12 Ocak 2011, Çarşamba 08:33:02

BAŞBAKAN ERDOĞAN VİZELER İÇİN NE DEDİ?

Başbakan Tayyip Erdoğan, kaldırılan vizelerin Avrupa Birliği'ne alternatif olarak görmediklerini söyledi.
  • hangi islam birliğinden söz ediyorsunuz?? arap arap tan vize istiyor birbirlerini sevmiyor arkadan bıçaklıyor adalet yok özgürlük yok petrolleri olmasa yerlerde sürünecekler .. hepsi kapağı sizin anlamakta zorlandığınız AB ülkelerine atmaya çalışıyor Ramazan ayında tüm zengin Suudiler ya İngilterede yada Hollanda da .. Kalleşlik araplarda.. yalan dolan araplarda .. tutturmuşsunuz bizi niye AB almıyor diye bizde araplara benzedik niye alsınlar birbirimizi sevmiyoruz güvenmiyoruz arkamızdan kuyular kazıyoruz rüşvet bizde çifte standart bizde adaletsizlik bizde sen kendini eğitim sağlık adalet sistemini gelir seviyeni düzelt bak bakalım o zaman alıyorlarmı almıyorlarmı ..
  • AB Hiristiyan Birliğini savunanlar var aramızda. O kadar savundunuz sahip çıktınız sizi aldılar mı AB ye ??? Bizden sonra basvuran ne kadar küçük fakir balkan ülkesi varsa hepsi alındı... Sınırları kalktı serbest dolaşım hakkını elde ettiler ! Türkiye bunlar cogundan çok daha önce basvurdu ! Neden alınmıyor ??? Önümüzde tek alternatif var. BÜYÜK İSLAM BİRLİĞİ Türkiye bunların liderliğini yapabilecek güce ve kudrete sahip !
  • Batı dediğin 500 sene önce hırsızını uğursuzunu doldurmuş gemilere ,Amerikayı Afrikayı Asyayı keşfetmiş,bu 500 senedir keşfettiği yerlerin zenginliğini beyin gücünü Avrupaya taşımış,petrolün zenginliğinin üzerinde yükselmiş,buluşları icatları bu koşullar altında bu rahatlıkla yapmış.Batının iyi tarafları derken bize anlatın batının iyi tarafı ne demek?İyilik batıya zaten senden gitmiş,insanlığı zaten senden görmüş.Almanyada sokakta parasız pulsuz kalsan seni yine bir Türk ya da Pakistanlı aile evine alır.Paris'te Türk olmakla Tahran'da ya da Şam'da Türk olmanın farkını yaşayarak anlaman lazım
  • ben batının iyi taraflarını kendimize örnek alarak özgür ve mutlu olmaktan yanayım AB nin kapıcılığı veya arka bahçesi olmaktan yana değil,bugün fırsatını bulsalar o arap ülkesinde kimse kalmaz herkes bizi yıllardır kapılarında beklettiği için tasvip etmediğin AB nin herhangi bir ülkesine topluca iltica eder.Yakalanan göçmenlerde sen hiç Fransız Alman İtalyan İngiliz vs gördünmü?? Biraz mantıklı ol , AB politikası bize yanlış olabilir ama biz her bakımdan geleneklerimizden taviz vermeden AB vatandaşlarının refahına erişmek için mücadele etmeliyiz ortadoğu ve arapların baskıcı karanlığına ihtiyacımız yok
  • Ruh arkadaşım sende batı hayranısın... ve 40 yıldır kapıda bekliyorsunnn... Enazından araplar gezmemize izin veriyor... Vize yok...Senin batılıların ne yapıyor... Kapıda bekletiyor... Kapıcı:))))
  • Bmx arkadaşım hayal görme avrupa bizi alır mı hiç? avrupa parlementosunda Nufusumuzdan dolayı en çok oya sahip ülkeler arasında söz sahibi olacağız hemde fakiriz... Onlar bizi asla almaz... En azından biz türkler gezmek için yurtdışına gitmeye kalktığımızda alternatifimiz oldu... hep paramız... müslümanlara gitmiş olur... Vize kalkmazsa turistte az gider... Kendileri bilir...
  • artık yeter.bu ülkede yaşanmaz oldu. içki yasağı gelir o gelir bu gelir..sabrımızı sınamasınlar % 59 ve babaları.
  • islam birligi diye ilk mesafi atan arkadas, bir provokator arkadaslar. cevap vermeyelim ltf. Turkiyemiz cok buyuk. ortadogu ile de is yapar, avrupa ile de ABD ile de. burada onemli olan, biri ile is yaparken digerinden bunun iznini istemez. ama hepsi ile de calisir. cikari nerdeyse orada bulunur. cikar bittim mi ABD de biter ortadogu da biter. Milletin cikarinin baki kalmasi esastir.
  • Bu şahıs neden bahsediyor neyin vizesinden Katar'in mi,Vietnamin mi? Komedi resmen.Allah beni bu tarz kisilerin arasinda yasamaktan uzak eylemis..Simdide icki yasagi geliyormus Turkiye'ye..Of.Of..Gercekten % 59 icin az sey soylemisim harbiden de oyleymis.
  • islam birliği kurulmalıdır;yoksa sadece türkiye değil,tüm müslüman ülkeleri bölücekler ve yöneticekler.birleşmeye mecburuz;islam coğrafyası üzerinde sosyal-ekonomık askeri herşey birleştirilmeli..sen bırak kardeşim;dünya petrolunun %80 islam coğrafyasından cıkıyor.petrolu kestikk mi?adamlar köleleştirriz.bunu yapıcaz.. uzmanlara göre 2100 de dünyanın yenı lideri islamiyet olucaklar..peygamber ümmeti olucaktır.ataturk ideali olan tam bağımsızlık işte o zaman olucak..

