23 Şubat 2020, Pazar 14:26:43

Finans Derneği'nin konuğu Bilal Ekşi oldu

Finans Derneği tarafından geleneksel olarak gerçekleştirilen "Finans Derneği-İş Dünyası Buluşmaları" nın bu ayki konuğu Bilal Ekşi oldu.
  • ne var ki orada ???
  • Ikiside gercek anlamda vizyoner, cagdas ve pragmatik yaklasimlariyla dunya capinda unlu buyuklerimiz, eminim, tarikat ve vakiflara destegin artilmasi ve siyasal islamin yucelilmesi konusunda fikir teatilerinde bulunmus, calisanlarin haklarinin yasal olarak daha nekadarkesebikiriz, daha ne kadar yandas ve aileden calisan alabiliriz, ne kadar cumhuriyetci atabiliriz konularinda sohbet etmislerdir
  • Nigdenin vizyonu nu ben size soyleyeyim, tarikat ve dinci ve aileden kuruluslara para aktarimi ile yandas personel alimi, baska ne gorduk
  • Başka ne iş yaparsın ?

Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir THY Genel Müdürü Bilal Ekşi ile Ankara'da bir araya geldi.

Finans Derneği tarafından geleneksel olarak gerçekleştirilen "Finans Derneği-İş Dünyası Buluşmaları" nın bu ayki konuğu Bilal Ekşi oldu.

THY Genel Müdürü Bilal Ekşi'nin konuşmacı olarak katıldığı etkinlikte İş dünyasından, bürokrasiden ve akademik camiadan çok sayıda katılımcının yer aldı.

Bilal Ekşi konuşmasında THY'nin çok önemli bir Dünya markası olduğunu vurgulayarak 128 ülkeye doğrudan uçarak 'Dünya'da en çok noktaya uçan havayolu şirketi' olduklarını belirtti. Şirketin bugünkü durumu ve 2023 vizyonu hakkında bilgiler vererek 200 adet yeni uçak siparişi verildiği bilgisini de paylaştı.

Etkinliğe katılanlar arasında bulunan Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir de Niğde'nin 2023 vizyonu hakkında bilgiler verip, iş insanlarını Niğde'de yatırım yapmaya davet etti.

THY Genel Müdürü Bilal Ekşi'den Niğde'den Kayseri Havalimanına servis konması konusunda destek isteyen Başkan Özdemir, ayrıca THY'nin Türkçe ve İngilizce olarak iki dilde basılan ve yaklaşık 80 milyon yerli ve yabancı okuyucuya ulaşan Skylife Dergisi'nde Niğde'mize yer verilmesini talep etti. Genel Müdür Bilal Ekşi de konu ile ilgili olarak yetkililere gereken talimatları vereceğini belirterek "Başkanımızı kırmayacağız ve dergimizde Niğde'ye yer vereceğiz" dedi.
 

Finans Derneği'nin konuğu Bilal Ekşi oldu

Yorumlar

nigde? ~ 4 yıl önce
ne var ki orada ???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ikiside ~ 4 yıl önce
Ikiside gercek anlamda vizyoner, cagdas ve pragmatik yaklasimlariyla dunya capinda unlu buyuklerimiz, eminim, tarikat ve vakiflara destegin artilmasi ve siyasal islamin yucelilmesi konusunda fikir teatilerinde bulunmus, calisanlarin haklarinin yasal olarak daha nekadarkesebikiriz, daha ne kadar yandas ve aileden calisan alabiliriz, ne kadar cumhuriyetci atabiliriz konularinda sohbet etmislerdir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Heh heh ~ 4 yıl önce
Nigdenin vizyonu nu ben size soyleyeyim, tarikat ve dinci ve aileden kuruluslara para aktarimi ile yandas personel alimi, baska ne gorduk

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Beksi ~ 4 yıl önce
Başka ne iş yaparsın ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000