06 Mayıs 2009, Çarşamba 16:27:56

Bakü-Kars seferleri başlıyor

Azerbaycan Kars Başkonsolosu Hasan Sultanoğlu, Bakü-Kars uçak seferlerinin 25 Mayıs'ta kesintisiz başlayacağını söyledi...
  • sayın admin gerekli durumlarda müdahaleleriniz tam yerinde tam isabet
  • Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.
  • Bakü-Erzurum'da tercih edilebilir

Başkonsolos Sultanoğlu, Aaçıklamasında, Azerbaycan Havayolları'nın teknik çalışmalarını bitirme aşamasında olduğunu belirterek, "21 Temmuz 2008 tarihinde başlayan uçak seferleri Aralık ayında kış nedeniyle durdurulmuştu. Konsolosluğumuzun yeniden yapmış olduğu girişimler sonucunda Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev'in de özel talimatıyla, 25 Mayıs'ta Azerbaycan Havayolları şirketinin yeni almış olduğu az yolcu kapasiteli uçaklarla Bakü-Kars direkt uçak seferleri tekrar başlayacaktır." dedi.

Bakü-Kars direkt uçak seferlerinin Kars'tan yapılıyor olmasından vatandaşların memnuniyet duyduğunu ifade eden Sultanoğlu, "Başkonsolosluğumuza bağlı 17 il ve Türkiye'nin her yerinden Azerbaycan'a gitmek isteyen, akrabalarını ziyaret etmek isteyen vatandaşlar buradan uçuşlarını gerçekleştirebileceklerdir. Azerbaycan ve Türkiye ile münasebetleri olan işadamlarımız da 25 Mayıs'tan itibaren havayoluyla rahat gidip gelebilmenin mutluluğunu yaşayacaklar." şeklinde konuştu.

Bakü-Kars seferleri başlıyor

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
sayın admin gerekli durumlarda müdahaleleriniz tam yerinde tam isabet

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Bakü-Erzurum'da tercih edilebilir

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000