23 Ağustos 2019, Cuma 15:29:18

Bayburt-Gümüşhane Havalimanı 2021'de hizmete alınacak

Bayburt Valisi Cüneyt Epcim, Milletvekili Fetani Battal ile beraber yapımı devam eden Bayburt-Gümüşhane Havalimanında incelemelerde bulundu.
  • TOKAT
  • Zafer havalimanı, Kütahya . Adamlar doğmamış çocuklarını bile emekli maaşına bağlamış gibi çakmışlar yaa
  • Merhabalar istanbulda doğma büyüme aslen bayburtluyum. Bir vatandas olarak israf ve birilerini zengin etme yatırımlarına her zaman karşı oldum ve olacağım. Babam Bu yıl kalıcı olarak köyüne taşındı. Hemen Her yıl köyüne gezmeye giderdi ve ilk işimiz erzincan dan ucak bileti bakmak olurdu. Istanbuldan sadece bayburta bir firmadan yaklaşık 5 farklı otobüs kalkıyor diye biliyorum ( esenler ,şirinevler, tepeüstü, kaynarca vb.) Gümüşhane ve diğer firmalar ile birlikte rakam biraz kabarık. Lafın kısası yapılan havaalanı özellikle nüfusunun çoğu gurbetçi olan bölge vatandaşları için faydalı olabilir. Umarım vergilerimizn karşılığı eksiksiz alınır. YORUMLARI MERAKLA BEKLİYORUM FIKIR TELAKKISI:)
  • Gümüşhane şehir merkezi en fazla 20.000 olabilir. Bayburt daha da küçük. Bir otobüs firmasını zor ayakta tutar. Bu havaalanının aşırı zarar yazması kaçınılmaz.
  • Elbette Bayburtlu ve Gümüşhaneli Arkadaşların sevinme hakları onlar için güzel bir yatırım güzel bir hizmet Sivas ta tam tutmadı öngörülen rakamların altında kaldı Tokatı dahil edersek çok az yolcu uçtu Sivas tan onun için derimki bu yeni yapılan havaalanına yolcu garantisi vermek biraz fazla iyimser olmamak lazım yinede hayırlı ve uğurlu olsun
  • Arkadaşlar menfaat meselesi öne çıkmış yine . Aklı olan adam konuşması değil bu konuşanlar . Tabiki de yapılacak neden yapılmasın . Halka hizmet için yapılan yatırıma karşı çıkan zihniyet kendini ne zannediyor kendisi bu ülke için safi zararlı bir insandır . Bu tarz adamlar terk etsin bu ülkeyi . Her karış toprağında hakkımız olan bu cennet vatanı sizin gibi geri zekiler yüzünden karistiramayiz.
  • Bize yataçak yer lazım açıl malı hemen .
  • Ulaşım için yapılan devlet yatırımı asla zararlı değildir. Ne yani, parasal olarak devlet ille de kâr mı edecek her proje için? Söz konusu hizmet ise, devlet parasal açısından ister kâr ister zarar etsin önemli değil. Hemde şunu hatırlatmaya fayda var, başta Almanya, fransa ve Amerika olmak üzere çok sayıda Bayburtlu yurt dışında yaşıyor, her gün İstanbul'a uçuş olsa bence çok faydalı bir havalimani olur.
  • Bayburt nüfusu 82.274, Gümüşhane 162.748 ....İstanbulda 115.400 Bayburtlu 139.00 Gümüşhaneli yaşıyor...Kocaelide 53.500 Bayburt ve Gümüşhaneli var, TUİK rakamlarıdır...
  • İstanbul ve Ankara’ya olan uzaklığından ötürü zarar ermez arkadaşlar.. Ordu Giresun içinde ayni şeyler söylenmişti ama tam gaz ilerliyor. Kütahya’nın İstanbul, Ankara ve İzmir’e yakınlığından ötürü zarar edeceği belliydi. Sapla samanı karıştırmamak gerekir..

Bayburt Valisi Cüneyt Epcim, Milletvekili Fetani Battal ile beraber yapımı devam eden Bayburt-Gümüşhane Havalimanında incelemelerde bulundu.

