27 Nisan 2018, Cuma 08:40:07

Bilal Ekşi: "Yeni bir THY ortaya çıkaracağız!"

Türk Hava Yolları (THY) Genel Müdürü Bilal Ekşi, "THY, 15 yılda 5 kat büyüdü, 65 uçaktan 326 uçağa ulaştı. İşte bu büyüme THY’nin, Türk milletinin ve Anadolu'nun başarısıdır." dedi.
  • Torpil Hava Yolları iftiharla sunar...
  • Mevcut durumu bi düzelt, sonra istediğin kadar thy kur. Kimse kurma demiyor.
  • Eziyet hava yolları desen daha doğru olurdu, herşey iyileşeceğine kötüleşiyor, kaçın kurtulun dostlar elle tutulur hiç birşey kalmadı...
  • Kimin parasıyla ağbi...
  • Önce torpilin deil bilginin hakkın öne çıkacağı bir thy olmayı deneyin, söz edin. Sırf torpili yok diye iki dil bilen mülakatı dahi olumlu geçen adayları “ barajı geçemediniz” mailleriyle nefret ettirmeyin kendinizden.
  • Amannnn diyim sakın dokunmayın herşeye sizler yokkende bu şirket vardı egolarınıza teslim etmeyin koca şirketi
  • Bırakın bunları önce benim kaybettiğiniz valizimin parasını ödeyin önce. İnsanları zor durumda bırakıp büyümekten söz etmeyin.
  • Mesela bu iş nasıl olaca? Her uçağa bir mescit, gerekirse bir imam, ezan canlı canlı okutulacak vs mı?
  • Önce içindekileri temizle...
  • THY büyüklüğünü göstersin 2016'dan bu yana verilmeyen zamlarımızın ve farklarımızın (bonusu söylemiyorum bile) ödenmesi için onay versinler artık. Zira söz konusu ödenekler için THY'nin onayını beklediğini söylüyor üst düzey yöneticiler. Böyle bir şey yoksa çıksın açıklama yapsın THY'den yetkili biri desin ki bizim bi alakamız yok DOCO tarafında bu iş desin. Biz de THY yönetiminde suç bulmayalım. Allah herkesin gönlüne göre versin.

Türk Hava Yolları (THY) Genel Müdürü Bilal Ekşi, "THY, 15 yılda 5 kat büyüdü, 65 uçaktan 326 uçağa ulaştı. İşte bu büyüme THY’nin, Türk milletinin ve Anadolu'nun başarısıdır." dedi.

Ekşi, Diyarbakır Dicle Üniversitesi Kongre Merkezi'nde, Dicle Üniversitesi Sivil Havacılık Yüksekokulu ile Mimar ve Mühendisleri Grubu’nun ortaklaşa düzenlediği Türkiye’nin Sivil Havacılık Serüveni panelinde yaptığı konuşmada, Diyarbakır'a turistlerin talebinin giderek arttığını söyledi.

Şehrin cazibe merkezi haline gelmesi gerektiğini belirten Ekşi, şöyle konuştu:

"Diyarbakır’da bu ruhun olduğunu biliyorum. Hakikaten gezdiğimiz yerlerde bunu gördük. Bu şehirle ne kadar gururlansanız azdır. Diyarbakır ruh ve bedeni beraber olan ve tarihten bizi bir yapan köklerimizden bir tanesidir. İnşallah sahabelerin ve kültürümüzün başkenti haline ve tekrar bir çekim merkezi haline gelir."

THY'nin global bir marka haline gelerek Türkiye’nin gururu haline geldiğini anımsatan Ekşi, şirketin Anadolu şehirlerini birbirine bağlayan en önemli ulaşım köprülerinden biri olduğunu aktardı.

Dünyanın 121 ülkesine uçtuklarını dile getiren Ekşi, "Dünyanın 121 ülkesine Türkiye’nin kültürünü, misafirperverliğini götürüyoruz. Dolayısıyla THY, Türk milletinin gurur kaynağı." ifadesini kullandı.

