19 Ağustos 2011, Cuma 15:30:02

"BEN KORKMADIM ALIŞKINIM"

Somali'de tehlike atlatan uçakta bulunan sanatçılardan Nihat Doğan, gazetecilere kazayı değerlendirdi...
  • o kadar güzel uyuyor ki, kimse uyandırmaya kıyamıyor:)))
  • Somali halkına gösterilen bu ilgi neden Somalili korsanlarca kaçırılıp rehin tutulan 3 Türk denizciye gösterilmiyor ... Çünkü şu an da bir '' Show Business '' izliyoruz !! Ha bu arada hatırlatmakta da fayda var ; Siz siz olun ''şşştttt sessiz olun,çünkü Türkiye UYUYOR ! ''
  • radikal inişmiş, ille sosyetik olacak ya, geberirken bile etrafa hava atacak yani...
  • bir uçak dolusu insan nediye götürülür bu halkın milletin parası neden çarçur edilir sorumsuzca harcanır bizim tanınmaya ihtiyacımız yok bizler aptalmıyız nedir bu saltanat şhow yarında çankaya sakini gider somaliye yardım yapılsın haddinden fazla yapılsın lakin bu insanlar bu şhow aman ha ALLAH tan basketçiler başaramazda bu sene yine halkın parası 28.5 milyon ödül başbakan vermez inşaallah anayasayı degiştirince türkiyenin isminide beraber talan ettik yürüdük cumhuriyeti diye adlandırın
  • Nihat Doğan kendisinin de ne olduğunu artık bilmeyen, zavallı memleketimdeki patlıcan tadındaki medyada aforizma karakterlerden biri olmuş kendini fenomen zanneden bir zavallıdır. Kişilik problemli varlığını son 20 yıldır yurdum insanının da peşine düştüğü düsturlara tahvillemiş bununla ekmek teknesi yürütmektedir. Post modern Medyum memişliğe yürümekte olup uçan her şeyden ödü patlar. Survivor daki Uçak içi türbülans sırasında salavat getiren görüntüleri afişe olduğundan beri durumu düzeltmek için "demirden korksak trene binmezdik" tadında bir imaj peşindedir...
  • yaw sıkıysa siz gidin demişsiniz somali ye. niye gidelim? somali ye gidince somalililerin karnı mı doyuyor? üstelik hadi adamlara tonlarca yemek yardımı yaptınız? ee sonra? 3-5 ay sonra stokları tükenince nolacak bu adamlar? 1 sene sonra ne olacak bu adamlar? tamamen boşa yapılmış bir masraf. adamlar günah diye denizlerinden çıkan balığı yemiyorlar, ondan sonra açlıktan ölüyorlarmış... bize ne? hükümet şov peşinde. sanatçılar da hükümetin peşinde...
  • radikal iniş kesin ve sert iniş demektir.bende araştırdım öyle olduğunu anladım ,soran arkadaşa duyurulur
  • Buyuk turk buyugu ND yi tanri turk milletine bagisladi. Korkmamistir muhakkak )) hic olmazsa Ajda korktugunu acikca soylemis. Acliktan olen cocuklar ND yi gorunce muhakkak cok etkilemislerdir. ))
  • Bugün, vatanımı, canımı, namusumu, ailemi, kanını akıtarak koruyan şehidimin cenazesine gittim, yetim kalan evladının halini merak ettim, o acaba yarın ne yiyecek, evinde ekmeği, cebinde parası var mıdır diye sordum? otobüs bilet paramı da kendim verdim. ajda pekkan ın, nihat doğan ın kendilerine ne hayırları var ki somali de ki açlara olsun? eğer deseler ki gel seni de götüreceğiz somali ye, ben işte yukarıdaki yetimin boğazından çalınan ekmekle alınan yakıtla, binlerce km gidip orada palavra sallamam.insanda, para, pul, şöhretten önce vicdan olacak. zamanında arkadaşın biri ülkesini bize emanet ediyordu, para kazanmak, şöhretini arttırma için yarışmalara giderken? o sanırdı ki ülke sahipsiz, kimin vatanını kime emanet ediyorsun sen be?
  • Hoca ne demiş aranızda eşekten düşen var mı, ancak o bilir nasıl olduğunu. Sana da Allah böyle bir iniş nasip ederse, anlarsın ne demek olduğunu.
Sanatçı Ajda Pekkan, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Somali'yi ziyaretine eşlik eden heyeti taşıyan uçağın inişte tehlike atlatmasıyla ilgili olarak, "Zor bir iniş oldu. Ama burada olmaktan keyif alıyorum. Ufak tefek heyecanlar da olacaktır tabii. Hala titriyorum. Böyle radikal bir iniş beklemiyorduk" dedi. 
 
Tehlike atlatan uçakta bulunan sanatçı Ajda Pekkan, basın mensuplarına değerlendirmelerde bulundu. 
 
Hasar gören uçak kanadının durumunu gördükten sonra gazetecilerin sorularını yanıtlayan Pekkan, sıkıntı yaşadıklarını belirterek, "Böyle olacağını bilseydim gelmeye çekinirdim. Zor bir iniş oldu. Ama burada olmaktan keyif alıyorum. Ufak tefek heyecanlar da olacaktır tabii. Hala titriyorum. Böyle radikal bir iniş beklemiyorduk. Heyecanlı şeylerin sonunda güzel şeyler de olur" dedi. 
 
