25 Ağustos 2009, Salı 15:35:03

BEST AIR’DE İNANILMAZ VURGUN!

Üç uçaklık filosu bulunan Best Havayolları, zor şartlar altında uçuş serüvenini sürdürürken muhasebe departmanında görevli bir personel Best Air’e ağır darbe vurdu. S.T adlı çalışan 750 bin dolarlık vurgunu nasıl yaptı?
  • BİR İNSAN DÜŞÜNÜN ABD DEN KALKIP GELİYOR VE BURADA BİR ŞİRKET KURUYOR BU ŞİRKETİN BAŞINA DAHA ÖNCE 2-3 ŞİRKET BATIRMIŞ BİR MÜDÜR GETİRİYOR.VE KAÇINILMAZ SON BESTAIR DE BATIYOR.HAVADA UÇAN KUŞA BORCU OLAN ŞİRKET"THE BEST"ADINDAN BELLİ...ŞİRKETTE O KADAR ALACAKLI VARKİ SAYISI BELLİ DEGİL BU PARALAR ÖDENMESSE ALLAH ONLARIN AİLELERİNDEN ÇOCUKLARINDAN BİR ŞEKİLDE ÇIKARTIR.YAZIK AYLARDIR MAAŞ ALAMAYAN
  • olayın başlığını atan arkadaş senin ne muhasebeden nede finanstan haberin var.Kimseyede çamur atma .Muhasebe idarecisiyle çalışmasıyle eskisiyle yenisiyle altıyle üstüyle en temiz servistir.Hiç kimsede muhasebeden başlangıçtan bu güne kovulmamıştır.Çalışanların baştan itibaren hep kendileri ayrılmıştır.Leke sürmek iftira atmak kimseye birşey kazandırmaz bilakis alçaltır.Erkek olun biraz bilader.....
  • Hayat ne kadar acımasız ve adaletsiz , derken tarih tekerrürden ibaretmiş sözünle karşı karşıyayız .Cenabı Allah bazı şeyleri böyle karşımıza cıkarıyor .Ama yeterki ders alalım .Bir zamanlar siz kimseye acımadınız şimdide taktırı ilahi size acımıyor.Bakalım sonu nasıl biticek .Senaryo sizin senaryolara benziycekmi.
  • Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.
  • Nerdeymiş bu 750000 dolar?Şirket bu kadar parayı bir adama nasıl teslim edermiş?Herkes yerinde eski muhasebe müdürüde yeniside yerinde duruyor aynı kişi ... ST denilen şahıs adresinde oturuyor.Kanun nizam emniyet var.Bu kadar parayı dolandıracaklar 170 kişilik şirkette herkes seyredecek....Bu haber incelenmeden ortaya nasıl atılır.Şirketin genel müdürü açıklama yapsın bekliyoruz. Finans başkanı nerde? Finansla uğraşan sayın bay nerde açıklama yapsınlar tekzip etsinler...
  • muhasebe bölümü ile finans bölümünü ayırt edemeyenler yorum yapmasın.bu haltı yiyen kişi finans bölümünün personelidir.muhasebe bölümünün personeli değildir.muhasebe bölümü adam gibi işine yapmaktadır. ayrıca bu şirket batınca mutlu olacaklar,şunu bilin bu şirket batmayacaktır.çok yakında bu sıkıntılı günleri geride kalacaktır.saygılar
  • şimdi eski muhasebe muduru sevgili bahtısen hanımın akrabasıdır....ve işten kovulmustur....olayı yeni muhasebe muduru ortaya cıkarmıstır..
  • Bir zamanlar bir çok kişinin canını haksız yere yaktınız.Şimdi Cenabı Allah çıkaracak,iş kadını rolü oynuyan ama işden anlamıyan kişilere parayı emanet ederseniz olucagı bu .Bire iki beklerken , bire biraz fazla gitti sanırım ama cobanın hikayesine benziyen bir hikayeniz olduğu için rakkamlarınızada inanmak güç doğrusu.Kusura bakmayın geçmiş olsun diyemiycem.
  • dün aksam yapılan bir yorumda S.T. harfleri ile başlayan bir isim ima edildi bu sadece bir isim benzerligidir. Eğer iddalar dogru ise S.T. harflerini tasıyan muhasebe personeli baska bir kişidir. lütfen haberin dogrulugu kanıtlanmadan kimseyi zan altında bırakmayalım.
  • BU HABER BANA GORE TAMAMEN, YONETICILERIN BECERIKSIZLIKLERINI VE SIRKETE VERDIKLERI ZARARI PERSONELE YIKMA GIRISIMLERINDEN BASKA BIR SEY DEGILDIR.

Üç uçağından biri İran’da kiralık olarak uçan, biri Almanya’ya charter seferler düzenleyen, bir tanesi de motoru bitik durumda yerde yatan Best Air, ekonomik krizle mücadele ederken bir darbeyi de içerden yedi.

