19 Ocak 2009, Pazartesi 11:42:55

BAŞKANLAR BULUŞUYOR...

Airport TV Yönetim Kurulu Başkanı Sefa İnan’ın hazırlayıp sunduğu “Kara Kutu” programı bu hafta Onur Air Kalite Müdürü Erhan İnanç’ı konuk ediyor.
  • Erhan İnanç TÜRK sivil havacılığınadki teknik konularda bir numaradır. Bence çok iyi bir Kara Kutu tercihi. Zevkle izlenecek bir program olacağını düşünüyorum.

Airport TV ekranlarında pazartesi akşamlarına damgasını vuran "Kara Kutu" programı bu hafta Türk Sivil Havacılığı’nın duayenlerinden Erhan İnanç’ı ağırlıyor.

Airport TV Yönetim Kurulu Başkanı ve UTED Onursal Başkanı Sefa İnan ile Türk Hava Yolları’nda Teknik Kontrol Müdürlüğü’nden emekli olduktan sonra Onur Havayolları’nda Kalite Müdürü olarak görev yapan ve Uçak Teknisyenleri Derneği (UTED) Kurucu Başkanı olan Erhan İnanç, bu akşam konuşulmayanları konuşacak.

Son dönemde meydana gelen uçak kazalarından arızalara, MRO bakım kalitelerinden teknik bakımların önemine kadar birçok konunun gündeme getirileceği programı sakın kaçırmayın...

Merak ettiğiniz soruları Airport TV aracılığıyla, Türk Sivil Havacılığı’nın duayenlerinden Erhan İnanç’a ve Airport TV Yönetim Kurulu Başkanı Sefa İnan’a yöneltmek için tüm GSM operatörlerinden air yazıp bir boşluk bıraktıktan sonra mesajınızla birlikte 2030'a gönderebilirsiniz.

BAŞKANLAR BULUŞUYOR...

Yorumlar

tech1 ~ 15 yıl önce
Erhan İnanç TÜRK sivil havacılığınadki teknik konularda bir numaradır. Bence çok iyi bir Kara Kutu tercihi. Zevkle izlenecek bir program olacağını düşünüyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000