20 Temmuz 2018, Cuma 11:44:38

Bilal Ekşi o uçağın özelliklerini tanıttı

Türk Hava Yolları Genel Müdürü Bilal Ekşi, THY filosunun yeni gözdesi Airbus A321neo Cabin Flex konfigürasyonlu uçağının özelliklerini sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla tanıttı.
  • Afrika daki havayollari bile 787, 350 ile ucuyor sen kohne 330 lara mahkum ettin sirketi, neo yu anlatip kafa buluyorsun, sen anca personele dayilan oyle buyursun
  • Birakin bu Lagar luga lafları thy yöneticileri taseronlardan haber verin insanlarin haklarını verin önce
  • Type eğitimine DLR sınavsız alınan yabancıların tanıtımını ne zaman yapacaksın Bilal?? İnsanda biraz olsun vicdan olur biraz olsun merhamet olur...Bu sınavları geçemeyen pilot olamaz gibi boş boş muhabbetlerden bıkmadnzmı madem olamaz yabancıları neden alıyosun açıkla!!!!
  • Ulen biz yıl oldu ucuruyoruz o uçakları
  • Evvela hayırlı olsun sonuçta bayrak taşıyor Ama teknik anlamda pw motor hele ki bu yeni nesil bayağı sıkıntılı shut down da cool down timing i var motor peşpeşe start edilemez yurtdışı web sayfalarında yorumlara bakarsanız ne demek istediğimi anlarsınız
  • Haber ne olursa olsun, yorumlar hep farkli ve haberle ilgisi olmayan kel alaka konulardan olusuyor. Maas,TGS,isci alimi ve daha nice frekans karistirici yorumlar. Burasi bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olan astronotlarla doldu. GE yeni bir motor mu üretti, ilk yorum "TGS'ye alimlar ne zaman?" veya "yönetim, duy sesimizi" gibi aglama duvari temali yakarislar seklinde oluyor. Gidin bir Amerika veya Avrupa havacilik sitelereine göz atin ve ne halde oldugunuzu görün. Hic yakismiyor.
  • 2019 ucuslarinda artislar maaslarda belirsizlikler
  • Adam başkasının ürettiği uçağı öyle bir anlatıyor ki. Sanırsınız türkiye dünyada ilk bu uçağı üretti.
  • gittigi meydanlarda ground power ina dikkat edilmeli enerji baglandiktan sonra kesilmeler yasaniyor.
  • Kabin memurları maaşını standardize edip 2999 tl’ye çekerek elde edilecek tasarrufla 320 filosu bu uçaklarla tamamen yenilenebilir. Yönetim bunu düşünmeli.

Türk Hava Yolları Genel Müdürü Bilal Ekşi, THY filosunun yeni gözdesi Airbus A321neo Cabin Flex konfigürasyonlu uçağının özelliklerini sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla tanıttı.

"Airbus A321neo-cabin flex sefere başladı!" diyen THY Genel Müdürü Ekşi, "Cabin Flex özelliği ile dünyada ilk defa #THY’de operasyona başlayan Airbus A321neo uçağımızın çok güzel özellikleri var" ifadelerini kullandı.

TC-LSA kuyruk tescilli uçak, teslim alındıktan sonra ilk seferini İstanbul-Dalaman arasında gerçekleştirdi. Filoya dâhil edilen bu ilk A321neo, Türk Hava Yolları filosundaki ilk internet sistemi takılı dar gövde uçak olma özelliği ile de önem taşıyor.

A321neo, bir önceki modeli A321 ile kıyaslandığında en belirgin değişiklik arka bölümde ve yolcu kapısında görülüyor. A321 konfigürasyonunda kanadın ön tarafında bulunan yolcu kapılarının kaldırıldığı A321neo’da, acil çıkış kapılarına gövde ortasında, kanat üstünde yer veriliyor. Bugün opsiyon olarak sunulan Cabin Flex konfgürasyonlu A321neo’nun, 2020 yılına doğru tüm A321neo’lar için standart teşkil etmesi planlanıyor.

