07 Nisan 2013, Pazar 13:16:46

BAŞBAKAN ERDOĞAN'A UÇAK SORUSU!

CHP İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, Başbakan Erdoğan'a Cumhurbaşkanlığı, Başbakanlık ve Bakanlara ait kaç uçak olduğunu sordu.
  • isveç kralı,hollanda kraliçesi tarifeli uçağa biniyorlar ama bizimkiler biner mi hiç??? sırmaları dökülür sonra!!!! biz onlardan daha zengin ve gelişmiş,demokrat,çağdaş ülkeyiz ki bizim c.başkanı vs özel uçakla geziyor!!!!
  • Rekabet iyidir ancak bu iş yabancı firmalarla yapılmalı, yerli hava yolu firmalar arasında olur ise bu sadece ülkemize zarar verir, birilerinin gaz verip rekabet yapması demek olacak iş değildir, yabancı hava yolu şirketlerinin ekmeğine yağ bal sürmek olur, yanlışta ısrarcı olmamak mantığın gereğidir, bunu yapmak isteyenleri kınıyorum ülkemizi en az bizler kadar sizlerinde koruması düşünmesi gerekiyor, saygılar .
  • Tarifeli seferler sorusu komik:) CHP iktidara gelse değil başkanlarına her milletvekiline bir uçak tahsis eder...
  • sorulması gereken bi dünya soru varken, bu adamlar uçaklara taktı, sürekli uçakları sorup duruyorlar, sanki memleketin başka derdi yok, icraat yapıp oy toplayın, siz kurun hükümeti de, şu uçaklarla bir uçun rahatlayın!
  • türkiyedeki muhalefet kadar boş işlerle uğraşan bir muhalefet partisi yoktur.. bu tip soruların yerine deki vanın bir köyünde su yok elektrik yok buraya şunu yapmanız lazım deyin sonra hakkaride şu köyde yolu bozuk asfaltlanması lazım deyin bunları söyleyin.. kalkmış kaç tane uçak var kim neye biniyor bunun faydası ne olacak öğrenince sorarım sana işde chp budur nerede ne kadar boş işler var
  • arkadaşım , bu muhalefetin başka işi yok mu ? ne biliyim meclis bahçesinde çapa yapmak falan . . . :) muhalefet için değil iktidar için çalışın biraz . ot yolmayı bırakıp , fikir üretin !
  • fazla zor soru sormayin sonra sinirleniyor hasmetvahaplari...
  • GERCEKTEN GUNDEMDEN UZAK SACMA SAPAN SORU ONERGELERI ILE BULUNDUKLARI KOLTUKLARI BU KADAR ISGAL ETME POTANSIYELINE SAHIP BEN BASKA PARTI UYESI GORMEDIM.COZUM ONERILERI ADI ALTINDA ELE ALINACAK HICBIR DEGERLERI MAALESEF OLMAMASINA RAGMEN HALEN GOZU KAPALI BIR BOLUMUN TOTAL OYUNU BU KADAR INSAFSIZCA DEGERSIZ KILACAK YEGANE MUHALAFET BUNLARDIR.ARASTIRMALARI GEREKEN O KADAR KONU VARKEN COZUM URETMEK ICIN BIR COK SORUN VARKEN GUNDEM DISI POPULIZME AIT NE KADAR DEGERSIZ KONU VARSA BUNLAR GUNDEME GELIYOR HALBUKI BUNLAR DAHA ONCEDEN BILINMESINE RAGMEN.TEK KELIME ILE YAZIK...HALKI ICIN CALISMAYAN NEFES ALMAYAN HERSEYIN COZUMSUZLUGUNU IKTIDARA BAGLAYAN SADECE KOLTUK ISGAL ETMEYI SANKI AMACLAMIS BIR MUHALEFET GERCEKCI OLMAK KAYDI ILE HANGI BASARILARA IMZA ATABILIR.?NICE BASKANLAR VARDIR ICLERINDE IKTIDAR OLAN YERLERDE NICE BASARILARA IMZA ATMIS BIRAZ ONLARI ORNEK ALSALAR BELKI HAYAL OLARAK GORUNEN YERLERE ULASACAKLAR AMA fISss SADECE.TEK KELIME ILE UZULUYORUM..BU TUR OYUNLARIN GOLGESINDE KALANLR
  • Tarifeli seferlere biniyormu demiş.. Yapmayın ne akp ne chp ne mhp liyim ama hangi parti basta olursa tabikii ucakla gidecek hemde en iyisi en guzeli hangisi ise onla gidecek ozelliklede yurtdısı ucuslarında, Cunku giyiminiz ne kadar onemliyse hangi ucakla geldiginiz bile o ulkenin gucunu gosterir elin memleketinde kimse akp cehp mhp diye bakmaz Turkiye diye bakar.. Ha ozel hayatlarında tarifeli ucaga biniyolarmı diyorsa internette gazetelerde bile var ki resmi evrak olarak gecer
  • Bir çookk ileri zekalı CHP ye geri kafalı demiş.acaba kendi zekasını ölçtürdümü QI sü kaç ??. CHP 5 kezde sorar 10 kezde sorar.soracakta.çünkü akp nin sözüne sözcülerine güvenilemiyor.bende soruyorum vatandaş olarak cevaplasınlar..AMA DÜRÜSTÇE.

