28 Nisan 2022, Perşembe 08:51:07

'Bayburt-Gümüşhane Havalimanı 2023 yılı Mart'ında açılacak'

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, Bayburt-Gümüşhane Havalimanı'nın gelecek yıl mart ayında tamamlanacağını söyledi.
  • Hayırlı uğurlu olsun inşallah mukenmel olacak hayırlısıyla
  • Durmak yok oy ve koltuk için betona para saçmaya,göz boyamaya,ekonomiyi iyice batırmaya devam...
  • Çocuklara bayramlik bile alamicam hakkimi helal etmiyorum havasta ikramiye verilmemesine Kim seep olduysa
  • HAVAS ALMAZ INS. YER HİZMETINI YOKSA ORAYIDA BITIRIR AZ ADAM COK İS İSÇİDEN COK SEF MUDUR VAR ISCININ DEĞERI YOK IKRAMIYE YOK BİŞİ YOK MUDURLER MEMURLAR YATSIN ISCI 10/20 GELSİN 1 HAFTA KAMYON BOSALTSIN HAMAL GİBİ KAPANSIN SU SIRKET ARTIK YADA HAKKIMIZI VERSİN!!!!!!
  • Acin acin. Her koye havaalani acin. Nasil olsa millet israfi seviyor. Skandal yahu, skandal.
  • Gereksiz yatırım. Bayburt ile Gumushane yi toplasan küçük bir ilçe etmez.
  • Yeni bir Zafer havalimanı projesi hayırlı olsun sadece karadeniz meydanlarında sis olunca uçakların yakın acil inebileceği yakın bir alternatif alan.
  • Daha ihalesi yapılmadı nereye bitiyor. Kışın zaten çalışma bile olmuyor o bölgede hava şartlarından.2025den önce bitmez.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, Bayburt-Gümüşhane Havalimanı'nın gelecek yıl mart ayında tamamlanacağını söyledi.

Çeşitli programlara katılmak için memleketi Bayburt'a gelen Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, Bayburt Üniversitesi Baberti Külliyesi Prof. Dr. Fuat Sezgin Konferans Salonu'nda düzenlenen kariyer söyleşisinde öğrencilerle buluştu.

Bayburt Lisesi mezunu olduğunu, bir dönem de Bayburt Üniversitesinde ders verdiğini belirten Bilgin, Bayburt'ta bulunmanın kendisi için heyecan verici olduğunu söyledi.

Türkiye'nin yakın siyasi tarihi, darbe ve vesayet dönemlerinden örnekler vererek bugünle kıyaslama yapan Bilgin, öğrencilere çok okumaları ve araştırma yapmaları tavsiyesinde bulundu.

Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mutlu Türkmen, programın sonunda Bakan Bilgin'e çeşitli hediyeler takdim etti.

Doğum yeri Aydıntepe'yi de ziyaret etti

Bakan Bilgin, daha sonra doğum yeri olan Aydıntepe ilçesini ziyaret etti. İlçe esnafı ve vatandaşlarla sohbet eden Bilgin, Aydıntepe Belediyesine de ziyaret gerçekleştirdi.

Bayburt Valiliği önünde halk oyunları ekibinin gösterisiyle karşılanan Bilgin, burada vatandaşlara hitap etti.

"Havaalanının en geç önümüzdeki martta biteceğinin sözünü aldık"

Bilgin, Bayburt'ta olmaktan mutluluk duyduğunu dile getirerek, "Sizlere Cumhurbaşkanımızın selamını getirdim. Cumhurbaşkanımızın size müjdeleri var. Havaalanının en geç önümüzdeki martta biteceğinin sözünü aldık, çalışmalar başlıyor. İnşallah açılışta da beraber olacağız. Halk oyunu ekibimizi bu coşkulu havasıyla yanımızda göreceğiz" dedi.

Kentin içme suyu projesiyle ilgili çalışmanın da devam ettiğine dikkati çeken Bilgin, Bayburt'un bütün sorunlarının yakın takipçisi olduğunu, üzerine düşeni her zaman yapacağını sözlerine ekledi.

Bakan Bilgin, Bayburt Belediyesi, AK Parti ve MHP İl başkanlıklarını da ziyaret etti.

Bilgin'e bazı ziyaretleri sırasında Vali Cüneyt Epcim, AK Parti Bayburt Milletvekili Fetani Battal, Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci, AK Parti İl Başkanı Hacı Ali Polat da eşlik etti.

'Bayburt-Gümüşhane Havalimanı 2023 yılı Mart'ında açılacak'

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

Yasar ~ 2 yıl önce
Hayırlı uğurlu olsun inşallah mukenmel olacak hayırlısıyla

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bayburtlu ~ 2 yıl önce
Durmak yok oy ve koltuk için betona para saçmaya,göz boyamaya,ekonomiyi iyice batırmaya devam...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Havaş bitmiş ~ 2 yıl önce
Çocuklara bayramlik bile alamicam hakkimi helal etmiyorum havasta ikramiye verilmemesine Kim seep olduysa

Yanıtla

Kalan karakter 1000
BİTMİŞ SİRKET ~ 2 yıl önce
HAVAS ALMAZ INS. YER HİZMETINI YOKSA ORAYIDA BITIRIR AZ ADAM COK İS İSÇİDEN COK SEF MUDUR VAR ISCININ DEĞERI YOK IKRAMIYE YOK BİŞİ YOK MUDURLER MEMURLAR YATSIN ISCI 10/20 GELSİN 1 HAFTA KAMYON BOSALTSIN HAMAL GİBİ KAPANSIN SU SIRKET ARTIK YADA HAKKIMIZI VERSİN!!!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rezalet ~ 2 yıl önce
Acin acin. Her koye havaalani acin. Nasil olsa millet israfi seviyor. Skandal yahu, skandal.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ağa ~ 2 yıl önce
Gereksiz yatırım. Bayburt ile Gumushane yi toplasan küçük bir ilçe etmez.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
.......... ~ 2 yıl önce
Yeni bir Zafer havalimanı projesi hayırlı olsun sadece karadeniz meydanlarında sis olunca uçakların yakın acil inebileceği yakın bir alternatif alan.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yap işlet devret ~ 2 yıl önce
bu havalimanı yap işlet devret değil bir daha küçük iller için yap işlet devret sistemini yapacaklarını sanmam yeni yapılacak olanlarda çukurovadaki havalimanı yap işlet devrete ait
air ~ 2 yıl önce
Daha ihalesi yapılmadı nereye bitiyor. Kışın zaten çalışma bile olmuyor o bölgede hava şartlarından.2025den önce bitmez.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000