31 Mayıs 2011, Salı 10:25:53

BAŞBAKAN MERKEL HAVADA TAKILIP KALDI?

Almanya Başbakanı Angela Merkel, uçağıyla havada 2 saat beklemek zorunda kaldı...
  • Valla koordinasyonla filan alakası yoktur.Adamların zaten kafası bozuk bu Alamanaya ya o yüzden keyfen bekletmişlerdir. Çok iyi biliyorum ki USA yükü taşıyorsunuz diye pek çok kargo firmasına üstgeçiş vermiyor. Çok ta iyi yapmış bekletmekle inadım inat biryerlerim iki kanat.

Almanya Başbakanı Angela Merkel, Hindistan gezisi için uçağıyla İran hava sahasına yaklaştığı sırada izni verecek olan İran'ın olumsuz yanıt vermesi üzerine uçak havada 2 saat Türkiye üzerinde turlamak zorunda kaldı.

Almanya Başbakanı Merkel'in sözcüsü Steffen Seibert, Twitter hesabında, İran'ın Başbakan'ın uçağına geçici olarak izin vermediğini yazarak, "Hindistan gezisine olağandışı bir başlangıç oldu" dedi.

Merkel'le birlikte seyahat eden Reuters muhabiri de İran'ın daha önce verdiği izni, uçak İran hava sahasına girmeden kısa süre önce çektiğini belirtti.

Angela Merkel'le birlikteki Alman heyeti, durumu "koordinasyon sorunlarına" bağladı.

BAŞBAKAN MERKEL HAVADA TAKILIP KALDI?

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
Valla koordinasyonla filan alakası yoktur.Adamların zaten kafası bozuk bu Alamanaya ya o yüzden keyfen bekletmişlerdir. Çok iyi biliyorum ki USA yükü taşıyorsunuz diye pek çok kargo firmasına üstgeçiş vermiyor. Çok ta iyi yapmış bekletmekle inadım inat biryerlerim iki kanat.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000