Yurtdışına kiralanan uçakların paralarını, anlaştığı bir döviz bürosunda düşük kur’dan bozduran S.T adlı muhasebe görevlisi, bu yöntemle uzun süredir hatırı sayılır vurgun yaptı.

S.T adlı çalışanın bu yolla yaklaşık 750 bin dolar civarında vurgun yaptığı belirtildi. Olayın öğrenilmesinden hemen sonra S.T’nin kurumla ilişiği kesildi.

S.T’nin vurgundan elde ettiği paralarla lüks bir yaşam sürdüğü, son model otomobille işe gelip gittiği öğrenildi.

S.T’nin olaydan sonra sırra kadem bastığı ve telefonlarını kapattığı kaydedildi.

©AirportHaber.com

BEST AIR’DE İNANILMAZ VURGUN!

Yorumlar Tüm Yorumlar (34)

Misafir ~ 15 yıl önce
BİR İNSAN DÜŞÜNÜN ABD DEN KALKIP GELİYOR VE BURADA BİR ŞİRKET KURUYOR BU ŞİRKETİN BAŞINA DAHA ÖNCE 2-3 ŞİRKET BATIRMIŞ BİR MÜDÜR GETİRİYOR.VE KAÇINILMAZ SON BESTAIR DE BATIYOR.HAVADA UÇAN KUŞA BORCU OLAN ŞİRKET"THE BEST"ADINDAN BELLİ...ŞİRKETTE O KADAR ALACAKLI VARKİ SAYISI BELLİ DEGİL BU PARALAR ÖDENMESSE ALLAH ONLARIN AİLELERİNDEN ÇOCUKLARINDAN BİR ŞEKİLDE ÇIKARTIR.YAZIK AYLARDIR MAAŞ ALAMAYAN

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
olayın başlığını atan arkadaş senin ne muhasebeden nede finanstan haberin var.Kimseyede çamur atma .Muhasebe idarecisiyle çalışmasıyle eskisiyle yenisiyle altıyle üstüyle en temiz servistir.Hiç kimsede muhasebeden başlangıçtan bu güne kovulmamıştır.Çalışanların baştan itibaren hep kendileri ayrılmıştır.Leke sürmek iftira atmak kimseye birşey kazandırmaz bilakis alçaltır.Erkek olun biraz bilader.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Hayat ne kadar acımasız ve adaletsiz , derken tarih tekerrürden ibaretmiş sözünle karşı karşıyayız .Cenabı Allah bazı şeyleri böyle karşımıza cıkarıyor .Ama yeterki ders alalım .Bir zamanlar siz kimseye acımadınız şimdide taktırı ilahi size acımıyor.Bakalım sonu nasıl biticek .Senaryo sizin senaryolara benziycekmi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Nerdeymiş bu 750000 dolar?Şirket bu kadar parayı bir adama nasıl teslim edermiş?Herkes yerinde eski muhasebe müdürüde yeniside yerinde duruyor aynı kişi ... ST denilen şahıs adresinde oturuyor.Kanun nizam emniyet var.Bu kadar parayı dolandıracaklar 170 kişilik şirkette herkes seyredecek....Bu haber incelenmeden ortaya nasıl atılır.Şirketin genel müdürü açıklama yapsın bekliyoruz. Finans başkanı nerde? Finansla uğraşan sayın bay nerde açıklama yapsınlar tekzip etsinler...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
muhasebe bölümü ile finans bölümünü ayırt edemeyenler yorum yapmasın.bu haltı yiyen kişi finans bölümünün personelidir.muhasebe bölümünün personeli değildir.muhasebe bölümü adam gibi işine yapmaktadır. ayrıca bu şirket batınca mutlu olacaklar,şunu bilin bu şirket batmayacaktır.çok yakında bu sıkıntılı günleri geride kalacaktır.saygılar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
şimdi eski muhasebe muduru sevgili bahtısen hanımın akrabasıdır....ve işten kovulmustur....olayı yeni muhasebe muduru ortaya cıkarmıstır..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Bir zamanlar bir çok kişinin canını haksız yere yaktınız.Şimdi Cenabı Allah çıkaracak,iş kadını rolü oynuyan ama işden anlamıyan kişilere parayı emanet ederseniz olucagı bu .Bire iki beklerken , bire biraz fazla gitti sanırım ama cobanın hikayesine benziyen bir hikayeniz olduğu için rakkamlarınızada inanmak güç doğrusu.Kusura bakmayın geçmiş olsun diyemiycem.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
dün aksam yapılan bir yorumda S.T. harfleri ile başlayan bir isim ima edildi bu sadece bir isim benzerligidir. Eğer iddalar dogru ise S.T. harflerini tasıyan muhasebe personeli baska bir kişidir. lütfen haberin dogrulugu kanıtlanmadan kimseyi zan altında bırakmayalım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
BU HABER BANA GORE TAMAMEN, YONETICILERIN BECERIKSIZLIKLERINI VE SIRKETE VERDIKLERI ZARARI PERSONELE YIKMA GIRISIMLERINDEN BASKA BIR SEY DEGILDIR.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000