22 Şubat 2021, Pazartesi 11:43:06

Bayraktar TB2 300 bin saattir göklerde

Türkiye'nin ilk yerli ve milli SİHA'sı (Silahlı İnsansız Hava Aracı) Bayraktar TB2, 300 bin uçuş saatini başarıyla tamamladı.
  • 300.000 saat demek 12.500 Gün demek. 12.500 gün demek 34.24 Yıl denektir. Sahi Bayraktar TB2 ilk uçuşunu hangi yıl yaptı ?
  • Ya bir de ağır abi vardı hani? Acayip uçuyordu, silahlı modeli yapılıyordu felan. Hürkuş vardı hani, Rambo Murat uçuruyordu oksijen maskesiyle. D versiyonu silahlı olacaktı. Aya gidecektik o da var daha.
  • Arkana almışsın kayınpederi kim tutar seni, kameralar,motorlar ithal ki hepsi kaç kere haber oldu, ne vergi veriyorsun,kime,neyi,kaça sattığın belli değil,karşılıksız aldığın krediler ve herhangi bir sorun durumunda zararını devletin ödemesi de cabası…
  • Düne kadar Türk diye bir şey yoktur,Türk'lük faşistliktir,milliyetçiliği ayaklar altına aldık deyip,meydanlarda teröristlerle elele şarkılar söyleyenler,yakınları,yandaşları koltuk,para,çıkar uğruna bir anda yerli ve milli olup,vatansever,milliyetçi kesildiler hey gidi. Bu arada ismail bırak masalı da abd senin,temel'in ve ailelerinizin dinci,siyasal islamcıların sözde en büyük şeytan dedikleri ama emirlerine her daim amade oldukları abd'nin oradaki mal varlıklarınızı,paralarınızı açıklarsa ne yapacaksınız o zaman da bu gurur hepimizin diyecek misin onu söyle...
  • 300.000 saat kac yil yapiyor?

Türkiye'nin ilk yerli ve milli SİHA'sı (Silahlı İnsansız Hava Aracı) Bayraktar TB2, 300 bin uçuş saatini başarıyla tamamladı.

Baykar Teknik Müdürü Selçuk Bayraktar, konuya ilişkin Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Fırat Kalkanı, Zeytin Dalı, Pençe, Doğu Akdeniz, Barış Pınarı, Bahar Kalkanı, Tek Vatan, İç Güvenlik Harekatları ve tüm insani yardım görevlerinde... BayraktarTB2 300 bin saati geçti! Darısı milyonlara..." ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir de Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Güvenlik güçlerimizin göklerdeki destekçisi BayraktarTB2 SİHA'larımız, semalarımızda hür ve özgür olarak 300 bin saat uçuşu geride bıraktı. Bu gurur hepimizin..." değerlendirmesinde bulundu.

Bayraktar TB2 SİHA'lar dünyada rekor sayılacak düzeyde yüzde 93'lük bir yerli sanayi katılımıyla üretiliyor. Türkiye, Ukrayna, Katar ve Azerbaycan envanterinde bulunan 160 Bayraktar TB2 SİHA görev yapmaya devam ediyor. Bayraktar TB2 SİHA, gökyüzünde en uzun süre görev yapan ilk milli hava aracı oldu.

Bayraktar TB2 300 bin saattir göklerde

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

300.000 saat ~ 3 yıl önce
300.000 saat demek 12.500 Gün demek. 12.500 gün demek 34.24 Yıl denektir. Sahi Bayraktar TB2 ilk uçuşunu hangi yıl yaptı ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ağır abi nerde? ~ 3 yıl önce
Ya bir de ağır abi vardı hani? Acayip uçuyordu, silahlı modeli yapılıyordu felan. Hürkuş vardı hani, Rambo Murat uçuruyordu oksijen maskesiyle. D versiyonu silahlı olacaktı. Aya gidecektik o da var daha.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
aslan damat ~ 3 yıl önce
Arkana almışsın kayınpederi kim tutar seni, kameralar,motorlar ithal ki hepsi kaç kere haber oldu, ne vergi veriyorsun,kime,neyi,kaça sattığın belli değil,karşılıksız aldığın krediler ve herhangi bir sorun durumunda zararını devletin ödemesi de cabası…

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yürü be damat ~ 3 yıl önce
Düne kadar Türk diye bir şey yoktur,Türk'lük faşistliktir,milliyetçiliği ayaklar altına aldık deyip,meydanlarda teröristlerle elele şarkılar söyleyenler,yakınları,yandaşları koltuk,para,çıkar uğruna bir anda yerli ve milli olup,vatansever,milliyetçi kesildiler hey gidi. Bu arada ismail bırak masalı da abd senin,temel'in ve ailelerinizin dinci,siyasal islamcıların sözde en büyük şeytan dedikleri ama emirlerine her daim amade oldukları abd'nin oradaki mal varlıklarınızı,paralarınızı açıklarsa ne yapacaksınız o zaman da bu gurur hepimizin diyecek misin onu söyle...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rido ~ 3 yıl önce
300.000 saat kac yil yapiyor?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000