19 Nisan 2013, Cuma 10:42:10

BAŞBAKANIN HELİKOPTERİ YOLA ÇIKTI

Başbakan Tayyip Erdoğan için satın alınan iki yeni Sikorsky S92 VIP helikopterlerden ilki teslim ediliyor.
  • hayırlı olsun diyo bi de!!! sen kaygısız olmaya devam et.
  • Başbakanım binsin tabiki helikopterin lüksüne ama asgari ücrette en az 1500 tl olsun. Senin halkın sefalet içinde ay sonunu zor getirsin sen helikoptere bin bide en lüksüne. Sn. Ecevit ülke battı dediğinde hiçbir kurumu satmamıştı Başbabakan sanki babasının malı gibi eline geçeni satıyo sonra kendine helikopter alıyo değirmenin suyu kesilince neyi satacak ülkeyimi...
  • Bir iktidar ; halkından ,toprağından uzaklaştıkça ,etrafındaki donanımını arttırır . Normal.
  • Hani kendi uçağımızı yapmıştık ..?? Nerede o son seçimlerdeki koca uçak ??? Niye yerine A-330 ..??? Hani o milli helikopterimiz .?? Niye abd malı milyon dolarlık sikorsky ??? YALAN DÜNYA ..!.. Nereye kadar??? Vatandaş bir gün bunları soracak elbet - makarnacısıda, kömürcüsüde az kaldı.
  • Biz FİAT a binmeye devam ederiz başbakanım sen yukarıdan helikopterin ile aşağı bakmaya devam et..
  • hmmm haklısın aslında. senin hayalini kurduğun faili meçhul cinayetlerle, ırkçılıkla yönetilen, biz bize yeteriz zihniyetli ülke daha prestijli. pardon...
  • Helikopter başbakanın şahsi malı değil, başbakanlığın malıdır. Kim başbakan olursa o kullanır. Erdoğan, kılıçdaroğlu, demirtaş, her kimse. Daha önceki Airbus a330 konusunda olduğu gibi heyecanlanmayın hemen. Bunların hepsi devlete aittir, rte'ye değil. Ülkemizin prestij kazanması açısından da güzel adımlardır.
  • fiyatı 25 miyon dolar
  • Korelilere karşı Boeing e karşı TAI ile girdiğimiz ihalenin niye başarısız olduğunun göstergesi işte.
  • fiyatı nedir ?

ABD'nin Pennyslvania Eyaleti Coatesville Kasabası'ndaki fabrikada üretilen helikopter gemiyle ABD'den yola çıktı. Bir ayda Türkiye'de olacak helikopter 'EM-001' kuyruk numarası taşıyor. Helikopter Gölcük'e geldikten sonra Başbakanlık yetkilileri, korumalar ve pilotlar tarafından teslim alınacak ve Emniyet'in Ankara Gölbaşı'ndaki tesislerine getirilecek. Sikorsky firması, helikopteri özel güvenlikle korumalı olarak taşıyor.

KIRMIZI-BEYAZ BOYANDI

VIP havuzda yer alacak EM-001 tescilli diğer helikopter is Ağustos'ta teslim edilecek. Beyaz ve kırmızı renklere boyama işlemi de Pennsylvania'daki fabrikada yapılan helikopterin test uçuşu geçen yıl 23 Nisan'da yapılmıştı. Helikopterlerin VIP donanımlarına Başbakanlık karar verdi. (HaberTürk)

BAŞBAKANIN HELİKOPTERİ YOLA ÇIKTI

Yorumlar Tüm Yorumlar (19)

