderlik, Sektör, Düşük Maliyet ve Hava Kargo Liderliği, Yenilik ve Dönüşüm ile Çevresel Yönetim) değerlendirdi, her kategoride kazananlar bağımsız uzmanların yer aldığı bir panel tarafından belirlendi.

"Pandemi öncesi rakamların da üstüne geçmeyi hedefliyoruz"

Bilal Ekşi'nin adına Üst Düzey Liderlik Ödülü'nü alan Türk Hava Yolları Genel Müdür (Yatırım ve Teknoloji) Yardımcısı Levent Konukçu, şunları kaydetti:

"Havacılık sektörünün en zorlu günlerini beraberinde getiren pandemi döneminde operasyonlarımızı güçlü bir şekilde sürdürüp engelleri yenilikçi yöntemlerle aştık ve kendimizi rakiplerimizin bir adım önüne taşıdık. Bunun sonucunda, uçuşlar bağlamında Avrupa hava yolları arasında birinci sıraya yükselerek toparlanma sürecinin en önde gelen havayollarından biri olduk. Yolcu trafiğinde güçlü bir toparlanma görüyor ve yüksek performanslı bir yaz sezonu amaçlıyoruz. Havacılık sektöründeki güçlü toparlanma ile en zorlu günlerin geride kaldığı konusunda umutluyuz ve şimdi bütün şirketlerin geçmiş başarılarının üzerine yenilerini inşa etmelerinin tam zamanı diyoruz. Türk Hava Yolları olarak pandemi öncesi rakamları yakalamakla kalmayıp kendimizi sürekli iyileştirerek o rakamların da üstüne geçmeyi hedefliyoruz."

Türk Hava Yolları'nın kazandığı ödülle ilgili, FlightGlobal içerik sorumlusu ve The Airline Strategy Awards'ın ev sahibi Graham Dunn ise, "Hava yollarını geçtiğimiz iki yıl boyunca idare etmek firmaların yönetim yeteneklerini limitlerine kadar zorladı. Sektör pandemiyi arkasında bırakırken hangi liderlerin şirketlerinin hayatta kalmasının ötesinde Covid-19 sonrası durum için hazırladığını görüyoruz. Diğer yandan yeni zorluklar baş göstererek firmaların dayanıklılığını test ediyor. Havayolu Strateji Ödülleri 2002 yılından beri liderlikte en iyileri seçmekte ve 2022 yılının kazananları da bu özellikleri ile öne çıkıyorlar." ifadelerini kullandı.

Ödüller 20. kez gökyüzünün nabzını tuttu

Havayolu Strateji Ödülleri programı, havacılık sektörünün 21. yüzyılda karşılaştığı ilk büyük kriz olan 11 Eylül saldırıları sonrasında başlatıldı ve bu yıl yirminci kez gökyüzünün nabzını tuttu. Yönetim yeteneğinin gelecekteki başarıyı şekillendirmede oynadığı kritik rolü ortaya koymayı amaçlayan ödüller havacılık tarihinin en büyük krizi olan Covid-19 salgını sonrası düzenlendiği için bu yıl ayrı bir anlam taşıyor.

Bilal Ekşi'ye Üst Düzey Liderlik Ödülü

Yorumlar Tüm Yorumlar (33)

Ekşi bilal ~ 2 yıl önce
Kayınbiraderini müdür yapan,thy twitter genel müdürü olarak ün yapmış bu şahsa ödül verenler ya parayla verdiler ya da havacılıkla alakaları yok aksi olamaz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gurbetçi ~ 2 yıl önce
Sayın Genel Müdürüm, Atama bekleyen yurtdışı personeli için nasıl bir planlama var acaba? Yöneticilerimize soruyoruz onlarda bilgileri olmadığını söylüyor. 2-3 haftaya okullar açılıyor. Çocuklarımız mağdur olacak. Yeni bir nokta için oturum ve çalışma izinleri 2-3 ay sürüyor. Dönemin ortasında çocuklara nasıl okul bulacağız. Bilemiyorum bu konuyu alt yöneticileriniz size iletiyor mu? Benim nacizane tavsiyem atamaların Nisan ayında olması. En azından Ekim ayının beklenmesi. Hürmetler efendim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Derde bak ~ 2 yıl önce
Memlekete gel hacı sorun kalmaz,o kadar eminsin yani merkeze çekilmeyeceğinden,özgüvene bak
Sayın Bilal Ekşi ~ 2 yıl önce
Çin biletleriniz çok pahalı. Bunun nedeni zannedersem sadece 1 şehire ve sadece haftada 1 uçuşunuzun olması. Çin’de hayat artık normale dönüyor. Diğer havayolları sürekli yeni uçuşlar ekliyor. Thy neden hala uçuş sayısını artırmıyor? Diğer havayollarına göre neden geride kaldı? Saygılar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Neden acaba yaaa ~ 2 yıl önce
Aaa Çin izin vermiyor olmasın sakın,ben şokkk
Teknik ~ 2 yıl önce
Kim vermiş? Zaytung falan mı ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
MKA ~ 2 yıl önce
BİLAL bey, BAŞARILARINIZIN DEVAMINI DİLER ,THY FİLOSUNA HAYIRLI UÇUŞLAR DİLERİM.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
NG ~ 2 yıl önce
Öncelikle Bilal Beyi tebrik ediyorum.Aynı departmanda olmasa dahi bir dönem birlikte çalıştık.Genel Müdür olduktan sonra mütevaziliğimden hiçbirşey kaybetmeyen bir kişilik ve yine Yönetim Kurulu Başkanı olduktan sonra hiç değişmemiş gördüğüm Sn.Bolat.THY’nın ihtiyacı olduğu birbirni tamamlayan bir ikili olmuşlar.Liderlik ödülünü hak etmek için sadece bu meziyet bile yeterlidir bence.Yolunuz açık olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kendi ~ 2 yıl önce
Yazsa kendine bu yorumu inanmaZ:)
:))) ~ 2 yıl önce
:))9999998

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ödül ~ 2 yıl önce
Ödül mü? Ne ödülü yaw. Olacak iş değil

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vatandaş ~ 2 yıl önce
Çatlayın arkadaşlar. Kedi ciğer meselesi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
uçucu memur ~ 2 yıl önce
ahmey bolat geldiğinde uçuş ekiplerine karşı çok anlayışlıydıve tüm personele 2021 yılı karından kar dağıtacağını söyledi sonra heralde ekşi devreye girdi kar payı 2022 sonuna kaldı uçuculara karşıda yeniden düşmanmış gibi davranmaya başlandı.. yazık! başka birşey değil!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000