Tanrıkulu Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından yazılı olarak yanıtlanması istemiyle TBMM Başkanlığı'na soru önergesi verdi.

Tanrıkulu Başbakan'a şu soruları yöneltti:
Cumhurbaşkanlığına ait kaç uçak vardır? Cumhurbaşkanı tarifeli uçağa binmekte midir?

Yeni uçak alımı yapılmış mıdır? Yapılmışsa ne kadar ödeme yapılmıştır?

Başbakanlığa ait kaç uçak vardır? Uçaklar için oluşturulmuş bir havuz bulunmakta mıdır? Bu havuzda kaç uçak vardır, yeni uçak alımı yapılmış mıdır, yapılmışsa ne kadar ödenmiştir?

Bakanlardan hangilerinin uçağı vardır? Bakanlar hangi durumlarda uçak kiralaması yoluna gitmektedir? Hangi bakanlar 2012 yılında kaç kez uçak kiralamıştır, ne kadar para ödemiştir?" (Haberler)

BAŞBAKAN ERDOĞAN'A UÇAK SORUSU!

Yorumlar Tüm Yorumlar (18)

sırma ~ 11 yıl önce
isveç kralı,hollanda kraliçesi tarifeli uçağa biniyorlar ama bizimkiler biner mi hiç??? sırmaları dökülür sonra!!!! biz onlardan daha zengin ve gelişmiş,demokrat,çağdaş ülkeyiz ki bizim c.başkanı vs özel uçakla geziyor!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
..... ~ 11 yıl önce
neye binsin adamlar senle aynı uçağamı binsin güvenliği sağlayabilcen mi yada adamların programına göre tarifelerimi değiştircen cok iyi araştırırsan bulursun çoğu zamanda biniyolar örneğin gülisveçe thy tarifeli uçakla gittiler ama gün oluyo programlarına uymuyor napsınlar ozaman otobüslemi gitsinler mantıklı olalım!!!!
sığ ~ 11 yıl önce
ne kadar da sığ bir yorum...o adamları güvenliği sağlanıyorda bizimkilerin mi sağlanamayacak??? niyet o değil..niyet vatandaştan kopuk ,ayrıcalıklı yaşamak!!! ayrıca gül tarifeli uçakla gitmedi sallama!!! ve de kimse otobüsle de gitsinler demiyor !!!
Ömer Dinçer ~ 11 yıl önce
Rekabet iyidir ancak bu iş yabancı firmalarla yapılmalı, yerli hava yolu firmalar arasında olur ise bu sadece ülkemize zarar verir, birilerinin gaz verip rekabet yapması demek olacak iş değildir, yabancı hava yolu şirketlerinin ekmeğine yağ bal sürmek olur, yanlışta ısrarcı olmamak mantığın gereğidir, bunu yapmak isteyenleri kınıyorum ülkemizi en az bizler kadar sizlerinde koruması düşünmesi gerekiyor, saygılar .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
EZS 06 ~ 11 yıl önce
Tarifeli seferler sorusu komik:) CHP iktidara gelse değil başkanlarına her milletvekiline bir uçak tahsis eder...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
NERDEN CIKARDIN ~ 11 yıl önce
bu öngörünü hangi engin bilgine,gorgune ve tarihsel surece bakarak cıkardın?
akılları havada :) ~ 11 yıl önce
sorulması gereken bi dünya soru varken, bu adamlar uçaklara taktı, sürekli uçakları sorup duruyorlar, sanki memleketin başka derdi yok, icraat yapıp oy toplayın, siz kurun hükümeti de, şu uçaklarla bir uçun rahatlayın!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
camaroth ~ 11 yıl önce
türkiyedeki muhalefet kadar boş işlerle uğraşan bir muhalefet partisi yoktur.. bu tip soruların yerine deki vanın bir köyünde su yok elektrik yok buraya şunu yapmanız lazım deyin sonra hakkaride şu köyde yolu bozuk asfaltlanması lazım deyin bunları söyleyin.. kalkmış kaç tane uçak var kim neye biniyor bunun faydası ne olacak öğrenince sorarım sana işde chp budur nerede ne kadar boş işler var