"2003 yılına kadar lokal bir havayoluydu"

Ekşi, THY'nin 2003 yılında büyük bir dönüşümle gelişmeye başladığını vurgulayarak, şunları kaydetti:

"2003 yılına kadar THY, lokal bir havayoluydu. 2003 yılında Cumhurbaşkanımız dönüşüm vizyonunu başlattıktan sonra, THY ile Türk sivil havacılığında büyük bir gelişme yaşandı. THY, 15 yılda 5 kat büyüdü, 65 uçaktan 326 uçağa ulaştı. İşte bu büyüme THY’nin, Türk milletinin ve Anadolu'nun başarısıdır."

"2023'e kadar yeni bir THY ortaya çıkaracak"

Sahip oldukları 326 uçağa ek olarak 230 uçak siparişlerinin olduğunu belirten Ekşi, "THY, 2023'e kadar yeni bir THY ortaya çıkaracak, yolcusunu ikiye katlayan bir THY ortaya çıkacak. THY bugün kalitesiyle ön plana çıkan bir havayolu haline geldi. Havacılık büyüyor, gelişiyor, istihdama ihtiyaç var. Özellikle üniversite okuyan öğrenciler havacılıkta hangi mesleğe girebilirim diye kendi kariyer planını yapması gerekiyor." dedi.

"301 havalimanına uçuyoruz"

Dünyanın en çok noktasına uçan havayolu unvanına sahip olduklarını hatırlatan Ekşi, "Dünyada 121 ülkeye, 302 şehire ve 301 havalimanına uçuyoruz. Biz bununla yetinmiyoruz. Aynı zamanda yaptığımız anlaşmalarla ilave 191 noktaya ve 44 ülkeye uçuyoruz. THY, dünyada her yere yolcusunu ulaştırabilen global bir dünya hava yolu şirketi haline geldi." diye konuştu.

 

Bilal Ekşi: "Yeni bir THY ortaya çıkaracağız!"

Yorumlar Tüm Yorumlar (61)

Torpilim yok ~ 6 yıl önce
Torpil Hava Yolları iftiharla sunar...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Önce ~ 6 yıl önce
Mevcut durumu bi düzelt, sonra istediğin kadar thy kur. Kimse kurma demiyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Calamity ~ 6 yıl önce
Eziyet hava yolları desen daha doğru olurdu, herşey iyileşeceğine kötüleşiyor, kaçın kurtulun dostlar elle tutulur hiç birşey kalmadı...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Lt ~ 6 yıl önce
Kimin parasıyla ağbi...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Adalet ~ 6 yıl önce
Önce torpilin deil bilginin hakkın öne çıkacağı bir thy olmayı deneyin, söz edin. Sırf torpili yok diye iki dil bilen mülakatı dahi olumlu geçen adayları “ barajı geçemediniz” mailleriyle nefret ettirmeyin kendinizden.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Thy ~ 6 yıl önce
Amannnn diyim sakın dokunmayın herşeye sizler yokkende bu şirket vardı egolarınıza teslim etmeyin koca şirketi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Abdurrahman ~ 6 yıl önce
Bırakın bunları önce benim kaybettiğiniz valizimin parasını ödeyin önce. İnsanları zor durumda bırakıp büyümekten söz etmeyin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bence ~ 6 yıl önce
Mesela bu iş nasıl olaca? Her uçağa bir mescit, gerekirse bir imam, ezan canlı canlı okutulacak vs mı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tk ~ 6 yıl önce
dokundu mu? Gucune mi gitti? Daha cook gucunuze gidecek
:) ~ 6 yıl önce
Önce içindekileri temizle...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
THY DO & CO ~ 6 yıl önce
THY büyüklüğünü göstersin 2016'dan bu yana verilmeyen zamlarımızın ve farklarımızın (bonusu söylemiyorum bile) ödenmesi için onay versinler artık. Zira söz konusu ödenekler için THY'nin onayını beklediğini söylüyor üst düzey yöneticiler. Böyle bir şey yoksa çıksın açıklama yapsın THY'den yetkili biri desin ki bizim bi alakamız yok DOCO tarafında bu iş desin. Biz de THY yönetiminde suç bulmayalım. Allah herkesin gönlüne göre versin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000