25 Mart 2017, Cumartesi 09:35:35

Balıkesir'de İstanbul heyecanı

Balıkesir'in Edremit ilçesinde hizmet veren Balıkesir Koca Seyit Hava Limanında Türk Hava Yolları bağlantılı İstanbul Atatürk Hava Limanı uçuşları 31 Mart tarihinde başlıyor.
  • NEREYE BAGLIKI
  • Balıkesir Bandırma koy sözüne aldırma... Ali Kıdık abimize gelsin
  • Kontrolör arkadaşlara ACC'den selamlar! Bir gün beraber çalışmak dileğiyle... :)
  • Mükemmel bir hat, harika bir destinasyon. Sabiha Gökçen'e gitmek çok zor oluyordu Avrupa Yakası'nda oturan bizler için. Şimdi rahat rahat THY kalitesiyle Edremit'e uçup, Burhaniye'me Ören sahillerine daha kolay ulaşacağım evimden. Teşekkürler THY!
  • Balıkesir deyince merkez askeri meydan sanırsın, alışamadınız Edremit demiye. Sanki kimse Edremitin nerde olduğunu bilmiyor.
  • Hafta sonlarında Cunda adasına ve kaz dağlarına gitmek isteyenlere duyurulur
  • balıkesirden bursaya ve çanakkaleye de uçuş istiyoruz.araba çok yorucu oluyor.
  • Gokceada ne zaman baslayacak yaz sezonu icin?
  • sadece yaz için uçar sonra iptal olur!
  • "Türk Hava Yolları bağlantılı" ne demekse

Balıkesir'in Edremit ilçesinde hizmet veren Balıkesir Koca Seyit Hava Limanında Türk Hava Yolları bağlantılı İstanbul Atatürk Hava Limanı uçuşları 31 Mart tarihinde başlıyor.

Türk Hava Yolları uzun yıllar sonra Edremit ile İstanbul Atatürk Hava Limanını havadan bir kez daha birleştirecek. Kış aylarında İstanbul Sabiha Gökçe Havalimanı'na yapılan düzenli seferlerin yanında Türk Hava Yollarının İstanbul Atatürk Hava Limanına uçuşlar düzenlemesi büyük ilgi gördü. İlk aşamada Cuma ve Pazar günleri gerçekleşecek uçuşlar 31 Mart saat 15.00'da Atatürk Hava Limanından ve saat 18.25'te Edremit'te bulunan Balıkesir Koca Seyit Hava Limanından gerçekleştirilecek. Edremit Ankara direk uçuşlarının ise Anadolu Jet ile 21 Nisan tarihinde başlaması planlanıyor.

Balıkesir'de İstanbul heyecanı

Yorumlar Tüm Yorumlar (22)

BALIKESIR EDREMIT ~ 7 yıl önce
NEREYE BAGLIKI

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Balıkesir ~ 7 yıl önce
Balıkesir Bandırma koy sözüne aldırma... Ali Kıdık abimize gelsin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ATCo ~ 7 yıl önce
Kontrolör arkadaşlara ACC'den selamlar! Bir gün beraber çalışmak dileğiyle... :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sayın ATCo ~ 7 yıl önce
Selamını aldık, teşekkür ederiz. Edremit'e gelmek istiyorsanız becayişe hazırız. ;-)
Murat Caner ~ 7 yıl önce
Mükemmel bir hat, harika bir destinasyon. Sabiha Gökçen'e gitmek çok zor oluyordu Avrupa Yakası'nda oturan bizler için. Şimdi rahat rahat THY kalitesiyle Edremit'e uçup, Burhaniye'me Ören sahillerine daha kolay ulaşacağım evimden. Teşekkürler THY!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
LÜTFEN ~ 7 yıl önce
lütfen burhaniyeye örene gelmeyin. akçaya altınoluğa gidin. oralar sakin kalsın. biz dışarıdan insan istemiyoruz.
Lütfen'e ~ 7 yıl önce
Millet istediği yere gider, sen mi karışacaksın seyahat özgürlüğümüze? Eski Türkiye yok artık. Eskisi gibi bazı seçilmişlere özel yerler yok, her yer milletin.
MZH ~ 7 yıl önce
Balıkesir deyince merkez askeri meydan sanırsın, alışamadınız Edremit demiye. Sanki kimse Edremitin nerde olduğunu bilmiyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
HZM ~ 7 yıl önce
Van'ın Edremit İlçesiyle karışabilir.
HZMe ~ 7 yıl önce
Van Edremite meydan yapıldı da haberimiz mi olmadı!
Kaz dağları ~ 7 yıl önce
Hafta sonlarında Cunda adasına ve kaz dağlarına gitmek isteyenlere duyurulur

