29 Eylül 2017, Cuma 16:47:56

Başbakan Yıldırım: "Uçuşlar süresiz iptal: Özel uçak gönderebiliriz"

Başbakan Yıldırım, ''Türkiye'den Süleymaniye'ye ve Erbil'e yapılan bütün uçuşlar süresiz olarak iptal edilmiştir. Orada mağdur olan vatandaşlarımız varsa özel uçak gönderebileceğiz'' dedi.
  • Oraya buraya yasak koy bu sirket nasil kar etsin
  • iç hat doğu-güneydoğu uçuşları full çekecek desenize sınır kapısı kapanmazsa tabi

Çanakkale Havalimanı yeni terminal binası açılışını yapan Başbakan Binali Yıldırım, Süleymaniye ve Erbil uçuşlarının iptal edilmesiyle ilgili açıklama yaptı.

Çanakkale'de bulunan Başbakn Binali Yıldırım şöyle Süleymaniye ve Erbil uçuşlarının süresiz iptal edildiğini belirterek "Bugün saat 18.00 itibariyle Türkiye'den Süleymaniye'ye ve Erbil'e yapılan bütün uçuşlar süresiz olarak iptal edilmiştir. Irak merkezi hükümetinin sivil havacılık idaresinin aldığı karara uygun olarak biz de Süleymaniye'ye sefer yapmayacağız" dedi.

Başbakan Yıldırım, Süleymaniye ve Erbil'de mağdur olan vatandaşlar için özel uçak gönderilebileceğini belirtti.

THY DE AÇIKLAMA YAPTI
Irak Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü’nün Süleymaniye ve Erbil kentlerindeki havalimanlarında, uluslararası hava trafiğini askıya alma kararı nedeniyle bu iki kent için planlanmış tüm tarifeli uçuşlarımız 29 Eylül tarihi saat 18:00'dan itibaren ikinci bir bildirime kadar gerçekleştirilemeyecektir.

Yolcularımızın seyahatlerinden önce uçuşlarıyla ilgili son durumu www.thy.com adresinden veya 444 0 849 numaralı çağrı merkezimizden öğrenmelerini rica ederiz.

Saygılarımızla

Başbakan Yıldırım: "Uçuşlar süresiz iptal: Özel uçak gönderebiliriz"

Yorumlar

Oraya ~ 7 yıl önce
Oraya buraya yasak koy bu sirket nasil kar etsin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
domestic ~ 7 yıl önce
iç hat doğu-güneydoğu uçuşları full çekecek desenize sınır kapısı kapanmazsa tabi

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000