15 Nisan 2011, Cuma 11:53:06

BATMAN HAVAALANI'NDA SORUNLAR BİTMİYOR

Bölgenin en modern havaalanı olan Batman Havaalanı’nın duvarı kaydı ve yolu çöktü.
  • Eskiden binanın olmayışı, insanların ayakta bekleyişi olsa olsa devletin oraya pist kondurup sivil uçuşlara açıp eksikleri tamamlamamasıdır. Bu da devletin ayıbı olsun. Senin cümlelerinin altında yatan ırkçı-faşizan söylemi görmemek için kör olmak gerekir. Bulmadılar,bunamıyorlar. Bugüne kadar hep eksik bırakıldılar. Senin zihniyetindeki insanlar yönetimdeydi çünkü. Bugün o insanlar hakkettikleri hizmeti almaya çalışıyorlar. Binada işi savsaklayan müteahit ve diğerleri inşallah cezalarını çekerler.
  • ARKADAŞIM O İŞİ YAPAN MÜTEAHİTİN AKRABASISIN GALİBA ALDIĞI İŞİ DÜZGÜN YAPMAYAN MÜTEAHİT ÖRNEĞİ GÖRÜLÜYOR YAZIK SENİN GİBİ ZİHNİYETE
  • yıllardır Batman a giderim kimler çalıstı THY de..ancak orda Ali Bey(soyadını bilmiyorum)vardır işini gücünü o kadar ciddi yapar ki..güleryüzlü insancıl ve yardımsever..Allah razı olsun herkese yardımcı olur..
  • yandaş mütahitin marifetleri.olay yeni değil yapıldığı günden beri devam ediyor.şimdi seçim zamanı bastırın.şimdi yaptıramazsanız birdaha asla yaptıramazsınız.
  • eskiden havaalanı denebilecek yapı bile yoktu.ayakta bekliyolardı.buna şükretsinler devlet herşeylerine yetişmek zorundamı.buldular da bunuyolar hesabı.batmana yeter de artar bile.
  • Hiç kimse işini adam gibi yapmıyor.
  • Batman batmaz degilmi? Cokmeler, seller, batmalar???
Batman Havaalanı, çatı damlaması, ısıtma sistemi eksikliği, giriş-çıkış kapısının çökme tehlikesi, yol çökmesi ve son olarak duvar kayması nedeniyle gündemden düşmüyor.

Daha önce çatı damlaması ve giriş çıkış kapısının sorunlarını gündeme getirmiştik. Bu sefer havaalanı giriş yolu olan cadde çökerek trafiğe kapandı. Zemin oturması sonucu meydana gelen yol çökmesi havaalanına giriş çıkışların tek yön haline gelmesine neden oldu. Mütahit firma tarafından çöken yol sıkıştırılma yapıldıktan sonra tekrar faaliyete girecek. Öte yandan yağmur suları ve barajın kapaklarını açması nedeniyle havaalanının duvarları kayma yaptı. Duvar kaymasını yerinde inceleyen Batman Valisi Ahmet Turhan duvarlara kaya tahsisi için Devlet Su İşleri Müdürlüğü (DSİ)’ye talimat verdiği belirtildi.
BATMAN HAVAALANI'NDA SORUNLAR BİTMİYOR

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Misafir ~ 13 yıl önce
Eskiden binanın olmayışı, insanların ayakta bekleyişi olsa olsa devletin oraya pist kondurup sivil uçuşlara açıp eksikleri tamamlamamasıdır. Bu da devletin ayıbı olsun. Senin cümlelerinin altında yatan ırkçı-faşizan söylemi görmemek için kör olmak gerekir. Bulmadılar,bunamıyorlar. Bugüne kadar hep eksik bırakıldılar. Senin zihniyetindeki insanlar yönetimdeydi çünkü. Bugün o insanlar hakkettikleri hizmeti almaya çalışıyorlar. Binada işi savsaklayan müteahit ve diğerleri inşallah cezalarını çekerler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
ARKADAŞIM O İŞİ YAPAN MÜTEAHİTİN AKRABASISIN GALİBA ALDIĞI İŞİ DÜZGÜN YAPMAYAN MÜTEAHİT ÖRNEĞİ GÖRÜLÜYOR YAZIK SENİN GİBİ ZİHNİYETE

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
yıllardır Batman a giderim kimler çalıstı THY de..ancak orda Ali Bey(soyadını bilmiyorum)vardır işini gücünü o kadar ciddi yapar ki..güleryüzlü insancıl ve yardımsever..Allah razı olsun herkese yardımcı olur..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
yandaş mütahitin marifetleri.olay yeni değil yapıldığı günden beri devam ediyor.şimdi seçim zamanı bastırın.şimdi yaptıramazsanız birdaha asla yaptıramazsınız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
eskiden havaalanı denebilecek yapı bile yoktu.ayakta bekliyolardı.buna şükretsinler devlet herşeylerine yetişmek zorundamı.buldular da bunuyolar hesabı.batmana yeter de artar bile.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Hiç kimse işini adam gibi yapmıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Batman batmaz degilmi? Cokmeler, seller, batmalar???

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000