16 Eylül 2019, Pazartesi 09:03:57

Beriev BE-200 İstanbul semalarında gösteri yaptı

İstanbul Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali Teknofest kapsamında Türkiye'ye gelen Rus savaş uçağı Su-35 ve Rus yangın söndürme uçağı Be-200 İstanbul semalarında gösteri yaptı.
  • Yanlış uçak Kolay gelsin
  • İzmir yangınındaki rezaleti böyle şov yaparak örtemezsiniz
  • Bizim emvantere dahil edilmeli.Uçak görünürse emvanterde bizde havacı gibi ğörünürüz ve mağaşlar da derhal artım olur.Sesli düşğndüm
  • Bu uçak gelirse thkdaki ve dışındaki çaydanlıklar çok ağlayacak.Lafa gelince havacılık duayeni bu abiler atpl sınavları verecek kapasitede değil.ellerindeki cpl lerle de bu uçağı uçurmaları imkansız.
  • Sorular şunlar: - Rusya bu uçağı şimdiye kadar hiç satabilmiş mi? Dünyada başka ülkelerde kullanan var mı? -Bu uçak hiç yangın söndürmüş mü? - 60 cm boyunda dalga olursa kaç ton su alabilir? Ya da su alabilir mi? -İlk denemede yeterli su alamazsa aldığı suyu tekrar boşaltmak zorunda kalır mı? Bu neye mal olur? Bu arada ormanlar yanar mı? - Apar topar hemen bu uçağı almak isteyenler ile THK' nın amfibik uçaklarına çamur atanlar aynı kişiler mi? - Bilgi sahibi olmayanlar her konuda olduğu gibi konuda da fikir sahibi olup karar verirken GERÇEKTEN YANAN ORMANLARI MI DÜŞÜNÜYORLAR? - Aracılar kimler?

İstanbul Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali Teknofest kapsamında Türkiye'ye gelen Rus savaş uçağı Su-35 ve Rus yangın söndürme uçağı Beriev Be-200 İstanbul semalarında gösteri yaptı.

Atatürk Havalimanı'nda gerçekleştirilecek Teknofest'te sergilenmek Türkiye'ye gelen Rus Su-35 savaş uçağı, festival öncesi uçuş provası yaptı. Atatürk Havalimanı'nda bulunduğu hangar bölümünden taksi moduyla piste gelen Su-35, İstanbul semalarında uçuş gösterisi gerçekleştirdi.

Yaklaşık 15 dakika havada kalan savaş uçağı, gökyüzünde çeşitli manevralar yaptı.

Teknofest'te sergilenecek olan bir diğer Rus uçağı Be-200 amfibi yangın söndürme uçağı ise havada yangın söndürme tatbikatı yaptı.

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli'nin Rusya üretimi yangın söndürme uçaklarını incelemek için Rusya'nın Taganrog ili ziyareti sırasında test ettiği uçak da Teknofest kapsamında İstanbul'a geldi. Atatürk Havalimanın'dan havalanan Be-200, tatbikat gereği havadan yere su attı. Yaklaşık 15 dakika havada kalan uçak, daha sonra piste iniş yaptı.

Teknofest, 17-22 Eylül 2019 tarihlerinde İstanbul Atatürk Havalimanı'nda gerçekleştirilecek.

Beriev BE-200 İstanbul semalarında gösteri yaptı

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

BE ~ 5 yıl önce
Yanlış uçak Kolay gelsin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gerçekçi ~ 5 yıl önce
İzmir yangınındaki rezaleti böyle şov yaparak örtemezsiniz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
asıl gerçek ~ 5 yıl önce
Yangın çıkaran terör örgütünüde laf etsene. Onlara sesiniz çıkmaz. Hepiniz aynısınız çünkü.
Arff ~ 5 yıl önce
Bizim emvantere dahil edilmeli.Uçak görünürse emvanterde bizde havacı gibi ğörünürüz ve mağaşlar da derhal artım olur.Sesli düşğndüm

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fire ~ 5 yıl önce
Bu uçak gelirse thkdaki ve dışındaki çaydanlıklar çok ağlayacak.Lafa gelince havacılık duayeni bu abiler atpl sınavları verecek kapasitede değil.ellerindeki cpl lerle de bu uçağı uçurmaları imkansız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
neden? ~ 5 yıl önce
CPL ile neden uçmasın?
Neden? ~ 5 yıl önce
Jet ya ATPL çağrışım yaptı.
YANAN ORMANLAR ~ 5 yıl önce
Sorular şunlar: - Rusya bu uçağı şimdiye kadar hiç satabilmiş mi? Dünyada başka ülkelerde kullanan var mı? -Bu uçak hiç yangın söndürmüş mü? - 60 cm boyunda dalga olursa kaç ton su alabilir? Ya da su alabilir mi? -İlk denemede yeterli su alamazsa aldığı suyu tekrar boşaltmak zorunda kalır mı? Bu neye mal olur? Bu arada ormanlar yanar mı? - Apar topar hemen bu uçağı almak isteyenler ile THK' nın amfibik uçaklarına çamur atanlar aynı kişiler mi? - Bilgi sahibi olmayanlar her konuda olduğu gibi konuda da fikir sahibi olup karar verirken GERÇEKTEN YANAN ORMANLARI MI DÜŞÜNÜYORLAR? - Aracılar kimler?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tekerine çomak ~ 5 yıl önce
Tekerine çomak girmiş anladık.
yanan arpalar ~ 5 yıl önce
THK denilen yozlaşmış kurumun kendisi gibi işe yaramaz antika hurda uçaklarından her türlü iyi olacağı kesindir.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000