Bugüne kadar aldığı 1900’ün üzerinde sipariş ile Airbus A321neo, ilk günden bu yana A321 CEO uçaklarına göre en az yüzde 15 yakıt tasarrufu sunuyor. A321neo ayrıca, nitrojen oksit emisyonunun, otorite standartlarının yaklaşık %50’sine düşürülmesini, gürültü değerinin de yaklaşık %75 azaltılmasını sağladığı için çevre dostu konsepte sahip bir uçak tipi olarak da ön plana çıkıyor.

İşte THY Genel Müdürü Bilal Ekşi tarafından paylaşılan o özellikler



 

Bilal Ekşi o uçağın özelliklerini tanıttı

Yorumlar Tüm Yorumlar (31)

Ah Bilal ah ~ 6 yıl önce
Afrika daki havayollari bile 787, 350 ile ucuyor sen kohne 330 lara mahkum ettin sirketi, neo yu anlatip kafa buluyorsun, sen anca personele dayilan oyle buyursun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Taseron ~ 6 yıl önce
Birakin bu Lagar luga lafları thy yöneticileri taseronlardan haber verin insanlarin haklarını verin önce

Yanıtla

Kalan karakter 1000
... ~ 6 yıl önce
Type eğitimine DLR sınavsız alınan yabancıların tanıtımını ne zaman yapacaksın Bilal?? İnsanda biraz olsun vicdan olur biraz olsun merhamet olur...Bu sınavları geçemeyen pilot olamaz gibi boş boş muhabbetlerden bıkmadnzmı madem olamaz yabancıları neden alıyosun açıkla!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Flypgs ~ 6 yıl önce
Ulen biz yıl oldu ucuruyoruz o uçakları

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Duşakabinoğullarından bornoz beyi ~ 6 yıl önce
Evvela hayırlı olsun sonuçta bayrak taşıyor Ama teknik anlamda pw motor hele ki bu yeni nesil bayağı sıkıntılı shut down da cool down timing i var motor peşpeşe start edilemez yurtdışı web sayfalarında yorumlara bakarsanız ne demek istediğimi anlarsınız