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bur-çan ~ 7 yıl önce
balıkesirden bursaya ve çanakkaleye de uçuş istiyoruz.araba çok yorucu oluyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ha-çan ~ 7 yıl önce
tabi ki, uçak tipi de belirtir misiniz hemen planlamalara başlayalım. çok güzel 330 larımız var mesela antalyada yatıyorlar
GKD ~ 7 yıl önce
Gokceada ne zaman baslayacak yaz sezonu icin?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gkd ~ 7 yıl önce
Baslamayacak.
Dik duruş ~ 7 yıl önce
Dunyada herkese korku salan, dik duran, Almanya ve Hollanda gibi devlere geydiren, kafa tutan güçlü Türkiye, Yunanistan tüm adalarina vızır vızır uçarken Gökçeada'ya sivil ucus koyamıyor. Siz değerlendirin artik gerçek durumumuzu.
Ne alakası var ~ 7 yıl önce
Gökçeada'ya talep olmadığı için uçuş yok. Neyin kafasındaysan acilen bırak o maddeyi
Alakali arkadaş'a ~ 7 yıl önce
Taleple alakasi yok, alakaci arkadaş. Attığımız sacma sapan bir imza yüzünden, hır cikmasin diye uçamıyoruz adaya. O gün barış anlasmasi sağlansın diye bu imznin atılması normal, bem de atardim. O gun Turkiyenin uçağı filan yoktu. Ama şimdi, Yunanistan tüm adalarina vızır vizir uçuyor. Sirf denge stratejisi adina Gökçeada'ya sivil uçuş koymaliyiz. Gerekiyorsa 40-50 kisilik tek bir ucagi sirf burasi icin alip buraya tahsis ederek. Veya her firma buraya dönüşümlü ucmali. Ulke adina, sübvansiyonlu.. Bu milli bir davadır. Talepse ozellikle haftasonu her daim fuldur, ucak doldurur. Rum gocmenler Istanbulda yasar ve gider gelirler. Kanunen insani yardim amacli ucuslar disinda uçuş yapilamiyor adaya. Sorun talep degil. Bir açın okuyun, yoruk yapmadan önce. Dedigim gibi, onemli olan talebin kuvvetliligi degil, buraya ucusun bir egemenlik meselesi olmasi. Syg.
alakali-2 ~ 7 yıl önce
Yorumumun birinci kısmında, tlf.'dan yazdığım icin imla hatalari olmuş.. öncelikle özür dilerim. Gökçeada'ya gelirsek, her hafta sonu için Gazala tur vs pek cok tur operatörünün kültür ve gastronomi turu var, yeme içme, taş evler de konaklama, şarap vs. Burasi haftaosnu icin ikinci bir Kıbrıs olur ve olmuş durumda. Tek sıkıntı ucak olmayışı. Dedigim gibi, ana mesele uçuşların dolu olup olmayacağı degil, Yunanistan her adasina vızır vızır uçarken, bizim ucamamamiz, bugünkü konjonktürde kabul edilebilir degil. Mütekabiliyet ve egemenlik anlaminda Gökçeada'ya ucmamiz gerekiyor. Bozcaada ise kiyiya cok yakin olup Canakkale havalimani ile ulasilabiliyor zaten. Milli güvenlik ve beka gerekcesiyle Suriye'ye Kuzey Irak"a girebilen bir ülke, Gökçeada'ya da uçak indirebilmelidir. Konu bundan ibarettir.
boş ~ 7 yıl önce
sadece yaz için uçar sonra iptal olur!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
~ 7 yıl önce
Sonundaaaa saatleri gec saate almazlarsa sabihaya gidesiye kadar edremite gitmis oluruz :)) gerci fiyati sisirmezler umarım:/ thx
TGS ~ 7 yıl önce
"Türk Hava Yolları bağlantılı" ne demekse

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000