27 Mart 2011, Pazar 17:44:24

BAŞBAKAN'IN UÇAĞI ARIZALANDI

İstanbul'dan havalandıktan sonra Kahramanmaraş'a gitmek için hareket eden Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın bulunduğu 'ANA' adlı uçak, arıza nedeniyle Ankara'ya inmek zorunda kaldı.
  • pes artık!! bunlar nasıl pilot, canımızı kimlere emanet ediyoz!!!
  • padişahım çok yaşa ! padişahım çok yaşa !
  • NASIL OLUR? HER AY MAAŞLARIMIZIN YARISI DEVLETE GİDERKEN, HER BİR DEVLET HİZMETİ İÇİN AYRICA PARA ÖDERKEN, VERGİ BAŞKA, HİZMET BAŞKA DENİRKEN...NASIL OLUR DA PADİŞAHIMIZIN UÇAĞI BOZULUR DA YENİSİ ALINMAZ? NEDİR Kİ BİR GULFSTREAM 550 FİYATI? ALIN TABİ YA, PARA NASILSA BELEŞ, VERMEYEN KALLEŞ, SÜRÜN SİLİVRİ'YE VERMEZSE, VURUN BİR DE ERGENEKONVU YAFTASINI. ALSANA TAYYİP BİR UÇAK MEMLEKETİNE?
  • Ariza olabilir, gerektigi icin baska bir havaalanina inebilirler, bun da buyutulecek bir durum yok. Arizanin ne oldugunu yazsaniz belki daha bilimsel yorum yapilabilirdi. Basbakanin ucagi eskidi, yenisini almak lazim diye kamuoyu yapmaya calisiliyorsa o zaman baska. Alsinlar, nasil olsa bu millet 'koyun', sesi cikmaz, tepki de vermez... Alsinlar, devletin mali ile bol-bol sulalece gezsinler. Basbakan kizini da yanina almayi unutmasin, ne de olsa bu ulkenin gelecekteki bakani, hatta belki basbakani olarak yetistiriyor.
  • HAVACILIK HATA AFFETMEZ, HİÇBİR İNSAN AYIRIMI YAPMAZ, İÇİNDE HER KİM VARSA NON-STOP ÖBÜR TARAFA GÖTÜRÜR. YANİ UÇAKTA HERKES EŞİTTİR. LÜTFEN HAVACILIK SİSTEMİMİZİ TEKRAR TEKRAR GÖZDEN GEÇİRELİM. DİĞER GELİŞMİŞ ÜLEKELERİN SİVİL HAVACILIK SİSTEMLERİNİ ÖRNEK ALALIM.
  • Ya arkadaş bu SHGM birilerini baya bir terletmiş. Artık hiçbirşey eskisi gibi değil. Al gülüm ver gülüm yok; kurallara kanunlara uyacak adam gibi işini tam yapacaksın yoksa o SHGM'deki mühendiscikler seni kurallara uydurmasını çok iyi bilir. Sende bir ara SHGM'ye uğrada senin havacılığa elverişliliğini bir denetlesinler...
  • ALLAH bu inançlı başbakanı başımızdan eksik etmesin... (amin)
  • bende yeni telefon alabilmek için devamlı telefonu arızalı gösteriyorum hanıma .. bak hanım telefon bozuldu yenisini almak lazım. :) geçin bunları ,alacaksanız alın, traşa gerek yok.
  • abartılı bir haber olduğunu düşünüyorum. ama deneyimsiz insanlarla dolu bir sivil havacılık konusunda sonuna kadar haklısın. bir eksikle uçağa uçar diyen kişiler uçak bakım mühendisleridir (türkiyedeki adıyla, gerçek title 'ını kullanamayan uçak teknisyenleri) ve sivil havacılıkta uçakların denetimlerini yapan uçak bakım mühendisleri mevcut değil bildiğim kadarıyla. diğer ülkeler bu işi uçak üzerinde bilfiil çalışmış 10-15 senelik tecrübeli kişileri görevlendirmiş. uçağın uçuşa elverişlilik sertifikasını süresi dolduğunda yenilemek için kontrole gelen tecrübesiz, bir kaç şey ezberlemiş ve onları soran kişilere bırakmıyorlar. SAFA denetlemesinde nereye bakaçağını bilen kişiler yapıyor bu işi. tabi "teknisyen" kökenli kişiler. canım türkiy
  • BAŞBAKANIMIZIN UÇAĞI NASIL DENETLENİYOR MERAK EDİYORUM. ONU DA UÇAKLAR ÜZERİNDE HİÇ ÇALIŞMADAN DİREKT SHGM'YE ALINAN DENEYİMSİZ MÜHENDİSCİKLER DENETLİYORSA VE UÇAR DİYORLARSA, BAŞBAKANIMIZI ALLAH UÇAK KAZASINDAN KORUSUN. SHGM'Yİ YÖNETENLERE DE ALLAH AKIL FİKİR VERSİN.
Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı'ndan hareket eden uçak, arızalanması sebebiyle Ankara'ya indi. Uçakta Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Sanayi ve Ticaret Bakanı Nihat Ergün, Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu, Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay ile Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu da yer alıyordu.

