13 Ocak 2022, Perşembe 17:56:29

BAYKAR ilk İHA'nın görüntülerini yayınladı

İHA-SİHA geliştiren teknoloji şirketi BAYKAR yıllar öncesine ait bir test videosunu sosyal medya hesabından paylaştı.
  • Helal olsun size
  • bu ülke size çok şey borçlu. şu ülkeye 100 yıldır tek çivi çakmamış, en büyük türk olup! tek dertleri içip içip marşlar söyleyip devlete/hükümete düşmanlık etmek olanlara inat Allah yolunuzu açık etsin ayağınıza taş deydirmesin. Allah, babanın ruhunu şad etsin inşallah
  • Helal olsun, Memleket icin calisan tas ustune tas koyan herkesden Allah razi olsun, Mesele Memleket meselesi gerisi teferruatdir.
  • Uzun zamandır sesi soluğu çıkmıyordu,haberi yayınlanmıyordu neyse ki şimdi haberini okuduk,sevindik muhterem damadın...

İHA-SİHA geliştiren teknoloji şirketi BAYKAR yıllar öncesine ait bir test videosunu sosyal medya hesabından paylaştı. Geçtiğimiz yıl hayata gözlerini yuman BAYKAR kurucusu Özdemir Bayraktar'ın da yer aldığı paylaşıma binlerce beğeni ve yorum yapılırken Selçuk Bayraktar'dan duygulandıran bir yanıt geldi.

BAYKAR'dan yapılan paylaşımda, "Otomatik uçuş kabiliyeti ve milli uçuş bilgisayarına sahip ilk milli İHA Bayraktar Mini İHA'nın ilk prototipinin test uçuşları... Yol göstericimiz Özdemir Bayraktar'a rahmet ve minnetle..." denildi.

"Her havada uçar artık"

Aralık 2006 tarihine ait görüntülerde olumsuz hava şartları dikkat çekti. Test uçuşundan hemen önce konuşan Özdemir Bayraktar'ın "Bu havada uçurursak, her havada uçar artık" sözleri de dikkat çekti..

"Ruhun şad olsun sevgili babamız"

Baykar Teknik Müdürü Selçuk Bayraktar da aynı paylaşımı, "Rahmetli Babam, amcam, abim (Haluk Bayraktar), ben ve yol arkadaşlarımız... İlk günden beri kar, kış, fırtına ve ayazda çocuklar gibi şendik... Ruhun şad olsun sevgili Babamız..." notuyla paylaştı.

BAYKAR ilk İHA'nın görüntülerini yayınladı

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

Ss.aero ~ 2 yıl önce
Helal olsun size

Yanıtla

Kalan karakter 1000
♥️♥️ ~ 2 yıl önce
bu ülke size çok şey borçlu. şu ülkeye 100 yıldır tek çivi çakmamış, en büyük türk olup! tek dertleri içip içip marşlar söyleyip devlete/hükümete düşmanlık etmek olanlara inat Allah yolunuzu açık etsin ayağınıza taş deydirmesin. Allah, babanın ruhunu şad etsin inşallah

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Zihniyet ~ 2 yıl önce
Ya siz ne acınacaj durumda insanlarsınız. Neden kafaları hiç düşünmeye zorlamazsınız. Neden hep söyleneni dinlersiniz. Ülke 20 yılda 150 sene geriye gitti. İtibar sıfır. G20 den bile çıkarttılar. Artık bir uyanın ama uyanmazsanız sizi zevkle 2023 de uyandıracağız
Avrupa Avrupa ~ 2 yıl önce
Helal olsun, Memleket icin calisan tas ustune tas koyan herkesden Allah razi olsun, Mesele Memleket meselesi gerisi teferruatdir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Asrın damadı ~ 2 yıl önce
Uzun zamandır sesi soluğu çıkmıyordu,haberi yayınlanmıyordu neyse ki şimdi haberini okuduk,sevindik muhterem damadın...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kuyruk acısı ~ 2 yıl önce
Bu ihalar, Libya, Suriye, Karabağda ne kadar Türkiye düşmanı parazit organizma varsa havaya uçurdu. Türkiyeye müthiş bir prestij kazandırdı. Acınızı anlayabiliyorum ahah.
Tırnağı ~ 2 yıl önce
Keşke o damadın vatana millete olan faydasının binde birine sahip olsanız. Klavye arkasından sallamak kolay değil mi?
kuyruk acısı'na ~ 2 yıl önce
Türkiye'nin eskiden prestiji vardı şimdi akp sayesinde kalmadı. Türkiye düşmanları derken iktidarı kast ediyorsun sanırım zira onlardan büyük düşman olamaz,ekonomik, sosyal, ticari her bakımdan durum ortada.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000