28 Ocak 2011, Cuma 08:17:44

BAŞVURU YAPTI İŞE ALINDI

Hostes olarak iş başvurusu yapan ve başvuru formunda cinsiyet hanesine ‘Transseksüel’ yazan kişi işe alındı ve hostes olarak göreve çıktı.
  • THY ye de alalım bunlardan kızlar suratsız .erkekler keko.....
  • bizde kabindeki hosteslerin bir cogundan daha güzel :)bizdekileri basbakan görse kesin ucube der
  • bizi bilmem ama yabancı hava yollarında zaten 'gay' steward ları görüyoruz bir de bunlara '' transeksüel'' olanları eklenmiş .. meslekte cinsiyet ayırımı olmaz diyenlerin yorumlarını okumayı merakla bekliyorum.
  • Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.
  • Peter Shan, “Neden olmasın? Üstelik bu hostes bir bayanın sempatisine, estetiğine, zekasına, bir erkeğin gücüne sahip. İdeal bir kombinasyon”dedi ve bende bitti. işe alma gerekçesi bile o insanın cinsiyetinin altını çizen kara bir açıklama olmuş. kaş yaparken göz çıkarmak bu olsa gerek. ama yinede çok medeni bir adım.bence çok başarılı bir hostes olacak.
Havacılık sektöründe bir ilk gerçekleşti...

Hostes olarak iş başvurusu yapan ve başvuru formunda cinsiyet hanesine ‘Transseksüel’ yazan kişi işe alındı ve hostes olarak göreve çıktı. Jiraphatpakor, daha önce Tayland’da düzenlenen ‘Miss Tiffany’ ismiyle bilinen bir Transseksüel Güzellik Yarışmasında birincilik kazanmıştı.

Kendisi de inanmadı
İş başvurusuna olumlu cevap gelmesini asla beklemediğini itiraf eden Thanyarat Jiraphatpakorn, kabul cevabı gelince önce sevinçten havaya uçtuğunu dile getirirken şimdi yeni görevinde resmen uçuyor...

P.C . Genel Müdürü; Neden olmasın?
Transseksüel hostesi işe alan Tayland merkezli P.C. Air havayolu şirketinin genel Müdürü Peter Shan, “Neden olmasın? Üstelik bu hostes bir bayanın sempatisine, estetiğine, zekasına, bir erkeğin gücüne sahip. İdeal bir kombinasyon” diye konuştu.

İki Transseksüel daha alındı
P.C. Air Jiraphatpakor’un başarısını görünce, iki transseksüel hostes daha işe almış. Jiraphatpakor, “Bizim durumuzdaki insanların ‘normal’ iş bulmaları oldukça güç. Bu sebeple çalıştığım şirketi sadece çok takdir etmiyorum, aynı zamanda inanarak ve çok çalışıyorum” diyor.

Peter Shan ve Jiraphatpakor, transseksüel personelin ‘diğer’ personelle çok iyi geçindiğini, büyük bir uyum içinde çalıştıklarını belirttiler.

Şirketin bu alımlardan sonra 17 kadın, 10 erkek ve 3 transseksüel kabin personeli olduğu ifade edildi.
BAŞVURU YAPTI İŞE ALINDI

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Misafir ~ 13 yıl önce
THY ye de alalım bunlardan kızlar suratsız .erkekler keko.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
bizde kabindeki hosteslerin bir cogundan daha güzel :)bizdekileri basbakan görse kesin ucube der

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
bizi bilmem ama yabancı hava yollarında zaten 'gay' steward ları görüyoruz bir de bunlara '' transeksüel'' olanları eklenmiş .. meslekte cinsiyet ayırımı olmaz diyenlerin yorumlarını okumayı merakla bekliyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Peter Shan, “Neden olmasın? Üstelik bu hostes bir bayanın sempatisine, estetiğine, zekasına, bir erkeğin gücüne sahip. İdeal bir kombinasyon”dedi ve bende bitti. işe alma gerekçesi bile o insanın cinsiyetinin altını çizen kara bir açıklama olmuş. kaş yaparken göz çıkarmak bu olsa gerek. ama yinede çok medeni bir adım.bence çok başarılı bir hostes olacak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000