17 Eylül 2011, Cumartesi 08:29:53

BAŞBAKAN'IN UÇAĞINDA KALP KRİZİ...

Başbakan Erdoğan ile birlikte Afrika gezisinde bulunan gazetecilerden Yeni Şafak Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Yusuf Ziya Cömert, uçakta kalp krizi geçirdi...
  • yıllarca gezilere muhafazakar medya götürülmedi kimsenin sesi çıkmadı.şimdi hiç alakasız bir sağlık olayından işi nerelere götürmüş vatandaşın biri.canım okuduğun gazete 50 bin satıyor.siz o kadarcık marjinal bir gurupsunuz.aklınızı başınıza alın artık kabak tadı verdiniz.................
  • bırakın böyle yorumları allah aşkına... bu düşünce insanlıktan nasibini almamış olmanın sonucudur
  • Cumhuriyet Gazeteside bu zamana kadar devleti idare ettigine saysin artik.Birazda halk Devleti idare etsin.Alsin artik halki anlamaya.Halk emanetine artik sahip cikiyor.Alismislar hesap vermemeyede zorlarina gidiyor.Cumhuriyet Gazetesinin devri artik bitti.Halkin devri basladi.Kuma kafalarinizi gommekten vazgecinde gercekleri gorun.Zor olacak ama alismaktan baska careniz yok.Insan heryerde insandir.Insan Allah'in en yuce yaratigidir.Kim olursa olsun.
  • peki cumhuriyet gazetesi yazarı aynı ilgiyi başbakan'a gösterirmiy di ?
  • Bölücülük yapmayın, insan heryerde insandır.Hiçbir fikri ayrılığı olanın diğerine ayrım yapmadığını gördüm.Kıt beyinlerinizle halkı ayrıştırmaya çalışmayın.
  • cumhuriyet'i alsalar bile acaba dönüp de yüzlerine bakarlar mı?
  • NEDE OLSA AYNI ZIYNIYETIN INSANLARI ACABA AYNI ILGI CUMHURIYET MUHABIRINE YAPILIRMIYDI;ZATEN ONLAR DAVET EDILMEZYA;;
Milliyet'in haberine göre; Başbakan Erdoğan ile birlikte Afrika gezisinde bulunan gazetecilerden Yeni Şafak Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Yusuf Ziya Cömert, uçakta kalp krizi geçirdi.
 
Başbakan Erdoğan'ın Afrika ziyaretine katılan kafile, Tunus'tan Libya'ya geçmeye hazırlanırken uçak kalkmaya hazırlandığı sırada Yeni Şafak Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Yusuf Ziya Cömert, kalp krizi geçirdi.
 
Cömert'e ilk müdahaleyi Başbakan Erdoğan'ın kafilesinde bulunan sağlık ekibindeki doktorlar yaptı.
 
Cömert, ilk müdahalenin ardından yakın bir noktada bulunan Tunus Askeri Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Hastanede Cömert'e anjiyoyapılırken tıkalı olan kalp damarına balon uygulaması yapıldığı öğrenildi.
 
Cömert, Tunus Askeri Hastanesi'nde gözetim altında tutulurken Başbakan Erdoğan'ın da Cömert'in sağlık durumu ile yakında ilgilendiği öğrenildi.
BAŞBAKAN'IN UÇAĞINDA KALP KRİZİ...

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Misafir ~ 13 yıl önce
yıllarca gezilere muhafazakar medya götürülmedi kimsenin sesi çıkmadı.şimdi hiç alakasız bir sağlık olayından işi nerelere götürmüş vatandaşın biri.canım okuduğun gazete 50 bin satıyor.siz o kadarcık marjinal bir gurupsunuz.aklınızı başınıza alın artık kabak tadı verdiniz.................

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
bırakın böyle yorumları allah aşkına... bu düşünce insanlıktan nasibini almamış olmanın sonucudur

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Cumhuriyet Gazeteside bu zamana kadar devleti idare ettigine saysin artik.Birazda halk Devleti idare etsin.Alsin artik halki anlamaya.Halk emanetine artik sahip cikiyor.Alismislar hesap vermemeyede zorlarina gidiyor.Cumhuriyet Gazetesinin devri artik bitti.Halkin devri basladi.Kuma kafalarinizi gommekten vazgecinde gercekleri gorun.Zor olacak ama alismaktan baska careniz yok.Insan heryerde insandir.Insan Allah'in en yuce yaratigidir.Kim olursa olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
peki cumhuriyet gazetesi yazarı aynı ilgiyi başbakan'a gösterirmiy di ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bölücülük yapmayın, insan heryerde insandır.Hiçbir fikri ayrılığı olanın diğerine ayrım yapmadığını gördüm.Kıt beyinlerinizle halkı ayrıştırmaya çalışmayın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
cumhuriyet'i alsalar bile acaba dönüp de yüzlerine bakarlar mı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
NEDE OLSA AYNI ZIYNIYETIN INSANLARI ACABA AYNI ILGI CUMHURIYET MUHABIRINE YAPILIRMIYDI;ZATEN ONLAR DAVET EDILMEZYA;;

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000