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Oklitus ~ 6 yıl önce
Haber ne olursa olsun, yorumlar hep farkli ve haberle ilgisi olmayan kel alaka konulardan olusuyor. Maas,TGS,isci alimi ve daha nice frekans karistirici yorumlar. Burasi bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olan astronotlarla doldu. GE yeni bir motor mu üretti, ilk yorum "TGS'ye alimlar ne zaman?" veya "yönetim, duy sesimizi" gibi aglama duvari temali yakarislar seklinde oluyor. Gidin bir Amerika veya Avrupa havacilik sitelereine göz atin ve ne halde oldugunuzu görün. Hic yakismiyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Stop ~ 6 yıl önce
Avrupa’da mi yasiyoruz dumbuk.
HatBkm ~ 6 yıl önce
2019 ucuslarinda artislar maaslarda belirsizlikler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
320 ~ 6 yıl önce
Az para cok crs
Derya ~ 6 yıl önce
Adam başkasının ürettiği uçağı öyle bir anlatıyor ki. Sanırsınız türkiye dünyada ilk bu uçağı üretti.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
. ~ 6 yıl önce
gittigi meydanlarda ground power ina dikkat edilmeli enerji baglandiktan sonra kesilmeler yasaniyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Laf soyledi bal kabagi ~ 6 yıl önce
Ne kadar gereksiz birisisin
Havaci ~ 6 yıl önce
Ucakta ground power baglandiktan sonra hic bir kesilme yasanmiyor
Kartal ~ 6 yıl önce
Dogru ama sorun ucaktan ziyade ground power larda gibi gorunuyor, soryn yasanmiyor diyen sallamis..
geyik ~ 6 yıl önce
süt kesilir neo'nun ground power'ı kesilmez :D :D :D
. ~ 6 yıl önce
saglam calisan 400 hz cihazinda 50 dk icinde tam 3 kez kesilme yasandi bu ucak gitti tam 4 gundur gelen hic bir ucakda 400 hz baglandiktan sonra kesilme olmadi sorun kaptan yada teknik demi ucakdami LSA nin yakinen takipcisi yim bakalim tekrar gelisinde yine kesilme yasanacak mi.
Çözüm ~ 6 yıl önce
Kabin memurları maaşını standardize edip 2999 tl’ye çekerek elde edilecek tasarrufla 320 filosu bu uçaklarla tamamen yenilenebilir. Yönetim bunu düşünmeli.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cozume ~ 6 yıl önce
Sen fazla oksijen tuketmissin git kapat kendini biryerlere. Gezme ortaliklarda!!
Çalış seninde olsun ~ 6 yıl önce
Maaşlarımızı sizi niye bu kadar rahatsız ediyo, çok istiyosanız gelin sizde kabin memuru olun sizi durduran yok
Airporthaber yetkilisi ~ 6 yıl önce
Kafanıza göre her yorumu yayınlarsınız yayınlamazsınız değil mi? Mesela şu an bu yorumu da yayınlamaktan kaçtığınız gibi. Sanki suç işliyoruz değil mi şu yorumda? Bu yorumu yazan şeref yoksunu insanın yorumları sizin ne kadar hoşunuza gidiyor olmalı ki yorumlarını her haberin altında görüyoruz. Geriye iki seçenek kalıyor; ya bu yorumu sizler yazıyorsunuz ya da bu yorumu her haberin altına sürerek insanların psikolojisiyle oynamaya çalışıyorsunuz. Bu yorumu yazanı da bu yorumu yayınlatanı da her türlü hukuki yoldan bulucam. Cimer iletildi zaten.
Yorumcu ~ 6 yıl önce
Airport haber kendini eleştiren onlarca yazımı yayınlamadı içinde küfür hakaret aşağılama olmadığı halde ama hernedense her yorumda kabin memuru maaşlarının sabitlenmesi düşürülmesi fikrine sahip yorumlari yayınlıyor. Aslında bunlar kin nefret ve düşmanlık barındıran yorumlar. Ayrica be akıl yoksunları thy maaslari neden fazla diyeceğine neden atlas pegasus onur sunex ve charter havayolllari asgari ucretten az fazlasına adam çalıştırıyor de onu eleştir. Tekrar söylüyorum kabinde çalışanlar sonuna kadar hakediyor eğer politikacı olsam taban maaş olayini getirmek icin elimden gerekeni yapardim. Suan ucan her arkadasin minumum hakettiği maas 4 bin tl dir. Ucmayan hatta operasyonda yönetici olan biri olarak bunu söylüyorum. Ha birde az tarafsız ol airport haber eleştirilmek güzeldir ders alabilirseniz!
boş ~ 6 yıl önce
her habere gidip ilk bunu yazacak kadar boş bomboş birisin
Kabin ~ 6 yıl önce
Sana giren cukan var galiba odun
Cozumcuye ~ 6 yıl önce
Ne alip veremedigin var km maaslariyla anlamis degilim cogu haberin altinda ayni yorumu yapiyorsun acaba kuyruk acinmi var ???
sakat galiba:))) ~ 6 yıl önce
arkadaş sakat herhalde...he he tamam maaşlar düştü dayıoğlu sen keyfine bak he hee he:)))
Cvp ~ 6 yıl önce
Asagidaki yorumu gorunce kabin memuru maaslarinin 2999 tl degil 2500 tl olmasi gerektigini dusunuyorum.
Dikir özgürlüğü ~ 6 yıl önce
Ulan batı şöyle batı böyle deyip batıya özeniyorsunuz adam fikrini söylemiş zırlıyorsunuz bence de maaşları en az 3/2 oranında düşürülmeli haketmiyorlar
Aşure ~ 6 yıl önce
Bence hosteslerin maaşları düşürülmeli, ne de olsa yabancı pilotlaron evinde kalıyorlar dolayısıyla kira ödemiyorlar
Aydin insan ~ 6 yıl önce
Pgs atlas onur, asgariden az vermiyor. O isin hak ettigini veriyorlar, 3000-3500 tl arasi. Cunku ederi odur ve hemfikirler. Sana sorarsak sen bir km olarak pilot maasini hakettigini soylersin o yuzden senin fikrini sormam. Bence de maaslari dusurulmelidir,
eren ~ 6 yıl önce
Bu bir algi yonetimi

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000