14 Nisan 2015, Salı 08:20:19

BATMAN HAVALİMANI ÇALIŞMALARI ERTELENDİ

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Batman Havalimanı'ndaki bakım ve onarım çalışmalarının seçim sonrasına ertelendiğini söyledi.
  • Erol beye sonsuz teşekkürler...
  • Orgiye yatırılan paralara yazık. Keşke bu tip meydanlara harcansaydı. Bari bir işe yarardı.
  • dılar bir tek Türkiyede değer kazanmıyor bunu bir kez bilinç altı yapalım. Euro/ çDıkar 1,24ten 1.05 düştü ama avrupada kimse TRdekiler gibi yorum yapmıyor. Yani anlamamız için 19 cent değer kaybetmiş. Yatırımcı parasını cepinde tutacak hali yok veya neden gep yatırımlarda Dolar geliyor aklınıza anlamış değilim elbette fiyatlar dışa bağimlı ama yabancı yatırımcı karda neden TL üzerinden yatırım yapmasın?
  • zaten belliydi ortada para yok yatırımcıda yok!!! usd olmus 2.67 kim parasını yatırıma verir!! yürü be türkiyemmm yolun açık olsun usd 2.70 min
  • gel seçim yatırımına gel :)

Bakan Şimşek, Batman Havalimanı'nda yapılacak bakım ve onarım çalışmalarına ilişkin Milli Savunma Bakanlığı ve Genelkurmay Başkanlığı ile görüşmede bulunduklarını belirtti. Görüşmenin ardından havalimanında yapılacak bakım ve onarım çalışmalarının genel seçim sonrasına ertelenmesinin kararlaştırıldığını dile getiren Şimşek, Türk Hava Yolları'na (THY) seçim sonrasına kadar uçak seferi düzenlenmesi talebinde bulunduklarını dile getirdi.

Öte yandan, Batman Havalimanı Müdürü Erol Yılmaz ise bir süredir ara verilen THY'nin Batman-Ankara uçak seferlerine yarından itibaren yeniden başlayacağını kaydetti.

BATMAN HAVALİMANI ÇALIŞMALARI ERTELENDİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Erol beye sonsuz teşekkürler...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Orgi ~ 9 yıl önce
Orgiye yatırılan paralara yazık. Keşke bu tip meydanlara harcansaydı. Bari bir işe yarardı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
USD ~ 9 yıl önce
dılar bir tek Türkiyede değer kazanmıyor bunu bir kez bilinç altı yapalım. Euro/ çDıkar 1,24ten 1.05 düştü ama avrupada kimse TRdekiler gibi yorum yapmıyor. Yani anlamamız için 19 cent değer kaybetmiş. Yatırımcı parasını cepinde tutacak hali yok veya neden gep yatırımlarda Dolar geliyor aklınıza anlamış değilim elbette fiyatlar dışa bağimlı ama yabancı yatırımcı karda neden TL üzerinden yatırım yapmasın?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
usd ~ 9 yıl önce
zaten belliydi ortada para yok yatırımcıda yok!!! usd olmus 2.67 kim parasını yatırıma verir!! yürü be türkiyemmm yolun açık olsun usd 2.70 min

Yanıtla

Kalan karakter 1000
gel vatandaş ~ 9 yıl önce
gel seçim yatırımına gel :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000