26 Nisan 2013, Cuma 09:40:59

BAŞBAKAN ERDOĞAN PİLOTLARA NE DEDİ?

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, pilotların, mesleğin tüm risklerine rağmen aldıkları meşakkatli eğitimin sonucunda, Türkiye'nin havacılık sektöründeki başarısını uluslararası alanda hızla yükselttiğini belirtti.
  • Aleykümselam.
  • Bir de uçucular için yasal düzenleme yapmayı düşünseler ne kadar iyi olacak. Halen Sivil Havacılık Kanunu yok ve de kötü niyetli patron ve yöneticiler oyuncağı oluyoruz.
  • Sayın Başbakanım şu 305 ve 24. dönem TIS e bi yardımcı olun son defa lütfen gereğinden fazla vakit kaybettik çıkarılan arkadaşlarımız da mağdur olmasın biz de yıllık artışımızı alıp yolumuza devam edelim çok uzadı bu konu şimdiden çok teşekkür ederim.
  • Tum pilotlarimizi tebrik eder, iyi ucuslar dileriz. Basbakan da tum ulkeyi kucaklayan goruslerine pilotlari da ekleyerek buyuklugunu gostermis (her zamanki gibi)

Başbakan Erdoğan, Pilotlar Günü dolayısıyla yayınladığı mesajında, havacılık sektörünün, güvenilirliği ve sağladığı kolaylıklar dolayısıyla gün geçtikçe daha da önem kazandığını ifade etti.

Buna bağlı olarak hava ulaşım araçlarının diğer ulaşım araçlarına göre daha çok tercih edilmesinin, pilotların başarısına ve havacılık sektörüne olan güvenin bir sonucu olduğunun altını çizen Erdoğan, şunları kaydetti:

"Pilotlarımız, mesleğin tüm risklerine rağmen aldıkları meşakkatli eğitimin sonucunda, ülkemizin havacılık sektöründeki başarısını uluslararası alanda hızla yükseltmektedirler. İnanıyorum ki pilotluk mesleği saygınlığını hiçbir zaman yitirmeyecek, bir toplumun gelişmişlik düzeyini gösteren mesleklerden biri olmaya devam edecektir.

Ülkemizin ve milletimizin gururu olan değerli pilotlarımızın Pilotlar Günü'nü en içten dileklerimle kutluyor, pilotlarımıza güvenli ve kazasız uçuşlar diliyorum. Bu anlamlı gün vesilesiyle, görevi başında şehit düşen pilotlarımıza Allah'tan rahmet diliyor, tüm pilotlarımızı sevgiyle selamlıyorum."

BAŞBAKAN ERDOĞAN PİLOTLARA NE DEDİ?

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Kaptan ~ 11 yıl önce
Aleykümselam.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
XXX ~ 11 yıl önce
Bir de uçucular için yasal düzenleme yapmayı düşünseler ne kadar iyi olacak. Halen Sivil Havacılık Kanunu yok ve de kötü niyetli patron ve yöneticiler oyuncağı oluyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
pilott ~ 11 yıl önce
Sayın Başbakanım şu 305 ve 24. dönem TIS e bi yardımcı olun son defa lütfen gereğinden fazla vakit kaybettik çıkarılan arkadaşlarımız da mağdur olmasın biz de yıllık artışımızı alıp yolumuza devam edelim çok uzadı bu konu şimdiden çok teşekkür ederim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
RTE ~ 11 yıl önce
tamam, bende sevgili kardeşim.
SEN HİÇ ÜZÜLME ~ 11 yıl önce
İÇİN RAHAT OLSUN. MECLİS'TE MİLLETVEKİLLERİNE TANINAN İMTİYAZLARI DAHA DA ARTIRACAK YENİ TASARI HELE BİR GEÇSİN. SONRA HEMEN SENİN İSTEDİĞİN OLACAK!!!
Tebrikler ~ 11 yıl önce
Tum pilotlarimizi tebrik eder, iyi ucuslar dileriz. Basbakan da tum ulkeyi kucaklayan goruslerine pilotlari da ekleyerek buyuklugunu gostermis (her zamanki gibi)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000