Başbakan Tayyip Erdoğan, 500'e yakın işadamı ile gittiği Kuveyt'ten Katar'a geçerken önemli mesajlar verdi: İslam dünyasının ekonomideki ağırlığı yüzde 30'u buluyor. Türkiye'den beklentileri var. İşadamlarımızın önündeki engelleri tek tek kaldıracağız. Bunun için özel ekip kuracağız. Vizelerin kaldırılmasını AB'ye alternatif olarak görmüyorum.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün Yemen ile vizeleri kaldırma anlaşması imzalamasının ardından benzer bir haber de Kuveyt'ten geldi. Başbakan Tayyip Erdoğan, Türkiye ile Kuveyt arasında vizelerin kaldırılması konusunda mutabakata vardıklarını söyledi. 500'e yakın işadamı ile gittiği Kuveyt'ten Katar'a geçerken uçakta gazetecilere değerlendirmelerde bulunan Başbakan, vizelerin kaldırılmasını Avrupa Birliği'ne alternatif olarak görmediğini ifade etti.

 
 

BAŞBAKAN ERDOĞAN VİZELER İÇİN NE DEDİ?

Yorumlar Tüm Yorumlar (17)

Misafir ~ 13 yıl önce
hangi islam birliğinden söz ediyorsunuz?? arap arap tan vize istiyor birbirlerini sevmiyor arkadan bıçaklıyor adalet yok özgürlük yok petrolleri olmasa yerlerde sürünecekler .. hepsi kapağı sizin anlamakta zorlandığınız AB ülkelerine atmaya çalışıyor Ramazan ayında tüm zengin Suudiler ya İngilterede yada Hollanda da .. Kalleşlik araplarda.. yalan dolan araplarda .. tutturmuşsunuz bizi niye AB almıyor diye bizde araplara benzedik niye alsınlar birbirimizi sevmiyoruz güvenmiyoruz arkamızdan kuyular kazıyoruz rüşvet bizde çifte standart bizde adaletsizlik bizde sen kendini eğitim sağlık adalet sistemini gelir seviyeni düzelt bak bakalım o zaman alıyorlarmı almıyorlarmı ..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
AB Hiristiyan Birliğini savunanlar var aramızda. O kadar savundunuz sahip çıktınız sizi aldılar mı AB ye ??? Bizden sonra basvuran ne kadar küçük fakir balkan ülkesi varsa hepsi alındı... Sınırları kalktı serbest dolaşım hakkını elde ettiler ! Türkiye bunlar cogundan çok daha önce basvurdu ! Neden alınmıyor ??? Önümüzde tek alternatif var. BÜYÜK İSLAM BİRLİĞİ Türkiye bunların liderliğini yapabilecek güce ve kudrete sahip !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Batı dediğin 500 sene önce hırsızını uğursuzunu doldurmuş gemilere ,Amerikayı Afrikayı Asyayı keşfetmiş,bu 500 senedir keşfettiği yerlerin zenginliğini beyin gücünü Avrupaya taşımış,petrolün zenginliğinin üzerinde yükselmiş,buluşları icatları bu koşullar altında bu rahatlıkla yapmış.Batının iyi tarafları derken bize anlatın batının iyi tarafı ne demek?İyilik batıya zaten senden gitmiş,insanlığı zaten senden görmüş.Almanyada sokakta parasız pulsuz kalsan seni yine bir Türk ya da Pakistanlı aile evine alır.Paris'te Türk olmakla Tahran'da ya da Şam'da Türk olmanın farkını yaşayarak anlaman lazım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
