23 Şubat 2011, Çarşamba 08:23:46

BEŞ UÇAK DAHA HAVALANACAK

Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Selçuk Ünal, Dışişleri Bakanlığında gerçekleşen eş güdüm toplantısında, bugün Trablus'a üçü büyük gövdeli beş uçağın gitmesinin ve bin 800'e yakın Türk vatandaşını Türkiye'ye getirmesinin planlandığını bildirdi.
  • sen ne zaman adam olacaksin ?bu gorev diş işleri bakanliği tarafindan şirketlere verilir. ve ucagi boşta olna da thy var demekki ona gorev veirliyor.merak etme parani oder dişişleri bakanliği. o kadar densiz bir insanki sacma sapan laflar ediyorsun.hava kuvvetleride oradadir. dz kuvvetleri de sen meraklanma.golfte oynarlar,teröristte avlarlar, yobazda kelepçelerler(zamani geldiğinde) sen hiç meraklanma. her şeyin bir zmani var. ne diyordu sizin hoca efendiniz(!)zamani gelmeden yapılacak her hamle erken olacaktir.sen sabret sira sanada gelecek..
  • Ağzı olan konusuo işte şu an ki durumda oraya iniş izni almak kolay mı zannedıosun slot denen şeyden haberin war mı mısırda kı olay gbı deıl bingazi cok karışık mış
  • İyi de, lafa geldi mi "bizim uçaklarda da bayrak var, biz de bayrak taşıyıcısıyız" diye geyik yapan bazı havayolu firmaları nerde peki? Söz konusu vatandaşın hayatı olunca niye gıkları çıkmaz. Hadi onların işi parayla, peki HvKK, DzKK nerede? Golf sahasında mı, yoksa yeni "balyoz"ların hazırlığında mı? Adamlar öyle bir korku salmış ki, editörler bu soruları soran yorumları yayımlamaktan bile korkuyor...
Ünal yaptığı açıklamada, Libya'daki gelişmelerin değerlendirilmesi amacıyla ilgili kurum ve kuruluşların üst düzey yetkililerin katılımıyla gece geç saatlerde Dışişleri Bakanlığında bir eş güdüm toplantısı yapıldığını bildirdi.

Ünal, son gelişmelerin ele alındığı toplantıda, Libya'daki Türk vatandaşlarını getirmek üzere yola çıkan İDO'ya bağlı Osman Gazi-1 ve Orhan Gazi-1 adlı iki feribotun Bingazi'ye vardığı, vatandaşları almaya başladığı ve Türkiye'nin Bingazi Başkonsolosu'nun gemiye çıktığı bilgisinin geldiğini aktardı.

Toplantıda bugün yapılacak çalışmaların ayrıntılı olarak ele alındığını bildiren Ünal, İskenderun feribotunun ise rotasında seyrettiğinin, 24 Şubatta Libya'ya varacağının teyit edildiğini kaydetti.

Samsun gemisinin ardından bugün Ankara gemisinin yola çıkacağını belirten Ünal, toplantıda Trablus'a bugün üçü büyük gövdeli beş uçağın gitmesinin ve bin 800'e yakın Türk vatandaşını Türkiye'ye getirmesinin planlandığını da iletti.

Toplantıda ayrıca vatandaşların Türkiye'ye girişlerinden itibaren Türkiye içinde yapılacak tertibatların ayrıntılı olarak görüşüldüğünü dile getiren Ünal, bu konuda Dışişleri Bakanlığının aldığı önlemler ve çalışmalarla ilgili ayrıntılı bir sunum yapıldığını söyledi.

Toplantıda bölgesel ve uluslararası gelişmeler ile konunun uluslararası boyutunun da ayrıntılı olarak görüşüldüğünü belirten Ünal, Libya'dan ayrılmak isteyen Ülkenin çeşitli yerlerindeki vatandaşların ivedilikle tahliyesi konusunda yapılacak diğer çalışmaların da ayrıntılı olarak ele alındığını bildirdi.
BEŞ UÇAK DAHA HAVALANACAK

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
sen ne zaman adam olacaksin ?bu gorev diş işleri bakanliği tarafindan şirketlere verilir. ve ucagi boşta olna da thy var demekki ona gorev veirliyor.merak etme parani oder dişişleri bakanliği. o kadar densiz bir insanki sacma sapan laflar ediyorsun.hava kuvvetleride oradadir. dz kuvvetleri de sen meraklanma.golfte oynarlar,teröristte avlarlar, yobazda kelepçelerler(zamani geldiğinde) sen hiç meraklanma. her şeyin bir zmani var. ne diyordu sizin hoca efendiniz(!)zamani gelmeden yapılacak her hamle erken olacaktir.sen sabret sira sanada gelecek..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Ağzı olan konusuo işte şu an ki durumda oraya iniş izni almak kolay mı zannedıosun slot denen şeyden haberin war mı mısırda kı olay gbı deıl bingazi cok karışık mış

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
İyi de, lafa geldi mi "bizim uçaklarda da bayrak var, biz de bayrak taşıyıcısıyız" diye geyik yapan bazı havayolu firmaları nerde peki? Söz konusu vatandaşın hayatı olunca niye gıkları çıkmaz. Hadi onların işi parayla, peki HvKK, DzKK nerede? Golf sahasında mı, yoksa yeni "balyoz"ların hazırlığında mı? Adamlar öyle bir korku salmış ki, editörler bu soruları soran yorumları yayımlamaktan bile korkuyor...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000