Başbakan Erdoğan ve beraberindeki heyetin, DAP uçağıyla Ankara'dan Kahramanmaraş'a hareket edeceği belirtildi.

(Zaman)
BAŞBAKAN'IN UÇAĞI ARIZALANDI

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

Misafir ~ 13 yıl önce
pes artık!! bunlar nasıl pilot, canımızı kimlere emanet ediyoz!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
padişahım çok yaşa ! padişahım çok yaşa !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
NASIL OLUR? HER AY MAAŞLARIMIZIN YARISI DEVLETE GİDERKEN, HER BİR DEVLET HİZMETİ İÇİN AYRICA PARA ÖDERKEN, VERGİ BAŞKA, HİZMET BAŞKA DENİRKEN...NASIL OLUR DA PADİŞAHIMIZIN UÇAĞI BOZULUR DA YENİSİ ALINMAZ? NEDİR Kİ BİR GULFSTREAM 550 FİYATI? ALIN TABİ YA, PARA NASILSA BELEŞ, VERMEYEN KALLEŞ, SÜRÜN SİLİVRİ'YE VERMEZSE, VURUN BİR DE ERGENEKONVU YAFTASINI. ALSANA TAYYİP BİR UÇAK MEMLEKETİNE?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Ariza olabilir, gerektigi icin baska bir havaalanina inebilirler, bun da buyutulecek bir durum yok. Arizanin ne oldugunu yazsaniz belki daha bilimsel yorum yapilabilirdi. Basbakanin ucagi eskidi, yenisini almak lazim diye kamuoyu yapmaya calisiliyorsa o zaman baska. Alsinlar, nasil olsa bu millet 'koyun', sesi cikmaz, tepki de vermez... Alsinlar, devletin mali ile bol-bol sulalece gezsinler. Basbakan kizini da yanina almayi unutmasin, ne de olsa bu ulkenin gelecekteki bakani, hatta belki basbakani olarak yetistiriyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
HAVACILIK HATA AFFETMEZ, HİÇBİR İNSAN AYIRIMI YAPMAZ, İÇİNDE HER KİM VARSA NON-STOP ÖBÜR TARAFA GÖTÜRÜR. YANİ UÇAKTA HERKES EŞİTTİR. LÜTFEN HAVACILIK SİSTEMİMİZİ TEKRAR TEKRAR GÖZDEN GEÇİRELİM. DİĞER GELİŞMİŞ ÜLEKELERİN SİVİL HAVACILIK SİSTEMLERİNİ ÖRNEK ALALIM.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Ya arkadaş bu SHGM birilerini baya bir terletmiş. Artık hiçbirşey eskisi gibi değil. Al gülüm ver gülüm yok; kurallara kanunlara uyacak adam gibi işini tam yapacaksın yoksa o SHGM'deki mühendiscikler seni kurallara uydurmasını çok iyi bilir. Sende bir ara SHGM'ye uğrada senin havacılığa elverişliliğini bir denetlesinler...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
ALLAH bu inançlı başbakanı başımızdan eksik etmesin... (amin)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
bende yeni telefon alabilmek için devamlı telefonu arızalı gösteriyorum hanıma .. bak hanım telefon bozuldu yenisini almak lazım. :) geçin bunları ,alacaksanız alın, traşa gerek yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
abartılı bir haber olduğunu düşünüyorum. ama deneyimsiz insanlarla dolu bir sivil havacılık konusunda sonuna kadar haklısın. bir eksikle uçağa uçar diyen kişiler uçak bakım mühendisleridir (türkiyedeki adıyla, gerçek title 'ını kullanamayan uçak teknisyenleri) ve sivil havacılıkta uçakların denetimlerini yapan uçak bakım mühendisleri mevcut değil bildiğim kadarıyla. diğer ülkeler bu işi uçak üzerinde bilfiil çalışmış 10-15 senelik tecrübeli kişileri görevlendirmiş. uçağın uçuşa elverişlilik sertifikasını süresi dolduğunda yenilemek için kontrole gelen tecrübesiz, bir kaç şey ezberlemiş ve onları soran kişilere bırakmıyorlar. SAFA denetlemesinde nereye bakaçağını bilen kişiler yapıyor bu işi. tabi "teknisyen" kökenli kişiler. canım türkiy

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
BAŞBAKANIMIZIN UÇAĞI NASIL DENETLENİYOR MERAK EDİYORUM. ONU DA UÇAKLAR ÜZERİNDE HİÇ ÇALIŞMADAN DİREKT SHGM'YE ALINAN DENEYİMSİZ MÜHENDİSCİKLER DENETLİYORSA VE UÇAR DİYORLARSA, BAŞBAKANIMIZI ALLAH UÇAK KAZASINDAN KORUSUN. SHGM'Yİ YÖNETENLERE DE ALLAH AKIL FİKİR VERSİN.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000