Bayburt’a 47 kilometre uzaklıkta Gümüşhane’nin Köse İlçesi Salyazı Köyü sınırları içerisinde yer alan havalimanında çalışmalar 150 kişilik ekip ve 100 araçla aralıksız devam ediyor. Tamamlandığında yıllık 2 milyon yolcuya hizmet edecek havalimanının 2021 yılında hizmete alınması hedefleniyor.

Ana pistin 3 bin metre uzunluğa, 60 metre genişliğe sahip olacağı havalimanında altyapı inşaatının yüzde 35’i tamamlandı. Proje tamamlandığında 36 bin metre karelik apron ile 20 bin metrekarelik kapalı alana sahip olacak.

Projenin son durumu hakkında yüklenici firma Bayburt Grup yetkililerinden bilgiler alan Vali Epcim, çalışmaların sürdürüldüğü alanda incelemelerde bulundu. Vali Cüneyt Epcim, Bayburt - Gümüşhane Havalimanı’nın başta bu iki il olmak üzere bölgedeki diğer iller açısından da önemli bir hizmet olduğunu dile getirdi.
Vali Epcin, “İnşaat çalışmalarının yoğun bir şekilde devam ettiğini görmek bizleri ziyadesiyle memnun etti. Bayburt - Gümüşhane Havalimanı inşallah bir iki yıl içerisinde vatandaşlarımıza hizmet vermeye başlayacak. Başta Bayburt ve Gümüşhane illerimiz olmak üzere bölgemizdeki diğer illere de önemli sosyo ekonomik katkılar sağlayacak. Gurbetçilerimiz memleketlerine çok daha kısa zamanda, daha konforlu bir şekilde ulaşabilmek için projenin bitmesini bekliyorlar.” dedi. 

Bayburt-Gümüşhane Havalimanı 2021'de hizmete alınacak

Yorumlar Tüm Yorumlar (26)

TOKAT ÖNEMLİ ~ 5 yıl önce
TOKAT

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Erocak ~ 2 yıl önce
*BAYBURT HAMDOLSUN*.⁉️ BAYBURT'TA 300 MİLYON DOLAR BÜTÇE İLE HAVALİMANI YAPILACAK VE MERKEZE 1 SAAT MESAFEDE OLACAKMIŞ. İŞİN ENTERESAN TARAFI 1 SAAT ÖTESİNDE 2 İLİN HAVALİMANI VAR, TRABZON VE ERZURUM. DAHA ENTERESANI BAYBURT NÜFUSU 82 BİN. DAHA DA ENTERESANI BAYBURT KOMPLE AKP'YE OY VERMİŞ. DAHA DAHA DA ENTERSANI NÜFUSUN TAMAMINA YAKINI İCRALIK. BİRAZ DAHA ENTERESANI, BAYBURT EN FAZLA İŞSİZİ OLAN İLİMİZ. AZ BİŞE DAHA ENTERASANI, BAYBURT'TA KİMSEDE UÇAK BİLETİ ALACAK PARA YOK. HADİ BİRAZ DAHA ENTERESAN OLSUN, BU HAVALİMANI'NA 2 MİLYON YOLCU GARANTİSİ VERİLMİŞ... E, DAHA NE OLSUN? HAMDOLSUNN.!!
Yorum ~ 5 yıl önce
Zafer havalimanı, Kütahya . Adamlar doğmamış çocuklarını bile emekli maaşına bağlamış gibi çakmışlar yaa