Nihat Doğan da basın mensuplarının soruları üzerine survivor yarışmasında 50 metreden helikopterle indiğini belirterek, "Ben korkmadım, alışkınım. Ama yanımdakilerin çığlığını duyunca endişe etmemek de mümkün değildi" dedi. 
 
AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş ise uçağın çok alçaktan inişe geçtiğini belirterek, "Ben uçak suya inecek sandım. Kanatların suya değmesine az kalmıştı" diye konuştu. 
 
Öte yandan, heyetten yaklaşık 1 saat sonra Mogadişu Uluslararası Havalimanı'na gelen Başbakan Erdoğan ise uçağın geçirdiği tehlikeyle ilgili bilgi aldı. Erdoğan, daha sonra, heyetin Türkiye'ye geri dönebilmesi için yetkililerden yeni bir uçağın getirtilmesini istedi. 
 
Uçakta AK Grup Başkan Vekili Mustafa Elitaş, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Doğan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Arzuhan Doğan Yalçındağ, İTO Başkanı Murat Yalçıntaş, sanatçılar Ajda Pekkan, Sertap Erener, Muazzez Ersoy, Nihat Doğan, gazeteciler, koruma ekibi ve bazı milletvekilleri de bulunuyordu.

Son Dakika
"BEN KORKMADIM ALIŞKINIM"

Yorumlar Tüm Yorumlar (42)

Misafir ~ 13 yıl önce
o kadar güzel uyuyor ki, kimse uyandırmaya kıyamıyor:)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Somali halkına gösterilen bu ilgi neden Somalili korsanlarca kaçırılıp rehin tutulan 3 Türk denizciye gösterilmiyor ... Çünkü şu an da bir '' Show Business '' izliyoruz !! Ha bu arada hatırlatmakta da fayda var ; Siz siz olun ''şşştttt sessiz olun,çünkü Türkiye UYUYOR ! ''

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
radikal inişmiş, ille sosyetik olacak ya, geberirken bile etrafa hava atacak yani...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
bir uçak dolusu insan nediye götürülür bu halkın milletin parası neden çarçur edilir sorumsuzca harcanır bizim tanınmaya ihtiyacımız yok bizler aptalmıyız nedir bu saltanat şhow yarında çankaya sakini gider somaliye yardım yapılsın haddinden fazla yapılsın lakin bu insanlar bu şhow aman ha ALLAH tan basketçiler başaramazda bu sene yine halkın parası 28.5 milyon ödül başbakan vermez inşaallah anayasayı degiştirince türkiyenin isminide beraber talan ettik yürüdük cumhuriyeti diye adlandırın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Nihat Doğan kendisinin de ne olduğunu artık bilmeyen, zavallı memleketimdeki patlıcan tadındaki medyada aforizma karakterlerden biri olmuş kendini fenomen zanneden bir zavallıdır. Kişilik problemli varlığını son 20 yıldır yurdum insanının da peşine düştüğü düsturlara tahvillemiş bununla ekmek teknesi yürütmektedir. Post modern Medyum memişliğe yürümekte olup uçan her şeyden ödü patlar. Survivor daki Uçak içi türbülans sırasında salavat getiren görüntüleri afişe olduğundan beri durumu düzeltmek için "demirden korksak trene binmezdik" tadında bir imaj peşindedir...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
yaw sıkıysa siz gidin demişsiniz somali ye. niye gidelim? somali ye gidince somalililerin karnı mı doyuyor? üstelik hadi adamlara tonlarca yemek yardımı yaptınız? ee sonra? 3-5 ay sonra stokları tükenince nolacak bu adamlar? 1 sene sonra ne olacak bu adamlar? tamamen boşa yapılmış bir masraf. adamlar günah diye denizlerinden çıkan balığı yemiyorlar, ondan sonra açlıktan ölüyorlarmış... bize ne? hükümet şov peşinde. sanatçılar da hükümetin peşinde...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
radikal iniş kesin ve sert iniş demektir.bende araştırdım öyle olduğunu anladım ,soran arkadaşa duyurulur

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Buyuk turk buyugu ND yi tanri turk milletine bagisladi. Korkmamistir muhakkak )) hic olmazsa Ajda korktugunu acikca soylemis. Acliktan olen cocuklar ND yi gorunce muhakkak cok etkilemislerdir. ))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bugün, vatanımı, canımı, namusumu, ailemi, kanını akıtarak koruyan şehidimin cenazesine gittim, yetim kalan evladının halini merak ettim, o acaba yarın ne yiyecek, evinde ekmeği, cebinde parası var mıdır diye sordum? otobüs bilet paramı da kendim verdim. ajda pekkan ın, nihat doğan ın kendilerine ne hayırları var ki somali de ki açlara olsun? eğer deseler ki gel seni de götüreceğiz somali ye, ben işte yukarıdaki yetimin boğazından çalınan ekmekle alınan yakıtla, binlerce km gidip orada palavra sallamam.insanda, para, pul, şöhretten önce vicdan olacak. zamanında arkadaşın biri ülkesini bize emanet ediyordu, para kazanmak, şöhretini arttırma için yarışmalara giderken? o sanırdı ki ülke sahipsiz, kimin vatanını kime emanet ediyorsun sen be?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Hoca ne demiş aranızda eşekten düşen var mı, ancak o bilir nasıl olduğunu. Sana da Allah böyle bir iniş nasip ederse, anlarsın ne demek olduğunu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000