06 Nisan 2020, Pazartesi 16:09:45

Belavia uçağıyla gelen öğrenciler karantinaya alındı

Belarus’ta eğitim gören öğrenciler Dışişleri Bakanlığı tarafından Belavia'ya ait bir uçakla yurda getirilerek Yalova’nın Çınarcık ilçesinde bulunan KYK öğrenci yurdunda karantinaya alındı.
  • Akıl var mantık var. Beyaz Rusya'da virüş yok,maçlar oynanıyor ve votka ve saunanın virüse karşı en güçlü savunma aracı olduğunu biliyoruz. Bu öüğrenciler galiba tayyip abilerini,özellikle guzel sozlerini çok özlemiş olacaklarki donduler..Ne diyim allah akıl fikir versin.
  • Havaiste kart bastılar mı acaba? Kaç paradan Çınarcık? akp bağış adı altında kesin 30 kayme gitmiştir öğrencilere.:)
  • Ucagin tipine bakın.İyiki Tupolev ile falan gelmediler. İnsan bir 330 falan koyar en kotu 321 monitorlu , eglence tvsi olan. Ben ordaki ogrencileride anlamadım zaten hangi akıllı islam merkezine dondulerse.
  • Belavia uçuşları zaten hiç durmadı. Acaba bu uçuşlar ferry mi gerçekleşiyor yoksa Türk vatandaşlarını da getiriliyorlar mı?

Belarus’ta eğitim gören öğrenciler Dışişleri Bakanlığı tarafından yurda getirilerek Yalova’nın Çınarcık ilçesinde bulunan KYK öğrenci yurdunda karantinaya alındı.

Belarus’ta eğitim öğretim gören ve talepleri üzerine Dışişleri Bakanlığı tarafından Belavia'ya ait bir uçakla buradan alınarak yurda getirilen Türk öğrenciler, 14 günlük karantina süresini geçirecekleri Yalova’nın Çınarcık ilçesine getirildiler. Dün akşam saatlerinde 14 öğrencinin getirildiği yurda bugün de 44 öğrenci daha getirildi.

Toplamda 58 öğrencinin karantina sürecini geçireceği KYK Çınarcık Öğrenci yurdu çevresinde geniş güvenlik tedbiri alındı. Öğrenciler otobüsten tek tek indirilerek kalacakları odalara götürüldü.

14 gün boyunca burada karantinada kalacak öğrencilerin testten geçirileceği, pozitif çıkanların ise Yalova Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alınacağı öğrenildi.

Belavia uçağıyla gelen öğrenciler karantinaya alındı

Yorumlar

akıl tutulması ~ 4 yıl önce
Akıl var mantık var. Beyaz Rusya'da virüş yok,maçlar oynanıyor ve votka ve saunanın virüse karşı en güçlü savunma aracı olduğunu biliyoruz. Bu öüğrenciler galiba tayyip abilerini,özellikle guzel sozlerini çok özlemiş olacaklarki donduler..Ne diyim allah akıl fikir versin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
havaist ~ 4 yıl önce
Havaiste kart bastılar mı acaba? Kaç paradan Çınarcık? akp bağış adı altında kesin 30 kayme gitmiştir öğrencilere.:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ilginc ~ 4 yıl önce
Ucagin tipine bakın.İyiki Tupolev ile falan gelmediler. İnsan bir 330 falan koyar en kotu 321 monitorlu , eglence tvsi olan. Ben ordaki ogrencileride anlamadım zaten hangi akıllı islam merkezine dondulerse.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
merak ~ 4 yıl önce
Belavia uçuşları zaten hiç durmadı. Acaba bu uçuşlar ferry mi gerçekleşiyor yoksa Türk vatandaşlarını da getiriliyorlar mı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000