07 Kasım 2016, Pazartesi 09:08:18

Başbakan'dan Bayburt'a havalimanı müjdesi

Başbakan Binali Yıldırım, Bayburt'ta toplu açılış ve temel atma töreninde Salyazı Havalimanı müjdesi verdi.
  • Bayburt haritada nerdeydi ya?
  • rant
  • ZAVALLI NİĞDE İLİ ÇIKMAZ SOKAK GİBİ KONUMUNDAN KURTULAMADIN..YILLARDIR NE YATIRIM YAPILDI NE DE HAVAALANI,KEDİNİN KUŞLARIN GEZDİĞİ İLLERE HAVA ALANI YAPTILAR.MALESEF BU İLEDE ÇİVİ ÇAKILMADI..TAAA MC HÜKÜMETLERİ DÖNEMİNDE RAHMETLİ DEMİREL HAVA ALANI DİYE BİR TABELA DİKTİRDİ ÇORAK ARAZİYE ŞİMDİ O TABELA BİLE KALMADI..NE GÜNAHI NE SUÇU VARMIŞ BU KADERSİZ NİGDENİN DE MAKUS TALİHİNİ YENEMEDİ..DAHA BİR 40 SENE DAHA GEÇER İSTANBULA GİTMEK İÇİN ÖNCE KAYSERİYE OTOBUSLE GİDECEKSİN SONRADA UÇAKTA BİLET BULACAKSIN..TAM 8 SAATTE İSTANBULDASIN..ORADANDA GİDECEGİN YERE ŞEHİR İÇİ 2 SAAT TAM 10 SAAT YOLLARDASIN 1 SAATLİK UÇUŞ İÇİN..NE MATEMATİK DEGİLMİ.OTOBUS İSTANBULA 12 SAATTE GELİYOR MESAFE 750 KM.BU SÜREDE İNSAN OGLU DÜNYANIN ÖBÜR UCUNA GİDİYOR.İŞTE GERİKALMIŞLIGIN SON ÖRNEGİ.ZİRA HAVALANI YAPACAK YERKALMADI NEREDEYSE ARTIK İLÇELERE YAPILIYOR.BUNLARI YAZARKEN UTANIYORUM .NEDENMİ? OKUYANLAR NE DÜŞÜNÜRLER DİYE.NE UTANILACAK BİR DURUM DEGİLMİ?SİZLER KARAR VERİNİZ LÜTFEN. SAYGILARIMLA..
  • G.Hane/Köse Salyazı pisti 1.170x30 m...En az 1.000 m. uzatmak lazım ki 319 operasyonuna müsait olsun.50x30 m. apron da yetersiz ..BAŞKA HİÇ BİR ŞEY YOK ŞU ANDA.
  • Ben gecen bsyburt tokyo uctum 380 ile havalmani superdi cok komforlu almanlar gormesin!
  • Boluya bile havalimanı yapacaklar.
  • Otogarı daha olmayan şehre havalimanı.
  • gelişmeyi,büyümeyi yol,köprü,havaalanı,stat,rezidans yapma sanan milletimize yeni havaalanı hayırlı olsun!
  • Karaman havalimanı içinde söz verilmişti 3 sene gecti tık yok
  • Bölgede halihazırda pek çok ilde havalimanı var, ülke hala düzgün raylı sistemi oturtamamışken bu kadar kısa mesafelere havalimanı yapmak neden? İnşaat firması biraz kazansın, rant sözünüz var diye mi? Nolur kime ne kadar veriyorsanız verin örtülü ödenek milyar doları aşmış zaten. Her şehire üniversite her şehire havalimanı sorun çözüldü!

Başbakan Binali Yıldırım, Bayburt'ta toplu açılış ve temel atma töreninde Salyazı Havalimanı müjdesi verdi.

Başbakan Yıldırım; 'Sadece Bayburt'a 3 milyar lira yatırım yaptık. Devam eden projelerin maliyeti ise 1 milyar lira... Bayburt'a üniversite kazandırdık, bir tane hastane yaptık, bir tanesini de şimdi yapıyoruz. Bayburt'un içme suyu sorununu çözdük. Tarım ve hayvancılığa 188 milyon lira destek verdik. 4,5 milyon fidan diktik. 54 bin dönüm araziyi sulamaya açtık. Barajlar yaptık, yapmaya devam ediyoruz. Bugün Bayburt ve ilçeleri için 8 yeni barajın da temelini atıyoruz' dedi.

Yıldırım daha sonra; 'Gelecek yıl havalmanının temelini atacağız. Salyazı Havalimanı ile Gümüşhane ile Bayburt'un ortak bir havalimanı olacak' ifadelerini kullandı.

Salyazı Havalimanı müjdesi Bayburtlular tarafından büyük coşkuyla karşılandı.

