17 Haziran 2019, Pazartesi
Ali KIDIK
Ali KIDIK [email protected]
  • Ali bey aldığım duyum Çelebi D. Bakırda işçi, memur, şoför 12 çalışanı işten çıkarmış bu sayı 20 ye tamamlanacak İç nedeni bilinmiyor bilginize saygılarımla
  • Cesaretinizi tebrik ediyorum ama inanın hiç bir şey değişmez.
  • bırak bu işleri .....
  • Ben sahsen arkadası tanımıyorum fakat ozveri ile calıstıgını şirket menfaati uğrana çaba sarfettiğini bir çok insandan çalışanından duymusumdur. tabi bir basiretsizlik çalışanlqrının da bir şekilde cahilliği yahut tuzak kurmalarına ihtimale vermemekle bir likte bir olasılık son ucagın gonderımı esnasında yasanılan bır hıssıyatık durum sonucunda husule gelmiş bir olay .fakat bunun afişe edilmesi herkesınde bu konuda hic bir fayda ve getirisi olmayan bir haber oldugununda hem fikirler . Sizlerinde bu tur yazıları kaleme alırken en azından kamu yararı şirket geleceğınıde evaluate etmenızde yarar goruyorum kalın saglıcakla
  • ali bey kaleminize sağlık ancak sizi az da olsa eleştirmek isterim. THY baş md ve tgsbaş md hakkındabirçok ida varken yorumları neden kısıtlıyorsunuz Zem zem ci thy baş müdürü ismail ağa cemaati ile her yere nufüs ediyor hak yiyor listeler yapıyor ygenini ve dergah arkadaşlarına yaptığı kadroları neden kaleme almıyorsunuz.
  • THY den beslenen ama amarika da yasamak calismak icin veyahut siyasi referansla! kendini oralara attirmaya calisanlar var yan masamda dernekcilik adi altinda bu ulkenin altini oyuyorlar kimse itiraz etmiyor buna cok uzuluyorum
  • Birde Uğur C. Den Kurtulsak.
  • Abi sen halk kahramanı HALKMEN misin?
  • arada pot kirsan da iyi yazıyorsun Ali Kıdık. Devam et aynen. Başarılar
  • Helal Ali abi... durmak yok yola devam

THY Beslemeleri…

Değerli okurlarım, bayram tatili sırasında yazdığım yazı ve sosyal medya hesabımdan paylaştığım yazı gündemi oldukça meşgul etti. Amacımızın THY’yi karalamak olmadığını, THY’nin başımızın tacı olduğunu söylemeye bile gerek duymazken; konuyu başka yönlere çekmek isteyenlerin algı yönetimi yapmaları karşısında birkaç söz söylemeye ihtiyaç var.

Bizim dertlendiğimiz durum kötü yönetimdir.

İsteniyor ki üç-beş kuruş reklam verelim siz de her türlü pisliği, düzenbazlığı, kötü idareyi, torpili, vicdansızlığı görmeyin. Ama biz vicdan sahibiyiz ne olacak?

Reklam karşılığı bizi satın alamayacağınızı söyledim. Ama bize müdahale etmek isteyenlere şunu da söyledim. “Eğer her haberimize müdahale etmek istiyorsanız şifreyi size verelim haberleri siz girin”. Bunu söylerken kastım, “AirportHaber’i satın alarak doğruları yazmaktan vazgeçirebilirsiniz” demekti.

Açıkçası ülkede medya olarak bu kadar alçalacak satılık kalem olduğunu biliyordum ama ucuza satılacaklarını ederlerinin ekonomiye göre düşen emlak fiyatları gibi diplerde olduğunu tahmin edememiştim.

Bakın ben hayat boyu insan satmadım ve satılana kadar da yolculuğumu hatalarına, yanlışlarına, çıkar ilişkileri içine girmesine ve AirportHaber’i kendi emelleri doğrultusunda kullanmaya çalışmasını bilmeme rağmen uyarı ile yetindiğim insanlar(!) oldu.

Şöyle söyleyeyim. Bakın bu insanlar topluma ağzını köpürterek, süslü kelimeler kullanarak kendini satabilir. Hayal dünyalarında geliştirdikleri senaryoları olmuş gibi anlatabilir. Ama bilin ki bu insanlar ne inanç sahibidir ne de vicdan sahibidir. Bu insanlar cüzdan için aklınıza gelecek her türlü taklayı atabilir.

Dedim ya ne inanç sahibidir ne de Allah, peygamber bilirler. Tövbe ki bu insanlar Allah’a haşa “Sayın Allah” peygambere de “Muhammed bey” diyecek kadar kalpleri kilitlidir.

Bu insanlar, analarını bir evin içine kilitleyip eline tutuşturdukları üç-beş kuruş para ile bakıcıların insafına bırakmış, onları dokuz ay karnında taşıyan ayakları öpülesi annelerinin ölümünü eve taktırdıkları kameradan izleyerek bekleyen sevgi yoksunlarıdır.

Bu insanlar ki anaları öldüğünde teneşir edecek kadar bilgisi olmayan insanlar. Analarını bir battaniyenin içinde odaya kilitleyip hacının, hocanın gelmesini bekleyen insanlar. Peki, bu insanlardan vicdan bekleyebilir misiniz, kendi anasına dahi böyle davranan bir kişiden ne beklenir? Lanet olsun.