ben batının iyi taraflarını kendimize örnek alarak özgür ve mutlu olmaktan yanayım AB nin kapıcılığı veya arka bahçesi olmaktan yana değil,bugün fırsatını bulsalar o arap ülkesinde kimse kalmaz herkes bizi yıllardır kapılarında beklettiği için tasvip etmediğin AB nin herhangi bir ülkesine topluca iltica eder.Yakalanan göçmenlerde sen hiç Fransız Alman İtalyan İngiliz vs gördünmü?? Biraz mantıklı ol , AB politikası bize yanlış olabilir ama biz her bakımdan geleneklerimizden taviz vermeden AB vatandaşlarının refahına erişmek için mücadele etmeliyiz ortadoğu ve arapların baskıcı karanlığına ihtiyacımız yok

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Ruh arkadaşım sende batı hayranısın... ve 40 yıldır kapıda bekliyorsunnn... Enazından araplar gezmemize izin veriyor... Vize yok...Senin batılıların ne yapıyor... Kapıda bekletiyor... Kapıcı:))))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bmx arkadaşım hayal görme avrupa bizi alır mı hiç? avrupa parlementosunda Nufusumuzdan dolayı en çok oya sahip ülkeler arasında söz sahibi olacağız hemde fakiriz... Onlar bizi asla almaz... En azından biz türkler gezmek için yurtdışına gitmeye kalktığımızda alternatifimiz oldu... hep paramız... müslümanlara gitmiş olur... Vize kalkmazsa turistte az gider... Kendileri bilir...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
artık yeter.bu ülkede yaşanmaz oldu. içki yasağı gelir o gelir bu gelir..sabrımızı sınamasınlar % 59 ve babaları.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
islam birligi diye ilk mesafi atan arkadas, bir provokator arkadaslar. cevap vermeyelim ltf. Turkiyemiz cok buyuk. ortadogu ile de is yapar, avrupa ile de ABD ile de. burada onemli olan, biri ile is yaparken digerinden bunun iznini istemez. ama hepsi ile de calisir. cikari nerdeyse orada bulunur. cikar bittim mi ABD de biter ortadogu da biter. Milletin cikarinin baki kalmasi esastir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bu şahıs neden bahsediyor neyin vizesinden Katar'in mi,Vietnamin mi? Komedi resmen.Allah beni bu tarz kisilerin arasinda yasamaktan uzak eylemis..Simdide icki yasagi geliyormus Turkiye'ye..Of.Of..Gercekten % 59 icin az sey soylemisim harbiden de oyleymis.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
islam birliği kurulmalıdır;yoksa sadece türkiye değil,tüm müslüman ülkeleri bölücekler ve yöneticekler.birleşmeye mecburuz;islam coğrafyası üzerinde sosyal-ekonomık askeri herşey birleştirilmeli..sen bırak kardeşim;dünya petrolunun %80 islam coğrafyasından cıkıyor.petrolu kestikk mi?adamlar köleleştirriz.bunu yapıcaz.. uzmanlara göre 2100 de dünyanın yenı lideri islamiyet olucaklar..peygamber ümmeti olucaktır.ataturk ideali olan tam bağımsızlık işte o zaman olucak..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000