osman gaygısıza ~ 11 yıl önce
hayırlı olsun diyo bi de!!! sen kaygısız olmaya devam et.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
jetci ~ 11 yıl önce
Başbakanım binsin tabiki helikopterin lüksüne ama asgari ücrette en az 1500 tl olsun. Senin halkın sefalet içinde ay sonunu zor getirsin sen helikoptere bin bide en lüksüne. Sn. Ecevit ülke battı dediğinde hiçbir kurumu satmamıştı Başbabakan sanki babasının malı gibi eline geçeni satıyo sonra kendine helikopter alıyo değirmenin suyu kesilince neyi satacak ülkeyimi...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mert ~ 11 yıl önce
Bir iktidar ; halkından ,toprağından uzaklaştıkça ,etrafındaki donanımını arttırır . Normal.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Türk ~ 11 yıl önce
Hani kendi uçağımızı yapmıştık ..?? Nerede o son seçimlerdeki koca uçak ??? Niye yerine A-330 ..??? Hani o milli helikopterimiz .?? Niye abd malı milyon dolarlık sikorsky ??? YALAN DÜNYA ..!.. Nereye kadar??? Vatandaş bir gün bunları soracak elbet - makarnacısıda, kömürcüsüde az kaldı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vatandaş ~ 11 yıl önce
Biz FİAT a binmeye devam ederiz başbakanım sen yukarıdan helikopterin ile aşağı bakmaya devam et..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ergenekon ~ 11 yıl önce
hmmm haklısın aslında. senin hayalini kurduğun faili meçhul cinayetlerle, ırkçılıkla yönetilen, biz bize yeteriz zihniyetli ülke daha prestijli. pardon...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
A330 ~ 11 yıl önce
Helikopter başbakanın şahsi malı değil, başbakanlığın malıdır. Kim başbakan olursa o kullanır. Erdoğan, kılıçdaroğlu, demirtaş, her kimse. Daha önceki Airbus a330 konusunda olduğu gibi heyecanlanmayın hemen. Bunların hepsi devlete aittir, rte'ye değil. Ülkemizin prestij kazanması açısından da güzel adımlardır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
prestij mi ??? ~ 11 yıl önce
hala insanlar 3 kuruş maalara,haksız,hukuksuz çalışıyorlar , dünyanın en pahalı bir çok şeyi türkiye'de, alım gücü boyuna düşüyor,zengin daha zengin fakir daha fakir oluyor, bizim paralarımızı lükse harcıyorlar sen neyin prestijinden bahsediyorsun????
Yetmez! ~ 11 yıl önce
Obama'nin emrinde 19 tane Marine One helikopter var, nerdeyse 40 yillik. Yakinda 23 tane yenisi ile degistirilecek, Sikorsky S-92 olabilir.
A 330'a... ~ 11 yıl önce
Bir ülkenin prestiji yönetenlerinin bindiği özel uçak,makam arabası vs ve o ülkedeki lüks araba,ev vs in çokluğu ile ölçülmez, ilime,bilime,spor ve sanata verdiği önem,yaptığı yatırım, vatandaşına sunduğu refah ve yaşam kalitesinin yüksekliği ile ölçülür !!!
HPM900 ~ 11 yıl önce
Bu safsatalara karnımız tok! Başbakanlığın malı tabi, kendi cebinden parayla alsaydı (oğlunun gemiciği gibi) hiç kimsenin diyeceği olmazdı. Ama bu, benim verdiğim ve helal etmediğim vergilerin çar çur edilmesi anlamına geliyor. O nedenle buraya boşu boşuna da olsa yazıyorum. Zira kimsenin bir şeyden anladığı yok. Cebi doldurulanların keyfi yerinde olduğundan sesleri çıkmaz ve itiraz da etmezler, edemezler.
fiyatı ~ 11 yıl önce
fiyatı 25 miyon dolar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TAI ~ 11 yıl önce
Korelilere karşı Boeing e karşı TAI ile girdiğimiz ihalenin niye başarısız olduğunun göstergesi işte.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
emin ~ 11 yıl önce
Türkiye sadece savaş helikopteri üretiyor, genel maksat helikopteri üretseydi dışardan alınmazdı
sikorsky ~ 11 yıl önce
fiyatı nedir ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sikorsky e cvp ~ 11 yıl önce
napcan sende mi alacaksın yoksam :))
öhöm ~ 11 yıl önce
Almayı düşünüyorum bu aralar her gün okula giderken akbil bas falan nereye kadar ? :) helikopterle giderim yahu
Fiyat ~ 11 yıl önce
VIP tasarım ile birlikte toplam maliyet açıklanmalı, sonuçta parası hepimizin cebinden çıkıyor...
demirtaş diyene ~ 11 yıl önce
demirtaş dedigine göre söyleyen tc nin düsmanı.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000