Bir başka alçak daha var. Aslında alçak çok da hepsinin sırası var. Adı Mahmut’muş. Soyadını söylemeyeceğim. Söylersem öğürürsünüz. Adam bundan 13 sene önce yazdığımız ve dünya gündeminde yer alan apronda deve kesme haberine bile söz söylemiş, küçümsemiş. Allah şahit ki bunlar gazeteci değil. Bunlar tam tamına çıkarcı, tam tamına satılık.

Şunu söylüyorum; Değerli okurlarım, mesele reklam meselesi olsa idi, ben mevcut reklamlarımı riske atıp bu gerçekleri yazar mıydım? Mesele reklam olsa idi tıpkı ben gerçekleri yazınca THY yöneticilerinin toplum nezdinde yargılanmasını fırsat bilenler gibi sabah akşam övgü dolu sözler söyleyip nemalanırdım. THY’den değil de THY’nin yan kuruluşlarından alınan o reklamcıkların daha da çoğalmasını sağlardım. Bunu göremeyenlerin gözleri kör, vicdanları kilitli, akılları satılmış, iradeleri hapsedilmiştir. Biz istediğimiz kadar doğruları söyleyelim onlar çarpıtmaya devam edecektir. Ama net olarak haykırıyorum. Bizim derdimiz THY’dir, istediğimiz de THY’nin doğru düzgün yönetilmesidir.

Ayranı ekşitmeye, doğruyu çarpıtmaya, insanları kutuplaştırmaya hiç ama hiç gerek yok.  Ülkemize sahip çıkacağız, THY’nin ülke markası olduğunu yöneticilerin çıkar tarlası olmadığını anlatacağız.

Değerli okurlarım, seçimden sonra THY ile ilgili çok ama çok önemli belgeler açıklayacağım. Çünkü, malum arkadaşların bu konuyu siyasi olarak satmaya çalıştıklarını biliyorum. Oysa üleştikleri nemaya çomak soktuğumu çok iyi biliyorlar.

Sıkı durun biz doğruları yazdıkça onlar eğilecek, bükülecek, çirkefleşecek, hatta iftira atacaklar. Ama önemli değil abdest meselesi…

THY beslemesi olmaktansa besmele ile yolumuza devam ederiz.

Saygılarımla…

THY Beslemeleri…

Yorumlar Tüm Yorumlar (33)

Emekçi ~ 5 yıl önce
Ali bey aldığım duyum Çelebi D. Bakırda işçi, memur, şoför 12 çalışanı işten çıkarmış bu sayı 20 ye tamamlanacak İç nedeni bilinmiyor bilginize saygılarımla

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ali Bey ~ 5 yıl önce
Cesaretinizi tebrik ediyorum ama inanın hiç bir şey değişmez.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
O ~ 5 yıl önce
Ya neden tgs yle ilgili elestiri yada haber yapmiyorsunuz cok merak ediyorum
Part.66 ~ 5 yıl önce
Ali bey, nolcak bu memleketin hali?
dikkat ~ 5 yıl önce
bırak bu işleri .....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
deve ~ 5 yıl önce
Ben sahsen arkadası tanımıyorum fakat ozveri ile calıstıgını şirket menfaati uğrana çaba sarfettiğini bir çok insandan çalışanından duymusumdur. tabi bir basiretsizlik çalışanlqrının da bir şekilde cahilliği yahut tuzak kurmalarına ihtimale vermemekle bir likte bir olasılık son ucagın gonderımı esnasında yasanılan bır hıssıyatık durum sonucunda husule gelmiş bir olay .fakat bunun afişe edilmesi herkesınde bu konuda hic bir fayda ve getirisi olmayan bir haber oldugununda hem fikirler . Sizlerinde bu tur yazıları kaleme alırken en azından kamu yararı şirket geleceğınıde evaluate etmenızde yarar goruyorum kalın saglıcakla

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İlginc ~ 5 yıl önce
Husule gelen olayı evaluate etmek
Yavuz ~ 5 yıl önce
evalueyt ne ya ? gm de mescidde fakılan adamsın turkce konus
ali bey ~ 5 yıl önce
ali bey kaleminize sağlık ancak sizi az da olsa eleştirmek isterim. THY baş md ve tgsbaş md hakkındabirçok ida varken yorumları neden kısıtlıyorsunuz Zem zem ci thy baş müdürü ismail ağa cemaati ile her yere nufüs ediyor hak yiyor listeler yapıyor ygenini ve dergah arkadaşlarına yaptığı kadroları neden kaleme almıyorsunuz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Can ~ 5 yıl önce
THY den beslenen ama amarika da yasamak calismak icin veyahut siyasi referansla! kendini oralara attirmaya calisanlar var yan masamda dernekcilik adi altinda bu ulkenin altini oyuyorlar kimse itiraz etmiyor buna cok uzuluyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kamuoyu ~ 5 yıl önce
Derneği neden yazmıyorsunuz
Guven ~ 5 yıl önce
kanarya sevenler dernegi bence bilen bilir
Hacı ~ 5 yıl önce
Birde Uğur C. Den Kurtulsak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ANTİ SOSYAL ~ 5 yıl önce
Abi sen halk kahramanı HALKMEN misin?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Devam et, yaz ~ 5 yıl önce
arada pot kirsan da iyi yazıyorsun Ali Kıdık. Devam et aynen. Başarılar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yiğidi öldür hakkını yeme.. ~ 5 yıl önce
Helal Ali abi... durmak yok yola devam

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000