09 Kasım 2017, Perşembe 11:01:26

Bilal Ekşi: "Bu başarı 1 değil 50 bin kişinindir"

Türk Hava Yolları, 2017 yılının üçüncü çeyreğinde elde ettiği 939 milyon Dolar Esas Faaliyet Karı ile tarihi bir kara imza attı. THY Genel Müdürü Bila Ekşi, başarının mimarlarını gönderdiği mesajla tebrik etti.
  • Hani VEREN EL , ALAN ELDEN DAHA MUKADDERDİ ...?
  • Maşallah Allah daha da çok versin de, bizim farklar ne oldu. Enflasyon korumalıydi güya zamlar. Enflasyon %12 civarı bekleniyor bizim daha alabildigimiz %3. Bi mesaj da bunun için gelse de bizde sevinebilsek hakkımız yenmedi şükür diye.
  • Biz sirkete bagli olmasak durust olmssak o kar edilmezdi.Peki ya siz calisana baglimisiniz.Ekip planlama hala olduresiye ucuruyor.5 gun oldu hala 6.gunun tebligini yapiyor.Esim ve cocgumla 6 gun bir masaya oturamadikdan sonra kar etmissin neye fayda.Birde sene sonu karinizi gorelim anlariz kime ne yedirdiniz icirdiniz.
  • Hersey yoluna girmişken bizlerde işimize geri dönebilsek keşke..
  • Her işin kendine gore zorlugu var kimse kimsenin işini kucumsemesin
  • Kasa sağlam 2 maça basın gitsin gelirse şirketi kapatıp gidelim gelmesse zaten bedavaya ucuyoruz :)
  • shgm deyken SAFA diyordun şimdi para diyorsun!!!
  • Farklar diye diye dilimizde tuy bitti yani hakkimizi ...
  • Büyümek için çok kar etmek önemli değil Şirket içi liyakat Çalışan memnuniyeti Gitmek isteyeni göndermek Gerekir Sistemli iş gerekir Torpillileri göndermek gerekir Yani vizyon lazım
  • 24 saat amerika istemiyoruz artik. Bos gunden giden uzak dogu istemiyoruz.

Türk Hava Yolları, 2017 yılının üçüncü çeyreğinde elde ettiği 939 milyon Dolar Esas Faaliyet Karı ile tarihi bir kara imza attı.

Elde edilen bu kar üzerine Türk Hava Yolları Genel Müdürü Bilal Ekşi, tüm personelini onore ederek bir teşekkür mesajı yayınladı.

2016 yılında yaşanan sıkıntıların ardından yakalanan ekonomik başarı nedeniyle THY Genel Müdürü Bilal Ekşi şu mesajı gönderdi:

"Sevgili Çalışma Arkadaşlarım, bu başarı hepimizin. Sizlerin hayreti ile 2016'nın o sıkıntılı sürecini atlattık. Zor zamanda el ele vermenin gereğine inandığımız gibi başarıya esas emeği geçen sizleri de özel tebrik etmek istedim. Bu başarı tek kişinin değil iştiraklerim ile 50 bin kişinin başarısıdır. Ekip olduk, daha kurumsal bir yapıya beraber gitmeye çalıştık. Daha da iyi olacağız. Rakamlar her şeyi anlattığı için daha fazla söze gerek var mı? 2018 inşallah 2017'den daha iyi olacak"

THY YÜKSEKTEN UÇUYOR

Türk Hava Yolları, yıl başından itibaren uyguladığı mali disiplin ve dinamik talep yönetimi uygulamaları ile 2017 yılının üçüncü çeyreğinde 939 milyon ABD Doları, dokuz aylık döneminde ise 956 milyon ABD Doları Esas Faaliyet Kârı gerçekleştirerek, tarihinin en yüksek kârına ulaştı.

Başarılı geçen üçüncü çeyrekte hem yolcu hem de kargo gelirleri 2016 yılının aynı dönemine göre güçlü artış gösterdi; toplam gelirler yüzde 23 oranında artış ile 3.6 milyar ABD Dolarına ulaştı.  Yılın dokuz aylık döneminde elde edilen toplam gelir ise yüzde 8 oranında artış ile 8.2 milyar ABD Dolarına ulaştı.

Rakamlarda bu dönemde FAVKÖK (Faiz, vergi, amortisman ve kira öncesi kâr) bir önceki yıla göre yüzde 90’a yakın artış göstererek 1.5 milyar ABD Doları seviyesine ulaşırken, aynı şekilde yüzde 41’e ulaşan FAVKÖK marjı ile Türk Hava Yolları’nın havacılık sektöründeki en kârlı havayolları arasındaki konumunu koruduğu görülüyor.

Bilal Ekşi: "Bu başarı 1 değil 50 bin kişinindir"

Yorumlar Tüm Yorumlar (138)

VER”EN ~ 6 yıl önce
Hani VEREN EL , ALAN ELDEN DAHA MUKADDERDİ ...?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
- ~ 6 yıl önce
Maşallah Allah daha da çok versin de, bizim farklar ne oldu. Enflasyon korumalıydi güya zamlar. Enflasyon %12 civarı bekleniyor bizim daha alabildigimiz %3. Bi mesaj da bunun için gelse de bizde sevinebilsek hakkımız yenmedi şükür diye.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Peki ya siz? ~ 6 yıl önce
Biz sirkete bagli olmasak durust olmssak o kar edilmezdi.Peki ya siz calisana baglimisiniz.Ekip planlama hala olduresiye ucuruyor.5 gun oldu hala 6.gunun tebligini yapiyor.Esim ve cocgumla 6 gun bir masaya oturamadikdan sonra kar etmissin neye fayda.Birde sene sonu karinizi gorelim anlariz kime ne yedirdiniz icirdiniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fsc ~ 6 yıl önce
Hersey yoluna girmişken bizlerde işimize geri dönebilsek keşke..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tgs ~ 6 yıl önce
Her işin kendine gore zorlugu var kimse kimsenin işini kucumsemesin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Money talks ~ 6 yıl önce
Kasa sağlam 2 maça basın gitsin gelirse şirketi kapatıp gidelim gelmesse zaten bedavaya ucuyoruz :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SAFA ~ 6 yıl önce
shgm deyken SAFA diyordun şimdi para diyorsun!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tk ~ 6 yıl önce
Farklar diye diye dilimizde tuy bitti yani hakkimizi ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Büyümek ~ 6 yıl önce
Büyümek için çok kar etmek önemli değil Şirket içi liyakat Çalışan memnuniyeti Gitmek isteyeni göndermek Gerekir Sistemli iş gerekir Torpillileri göndermek gerekir Yani vizyon lazım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
777ci km ~ 6 yıl önce
24 saat amerika istemiyoruz artik. Bos gunden giden uzak dogu istemiyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
5 kere ~ 6 yıl önce
Ayda 5 kere geldigin mesaiye say
5 ~ 6 yıl önce
5x5 eşittir 25, sen de silahşörlüğe say. Terbiye sınırını geçtin.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000