Yanıtla

Kalan karakter 1000
....... ~ 11 yıl önce
gerçekten yerinde ve süper bi yorum
kimin ayıbı?? ~ 11 yıl önce
bozuk yolların asfaltlanması vs işler o uçaklara harcanan paralarla yapılabilir değil mi???? uçağa,arabaya para var ama bu işlere yoksa bu kimin ayıbı muhalefetin mi iktidarın mı ??? asıl boş işlerle iktidar uğraıyor..o paralarla ülkemize neler yağılırıdı hiç düşündünüz mü????
meslek mevzuu . . . ~ 11 yıl önce
arkadaşım , bu muhalefetin başka işi yok mu ? ne biliyim meclis bahçesinde çapa yapmak falan . . . :) muhalefet için değil iktidar için çalışın biraz . ot yolmayı bırakıp , fikir üretin !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
zor soru ~ 11 yıl önce
fazla zor soru sormayin sonra sinirleniyor hasmetvahaplari...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
CEVHEROGLU ~ 11 yıl önce
GERCEKTEN GUNDEMDEN UZAK SACMA SAPAN SORU ONERGELERI ILE BULUNDUKLARI KOLTUKLARI BU KADAR ISGAL ETME POTANSIYELINE SAHIP BEN BASKA PARTI UYESI GORMEDIM.COZUM ONERILERI ADI ALTINDA ELE ALINACAK HICBIR DEGERLERI MAALESEF OLMAMASINA RAGMEN HALEN GOZU KAPALI BIR BOLUMUN TOTAL OYUNU BU KADAR INSAFSIZCA DEGERSIZ KILACAK YEGANE MUHALAFET BUNLARDIR.ARASTIRMALARI GEREKEN O KADAR KONU VARKEN COZUM URETMEK ICIN BIR COK SORUN VARKEN GUNDEM DISI POPULIZME AIT NE KADAR DEGERSIZ KONU VARSA BUNLAR GUNDEME GELIYOR HALBUKI BUNLAR DAHA ONCEDEN BILINMESINE RAGMEN.TEK KELIME ILE YAZIK...HALKI ICIN CALISMAYAN NEFES ALMAYAN HERSEYIN COZUMSUZLUGUNU IKTIDARA BAGLAYAN SADECE KOLTUK ISGAL ETMEYI SANKI AMACLAMIS BIR MUHALEFET GERCEKCI OLMAK KAYDI ILE HANGI BASARILARA IMZA ATABILIR.?NICE BASKANLAR VARDIR ICLERINDE IKTIDAR OLAN YERLERDE NICE BASARILARA IMZA ATMIS BIRAZ ONLARI ORNEK ALSALAR BELKI HAYAL OLARAK GORUNEN YERLERE ULASACAKLAR AMA fISss SADECE.TEK KELIME ILE UZULUYORUM..BU TUR OYUNLARIN GOLGESINDE KALANLR

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Poland ~ 11 yıl önce
Tarifeli seferlere biniyormu demiş.. Yapmayın ne akp ne chp ne mhp liyim ama hangi parti basta olursa tabikii ucakla gidecek hemde en iyisi en guzeli hangisi ise onla gidecek ozelliklede yurtdısı ucuslarında, Cunku giyiminiz ne kadar onemliyse hangi ucakla geldiginiz bile o ulkenin gucunu gosterir elin memleketinde kimse akp cehp mhp diye bakmaz Turkiye diye bakar.. Ha ozel hayatlarında tarifeli ucaga biniyolarmı diyorsa internette gazetelerde bile var ki resmi evrak olarak gecer

Yanıtla

Kalan karakter 1000
okuyucu ~ 11 yıl önce
Bir çookk ileri zekalı CHP ye geri kafalı demiş.acaba kendi zekasını ölçtürdümü QI sü kaç ??. CHP 5 kezde sorar 10 kezde sorar.soracakta.çünkü akp nin sözüne sözcülerine güvenilemiyor.bende soruyorum vatandaş olarak cevaplasınlar..AMA DÜRÜSTÇE.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
.......... ~ 11 yıl önce
cok bos konusmussun

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000