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sancaktepeli ~ 5 yıl önce
Merhaba Arkadaşlar, size yaşanmış bir olay anlatayım. Almanya' da birgün bir kavga çıkıyor. Kavgayı polis ayıramıyor. Bir türk vatandaşı polisin yanına gidip şu anonsu yapmasını ister. Bayburtlular kavgadan ayrılsın. Polis anonsu yapar yapmaz kavga durur. Bütün Bayburtlular kenara çekilir. Poplis anonsu yaptıran adama döner. Bayburt mu büyük Türkiye mi?
Istanbuldaki bayburtlu ~ 5 yıl önce
Merhabalar istanbulda doğma büyüme aslen bayburtluyum. Bir vatandas olarak israf ve birilerini zengin etme yatırımlarına her zaman karşı oldum ve olacağım. Babam Bu yıl kalıcı olarak köyüne taşındı. Hemen Her yıl köyüne gezmeye giderdi ve ilk işimiz erzincan dan ucak bileti bakmak olurdu. Istanbuldan sadece bayburta bir firmadan yaklaşık 5 farklı otobüs kalkıyor diye biliyorum ( esenler ,şirinevler, tepeüstü, kaynarca vb.) Gümüşhane ve diğer firmalar ile birlikte rakam biraz kabarık. Lafın kısası yapılan havaalanı özellikle nüfusunun çoğu gurbetçi olan bölge vatandaşları için faydalı olabilir. Umarım vergilerimizn karşılığı eksiksiz alınır. YORUMLARI MERAKLA BEKLİYORUM FIKIR TELAKKISI:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
boş kalır ~ 5 yıl önce
Gümüşhane şehir merkezi en fazla 20.000 olabilir. Bayburt daha da küçük. Bir otobüs firmasını zor ayakta tutar. Bu havaalanının aşırı zarar yazması kaçınılmaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sivaslı ~ 5 yıl önce
Elbette Bayburtlu ve Gümüşhaneli Arkadaşların sevinme hakları onlar için güzel bir yatırım güzel bir hizmet Sivas ta tam tutmadı öngörülen rakamların altında kaldı Tokatı dahil edersek çok az yolcu uçtu Sivas tan onun için derimki bu yeni yapılan havaalanına yolcu garantisi vermek biraz fazla iyimser olmamak lazım yinede hayırlı ve uğurlu olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
EN KARLI HAT TOKAT OLUR. ~ 5 yıl önce
TOKAT DÜŞÜNÜN.
İşine gelmeyenler açmış ağzını yine ~ 5 yıl önce
Arkadaşlar menfaat meselesi öne çıkmış yine . Aklı olan adam konuşması değil bu konuşanlar . Tabiki de yapılacak neden yapılmasın . Halka hizmet için yapılan yatırıma karşı çıkan zihniyet kendini ne zannediyor kendisi bu ülke için safi zararlı bir insandır . Bu tarz adamlar terk etsin bu ülkeyi . Her karış toprağında hakkımız olan bu cennet vatanı sizin gibi geri zekiler yüzünden karistiramayiz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Arf ~ 5 yıl önce
Bize yataçak yer lazım açıl malı hemen .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yolcu ~ 5 yıl önce
Bayburt ve Gümüşhane için hayırlı olsun. Özellikle bu iki ilimize daha fazla yatırım yapılması gerektiğini düşünüyorum.
Iyi düşünelim ~ 5 yıl önce
Ulaşım için yapılan devlet yatırımı asla zararlı değildir. Ne yani, parasal olarak devlet ille de kâr mı edecek her proje için? Söz konusu hizmet ise, devlet parasal açısından ister kâr ister zarar etsin önemli değil. Hemde şunu hatırlatmaya fayda var, başta Almanya, fransa ve Amerika olmak üzere çok sayıda Bayburtlu yurt dışında yaşıyor, her gün İstanbul'a uçuş olsa bence çok faydalı bir havalimani olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hergün ~ 5 yıl önce
Almanya fransa amerikadaki bayburtlulular zaten hergün bayburta uçar di mi.
2021 ~ 5 yıl önce
Bayburt nüfusu 82.274, Gümüşhane 162.748 ....İstanbulda 115.400 Bayburtlu 139.00 Gümüşhaneli yaşıyor...Kocaelide 53.500 Bayburt ve Gümüşhaneli var, TUİK rakamlarıdır...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vatandaş ~ 5 yıl önce
İstanbul ve Ankara’ya olan uzaklığından ötürü zarar ermez arkadaşlar.. Ordu Giresun içinde ayni şeyler söylenmişti ama tam gaz ilerliyor. Kütahya’nın İstanbul, Ankara ve İzmir’e yakınlığından ötürü zarar edeceği belliydi. Sapla samanı karıştırmamak gerekir..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aynı şey değil. ~ 5 yıl önce
Ordu giresunla bu aynı şey değil. Çünkü ordu giresunun potansiyeli ile gümüşhane bayburtu bir tutmak doğru değil.
what ~ 5 yıl önce
ordu giresun ile bayburt gümüşhane yi kıyasladın ya kutluyorum seni kardeş !

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000