22 Mayıs 2013, Çarşamba 09:08:29

BALON FACİASININ YENİ GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI

Geçtiğimiz pazartesi Kapadokya'da meydana gelen ve 3 turistin hayatını kaybettiği balon kazası, Güney Koreli bir turist tarafından saniye saniye kaydedildi.
  • kesecekseniz de bu haberi yayımlamayın???????
  • turizmci rumuzlu yorumcu, evet yazdılarınızda tabiki gerçekler yansımaktadır. peki, siz turizmci olarak müşterilerinize balon turlaı neden satıyorsunuz mademki sizce güvenli değil..? tabi, siz turizmciler müşteriye bilet keserken ve parayı alırken pek bakmıyorsunuz güven varmış yokmuş. nasılsa paranızı güvene aldınız...
  • Bilip bilmediğin konu hakkında atıp tutman , laf sokma çabalarına girmen , 2-3 olumlu oy alman senin herşeyi bildiğin anlamına gelmez.Araştırdın mı Nevşehir'de balon uçurmak için gerekli şartlar nelerdir , balon pilotları lisansı diye birşey var mıdır , uçuş yetkisi vb vb.ağzı olan konuşuyor!
  • yazmayım dedimya insanı çileden çıkartıyorsunuz. bilir bilmeden her konuda yorum ve açiklama yapan insan dişi yaratıklara seslenıyorum bundan 5-6 sene öncede italyada bir otobus kazasından Türkiyenden Ford bayilerini gezdiren italyan şöförü kim kime şikayet eti veya italyadaki yaşayan insanlar sizin gibi olur olmaz demeçlermi vermiş yapmayın arkadaşlar bu bir kaza dir.
  • Belediye başkanı Ek tedbirler alacağız balonlar arası mesafeyi yatay boyutta artıracağız gibi konuşacağı yerde cok talihsiz bir açıklama yapıyor. Neymiş efendim balon cok guvenli imiş. Bu kaza olmuş bitmişmiş vs.Ölenler senin cok yakının olsa idi böyle konuşabilecek miydin? Dogrudur sayın başkan güvenlidir ama senin bölgende değil.Sen önce bunu kabul edip sivil havacılık yetkilileriyle tedbir alacaksın. Nörüyon vizyonu ile bu işler olmaz.3 ölü birçok yaralı hiç mi için sızlamıyor?
  • işi ehli olmayana verirsen...eşe dost a kıyak çekersen daha çokkk balonunuz söner

Nevşehir'de pazartesi günü meydana gelen balon kazasının ardından ortaya çıkan amatör kamera görüntüleri, daha büyük bir facianın eşiğinden kıl payı dönüldüğünün göstergesi oldu.

Çarpışan iki balondan birinde bulunan turist kameralarının görüntüsü, bu ayrıntıyı gözler önüne serdi.

İşte o anlar...

BALON FACİASININ YENİ GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

videoyu kesmeyin ~ 11 yıl önce
kesecekseniz de bu haberi yayımlamayın???????

Yanıtla

Kalan karakter 1000
başka turizmci ~ 11 yıl önce
turizmci rumuzlu yorumcu, evet yazdılarınızda tabiki gerçekler yansımaktadır. peki, siz turizmci olarak müşterilerinize balon turlaı neden satıyorsunuz mademki sizce güvenli değil..? tabi, siz turizmciler müşteriye bilet keserken ve parayı alırken pek bakmıyorsunuz güven varmış yokmuş. nasılsa paranızı güvene aldınız...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
turizmci ~ 11 yıl önce
Hava sartlarından dolayı kim en cok iptal ediyorsa ben o sirket ile çalışıyorum.parayı alıp güvenli hatta en güvenli balon kaptanına teslim ediyorum gurubumu.Kotu havalarda kac sirket iptal ediyor uçuşlarını? Sen bu istatistiği ver en güvensizler ortaya çıkıversin.once insan hayatı sonra para.
Generally ~ 11 yıl önce
Bilip bilmediğin konu hakkında atıp tutman , laf sokma çabalarına girmen , 2-3 olumlu oy alman senin herşeyi bildiğin anlamına gelmez.Araştırdın mı Nevşehir'de balon uçurmak için gerekli şartlar nelerdir , balon pilotları lisansı diye birşey var mıdır , uçuş yetkisi vb vb.ağzı olan konuşuyor!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yavuz ayhan ~ 11 yıl önce
yazmayım dedimya insanı çileden çıkartıyorsunuz. bilir bilmeden her konuda yorum ve açiklama yapan insan dişi yaratıklara seslenıyorum bundan 5-6 sene öncede italyada bir otobus kazasından Türkiyenden Ford bayilerini gezdiren italyan şöförü kim kime şikayet eti veya italyadaki yaşayan insanlar sizin gibi olur olmaz demeçlermi vermiş yapmayın arkadaşlar bu bir kaza dir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
turizmci ~ 11 yıl önce
Belediye başkanı Ek tedbirler alacağız balonlar arası mesafeyi yatay boyutta artıracağız gibi konuşacağı yerde cok talihsiz bir açıklama yapıyor. Neymiş efendim balon cok guvenli imiş. Bu kaza olmuş bitmişmiş vs.Ölenler senin cok yakının olsa idi böyle konuşabilecek miydin? Dogrudur sayın başkan güvenlidir ama senin bölgende değil.Sen önce bunu kabul edip sivil havacılık yetkilileriyle tedbir alacaksın. Nörüyon vizyonu ile bu işler olmaz.3 ölü birçok yaralı hiç mi için sızlamıyor?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
normally ~ 11 yıl önce
işi ehli olmayana verirsen...eşe dost a kıyak çekersen daha çokkk balonunuz söner

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000