Başbakan'dan Bayburt'a havalimanı müjdesi

Yorumlar Tüm Yorumlar (23)

Ora nere? ~ 7 yıl önce
Bayburt haritada nerdeydi ya?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
rant ~ 7 yıl önce
rant

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ÜSKÜDARLI ~ 7 yıl önce
ZAVALLI NİĞDE İLİ ÇIKMAZ SOKAK GİBİ KONUMUNDAN KURTULAMADIN..YILLARDIR NE YATIRIM YAPILDI NE DE HAVAALANI,KEDİNİN KUŞLARIN GEZDİĞİ İLLERE HAVA ALANI YAPTILAR.MALESEF BU İLEDE ÇİVİ ÇAKILMADI..TAAA MC HÜKÜMETLERİ DÖNEMİNDE RAHMETLİ DEMİREL HAVA ALANI DİYE BİR TABELA DİKTİRDİ ÇORAK ARAZİYE ŞİMDİ O TABELA BİLE KALMADI..NE GÜNAHI NE SUÇU VARMIŞ BU KADERSİZ NİGDENİN DE MAKUS TALİHİNİ YENEMEDİ..DAHA BİR 40 SENE DAHA GEÇER İSTANBULA GİTMEK İÇİN ÖNCE KAYSERİYE OTOBUSLE GİDECEKSİN SONRADA UÇAKTA BİLET BULACAKSIN..TAM 8 SAATTE İSTANBULDASIN..ORADANDA GİDECEGİN YERE ŞEHİR İÇİ 2 SAAT TAM 10 SAAT YOLLARDASIN 1 SAATLİK UÇUŞ İÇİN..NE MATEMATİK DEGİLMİ.OTOBUS İSTANBULA 12 SAATTE GELİYOR MESAFE 750 KM.BU SÜREDE İNSAN OGLU DÜNYANIN ÖBÜR UCUNA GİDİYOR.İŞTE GERİKALMIŞLIGIN SON ÖRNEGİ.ZİRA HAVALANI YAPACAK YERKALMADI NEREDEYSE ARTIK İLÇELERE YAPILIYOR.BUNLARI YAZARKEN UTANIYORUM .NEDENMİ? OKUYANLAR NE DÜŞÜNÜRLER DİYE.NE UTANILACAK BİR DURUM DEGİLMİ?SİZLER KARAR VERİNİZ LÜTFEN. SAYGILARIMLA..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yapılacak ~ 7 yıl önce
Yapılacak merak etmeyin. Edirne'ye de Karaman'a da, Niğde'ye de, Rize'ye de, Yozgat'a da, Gümüşhane'ye de.. Hepsi, yatırım programına alındı. Bu memleketin de parası sınırsız değil malesef. Çanakkale 50 yıldır köprü bekliyor. İstanbul Büyük Havaalanının inşaasının başlanmasına tam 10 yıl geç kalındı. 3 milyonluk Bursa'da havaalanı yaptılar da ne oldu, yanlış yerde ve uçuş yok. Niğde'de havaalanı olmaması, giderilmesinde çok çok geç kalınmış bir ihtiyaç değil.
Rakım 1.700 m ~ 7 yıl önce
G.Hane/Köse Salyazı pisti 1.170x30 m...En az 1.000 m. uzatmak lazım ki 319 operasyonuna müsait olsun.50x30 m. apron da yetersiz ..BAŞKA HİÇ BİR ŞEY YOK ŞU ANDA.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bitti ~ 7 yıl önce
Ben gecen bsyburt tokyo uctum 380 ile havalmani superdi cok komforlu almanlar gormesin!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 7 yıl önce
Boluya bile havalimanı yapacaklar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
atc ~ 7 yıl önce
Otogarı daha olmayan şehre havalimanı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cemil ipek ~ 7 yıl önce
Arkadaşım ne zaman gittin otogarı olmadığını söylüyorsun evet ekonomik olmayabilir lakin hizmet vatandaşa gitmek zorunda siz böyle düşünmüyor olabilirsiniz
havagazı ~ 7 yıl önce
gelişmeyi,büyümeyi yol,köprü,havaalanı,stat,rezidans yapma sanan milletimize yeni havaalanı hayırlı olsun!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vakit Nakit ~ 7 yıl önce
Ulaşım olmadan hiç bir şey gelişemez.Önce alt yapı...Ulaşamadığın yer senin değildir.
vakit nakit mi? ~ 7 yıl önce
bunlar 15 yıldır iktidardalar altyapı,havaalanı vs yapmak şimdi mi akıllarına geldi?
İbrahim ~ 7 yıl önce
Karaman havalimanı içinde söz verilmişti 3 sene gecti tık yok

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Muhteşem yatırım ~ 7 yıl önce
Bölgede halihazırda pek çok ilde havalimanı var, ülke hala düzgün raylı sistemi oturtamamışken bu kadar kısa mesafelere havalimanı yapmak neden? İnşaat firması biraz kazansın, rant sözünüz var diye mi? Nolur kime ne kadar veriyorsanız verin örtülü ödenek milyar doları aşmış zaten. Her şehire üniversite her şehire havalimanı sorun çözüldü!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000